Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Independent: Η ελληνική αποστολή χαλάει χιλιάδες ευρώ για διαμονή

To περιοδικό Independent με δημοσίευμά του ασκεί δριμεία κριτική στην ελληνική αποστολή

Independent: Η ελληνική αποστολή χαλάει χιλιάδες ευρώ για διαμονή


«Την ώρα που η Ελλάδα συνεχίζει να υποφέρει από την οικονομική κρίση, οι επίσημοι των Ολυμπιακών Αγώνων ξοδεύουν εκατοντάδες λίρες για να κλείσουν ένα prive κλαμπ, για την διαμονή τους στο Λονδίνο», αναφέρεται σε δημοσίευμα.

Ο Γιώργος αγόρασε σπίτι στην Σκιάθο!


Ο Γιώργος αγόρασε σπίτι στην Σκιάθο!

Το σπίτι που αγόρασε πριν από λίγο καιρό στην Σκιάθο, είναι η νέα μεγάλη αδυναμία του Γιώργου Παπανδρέου.

Αντί για νερό έπιναν… λάσπη στη Λεύκη Ξάνθης!


Σοβαρό πρόβλημα με την υδροδότηση του οικισμού της Λεύκης στην Ξάνθη προέκυψε το Σάββατο, όταν τέθηκε... εκτός λειτουργίας η γεώτρηση που εφοδιάζει με πόσιμο νερό τα σπίτια των κατοίκων του πεδινού οικισμού.

Εταιρία security θα... φυλάσσει τη Βουλή – Μόνο ο Πρόεδρος, ο πρωθυπουργός και ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί θα μπορούν να φρουρούνται από αστυνομικό

- "Βαφτίζουν" εισήγηση την πρόταση για τους... security στο εσωτερικό της Βουλής
Φωτογραφία για Εταιρία security θα... φυλάσσει τη Βουλή – Μόνο ο Πρόεδρος, ο πρωθυπουργός και ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί θα μπορούν να φρουρούνται από αστυνομικο- Οργισμένος φέρεται να είναι ο Β. Μεϊμαράκης γιατί δεν ρωτήθηκε ποτέ

- Μειώνεται η αστυνομική φρουρά του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπουργών και υφυπουργών
- Καταργείται η αστυνομική συνοδεία για βουλευτές, ευρωβουλευτές, δημάρχους και περιφερειάρχες
- Τι θα ισχύει για πρώην υπουργούς, αναπληρωτές και υφυπουργούς

Καλλιθέα: Προσπάθησε να σκοτώσει τη σύντροφό του και αυτοκτόνησε

Υπόθεση – «θρίλερ» καθώς στο διαμέρισμα βρέθηκαν σιδερογροθιές, μεγάλο χρηματικό ποσό και ποσότητα χασίς 

 
Απίστευτη τραγωδία τα ξημερώματα στην Καλλιθέα. 

Εξολοθρεύστε τα κουνούπια


Τα φυσικά προϊόντα που θα σας απαλλάξουν από τα τσιμπήματα

Εξολοθρεύστε τα κουνούπια

Σας κυνηγούν τα κουνούπια και τα εντομοαπωθητικά δεν σας πιάνουν. Και τότε αρχίζετε να διαμαρτύρεστε… Αναρωτιέστε μάλιστα πως μπορείτε να… εξολοθρεύσετε τα έντομα που κάνουν τις νύχτες σας έναν ατέλειωτο εφιάλτη.

Φρίκη: Άφησε έγκυο την κόρη της συντρόφου του

Φωτογραφία για Φρίκη: Άφησε έγκυο την κόρη της συντρόφου του


Μόνο αποτροπιασμό μπορεί να προκαλέσει η είδηση πως ένας πατριός βίαζε την κόρη της γυναίκας του και μάλιστα την άφησε έγκυο! 

Ολιγοήμερες διακοπές αλλά... πολυτελείας

 Jay Z και Beyonce νοίκιασαν σπίτι 400.000 δολαρίων

Ολιγοήμερες διακοπές αλλά... πολυτελείας

Ο Jay Z, η Beyonce και η μικρή Blue Ivy, θα κάνουν ολιγοήμερες διακοπές πολυτελείας οπότε έσπευσαν να βρουν και το κατάλληλο σπίτι.

Η Phoebe και ο Joey 8 χρόνια μετά



Δύο από τα πιο διάσημα «Φιλαράκια» του πλανήτη, συναντήθηκαν ξανά μετά από πολύ καιρό.

Kate Moss: Σκαφάτες διακοπές στην Ελλάδα



Άλλη μία star επέλεξε την Ελλάδα για διακοπές.

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝTE ΝIΡΟ: Θα πολιτογραφηθώ Έλληνας

Φωτογραφία για ΡΟΜΠΕΡΤ ΝTE ΝIΡΟ: Θα πολιτογραφηθώ Έλληνας


Σπίτι σχεδιάζει να αγοράσει στη Σαντορίνη ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και μάλιστα με θέα την Καλντέρα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso».

Ο εγκέφαλος «βλέπει» τις γυναίκες σε… δόσεις

Άντρες, την επόμενη φορά που θα «σκανάρετε» τους γλουτούς ή το στήθος μιας γυναίκας, μη νιώσετε ενοχές: ο εγκέφαλός σας είναι προγραμματισμένος να βλέπει το γυναικείο σώμα σε… δόσεις. Και ακριβώς το ίδιο κάνει και ο γυναικείος εγκέφαλος.

Αυτό είναι το συμπέρασμα μίας νέας μελέτης, που δημοσιεύθηκε προ ημερών στην «Ευρωπαϊκή Επιθεώρηση Κοινωνικής Ψυχολογίας» (EJSP) και έδειξε ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος επεξεργάζεται με διαφορετικό τρόπο την εικόνα του γυναικείου σώματος από αυτήν του ανδρικού. 

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Στη μάχη της ασφάλειας 1.500 αστυνομικοί

Χίλιοι πεντακόσιοι αστυνομικοί, 100 αυτοκίνητα και 60 μοτοσικλέτες της ΕΛΑΣ θα ριχθούν στη μάχη της δημόσιας ασφάλειας, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Νίκη για τις αθλήτριες του μπιτς βόλεϊ Τσιαρτσιάνη/Αρβανίτη


Oι αθλήτριες του μπιτς βόλεϊ, Μαρία Τσιαρτσιάνη και Βίκυ Αρβανίτη πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο Ολυμπιακό τουρνουά, επικρατώντας με 2-1 των Ρωσίδων Βάσινα/Βοζακόβα.

Σε παγκόσμια πρώτη Εργαλείο πρώιμης διάγνωσης του Alzheimer σχεδίασαν Έλληνες επιστήμονες

Η νόσος Alzheimer αποτελεί πεδίο έρευνας χιλιάδων ερευνητών από όλο τον κόσμο με την κατασκευή νέων φαρμακευτικών σκευασμάτων και εμβολίων
Η νόσος Alzheimer αποτελεί πεδίο έρευνας χιλιάδων ερευνητών από όλο τον κόσμο με την κατασκευή νέων φαρμακευτικών σκευασμάτων και εμβολίων

Θεσσαλονίκη
Το πρωτόκολλο πρώιμης διάγνωσης της νόσου Alzheimer σχεδίασαν Έλληνες ερευνητές του Ιόνιου Πανεπιστημίου, ανοίγοντας το δρόμο για την πρόληψη και την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση και θεραπεία της νευροεκφυλιστικής νόσου, που απασχολεί ολοένα και περισσότερο τις σύγχρονες κοινωνίες και παρουσιάζει ραγδαία επιδείνωση.

Πλήρωναν για να βλέπουν «ζωντανά» βιασμούς βρεφών

Μεγάλη και οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε τον τελευταίο μήνα από στελέχη της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για την αντιμετώπιση του φαινομένου της κατοχής και διακίνησης ψηφιακού υλικού παιδικής πορνογραφίας.


Ιερώνυμος σε Ευρωπαίους: ''Φέρτε πίσω τα κλεμμένα''

 
Βολές Ιερώνυμου κατά της ευρωπαϊκής ''τραπεζικής τοκογλυφίας''. Να βγάλουμε ''τεφτέρι'' να δούμε ποιος χρωστάει σε ποιον

Γαλλικά… κόλπα στο σερβίρισμα


perierga.gr - Τα "κόλπα" των σερβιτόρων!

Ως γνωστόν, πέρα από τις γαστρονομικές της λιχουδιές η Γαλλία φημίζεται και για τα «γκαρσόν» της, εκείνα με τη μακριά ποδιά και το απότομο ύφος, με τα οποία έχει αρκετές φορές ασχοληθεί όχι μόνο ο γαλλικός αλλά και ο διεθνής Τύπος. 

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ !!! Απαθανάτισε τη στιγμή που τον δάγκωσε δηλητηριώδες φίδι

Φωτογραφία για ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ !!! Απαθανάτισε τη στιγμή που τον δάγκωσε δηλητηριώδες φίδι

Ο φωτογράφος Mark Laita δούλευε πάνω στο τελευταίο του πρότζεκτ με τον τίτλο «Serpentine», όταν ξαφνικά είδε μια δηλητηριώδη μαύρη μάμπα να επιτίθεται και να τον δαγκώνει στο πόδι. 

Βγάζει γλώσσα στη Μέρκελ ο Γιούνκερ: Παραμάγαζο της Γερμανίας η ευρωζώνη – «Φθηνός εσωτερικός διάλογος οι απειλές εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ»

- Χείμαρος κατά της Γερμανίας ο πρόεδρος του Eurogroup σε συνέντευξη στη Sueddeutsche Zeitung
- «Τι θα έμενε όρθιο αν κάναμε όλοι ό,τι η Γερμανία;» διερωτάται 

Ποιος είδε τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και δεν τον φοβήθηκε! Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αποφάσισε να μιλήσει έξω απ’ τα δόντια και να επιτεθεί στην Άνγκελα Μέρκελ,


κατηγορώντας την ούτε λίγο ούτε πολύ ότι έχει κάνει την ευρωζώνη... μαγαζάκι της!

Ελπίδες για την Ελλάδα από Δρυμωνάκο και κωπηλασία

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα των Ελληνικών συμμετοχών και στην τρίτη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων. Μετά τις χθεσινές προκρίσεις για Κρεάνκα και Γκιώνη στο πινγκ πονγκ και το καλό  ξεκίνημα για τους ιστιοπλόους (διαβάστε εδώ) στη σημερινή μάχη ρίχνονται 18 αθλητές σε οκτώ αθλήματα.

Βρέθηκε γενετικό υλικό άντρα στο σώμα και τα ρούχα της 15χρονης

Νέα στοιχεία στην υπόθεση της 15χρονης που βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη σε παραλία της Πάρου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Βρέθηκε DNA άνδρα στο σώμα και τα ρούχα της
 
 
Γενετικό υλικό άγνωστου άνδρα βρέθηκε στα στο σώμα και τα ρούχα της 15χρονης που βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη σε παραλία της Πάρου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο.

Τους πυροβόλησε γιατί βιντεοσκοπούσαν την πυρκαγιά


Αιματηρό περιστατικό με δύο τραυματίες -ο ένας εκ των οποίων σοβαρά- εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στη Βιάννο, όταν δύο φίλοι, ηλικίας 24 και 35 ετών, αποφάσισαν να βιντεοσκοπήσουν με τα κινητά τους τηλέφωνα τη φωτιά που μαίνεται στην περιοχή.

Ποιος «κάρφωσε» την Παπαχρήστου

Ίντριγκες και προδοσία στο Ολυμπιακό Χωριό


 
Κλεισμένη στο σπίτι μιας παιδικής της φίλης, η Βούλα Παπαχρήστου αρνείται να επιστρέψει στο διαμέρισμα που μοιράζεται με τον
αρραβωνιαστικό της στην Καισαριανή, καθώς φοβάται ότι εκεί θα την περιμένουν κάμερες και δημοσιογράφοι και δεν είναι ακόμα έτοιμη να αντιμετωπίσει τη δημοσιότητα. Ούτε καν την οικογένεια της…

Δεν έχουν τέλος οι γκάφες των Άγγλων - Έχασαν τα κλειδιά του Γουέμπλεϊ



Δεν έχουν τέλος οι γκάφες των Άγγλων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Η αστυνομία που φέρει την ευθύνη για την ασφάλεια, παραδέχτηκε πως χάθηκαν τα κλειδιά του σταδίου Γουέμπλεϊ. 

Το Κολοσσαίο άρχισε να γέρνει αλά... Πίζα!


Το αρχαίο Κολοσσαίο της Ρώμης, όπου οι μονομάχοι αγωνίζονταν για τη ζωή τους, γέρνει κατά περίπου 40 εκατοστά από τη νότια πλευρά του και οι αρχές της πόλης εξετάζουν αν χρειάζεται να προχωρήσουν κατεπειγόντως σε εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του μνημείου.

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Απεργούν τη Δευτέρα οι τραπεζικοί υπάλληλοι

 

Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργιακή κινητοποίηση προχωρά τη Δευτέρα η ΟΤΟΕ μετά από σχετική απόφαση που έλαβε η Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας.

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΑ ΜΑΛΙΑ ΚΡΗΤΗΣ



Πριν από λίγη ώρα ξέσπασε πυρκαγιά στην περιοχή των Αρχαιοτήτων Μαλίων, του Δήμου Χερσονήσου, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Οι ελληνικές συμμετοχές της Δευτέρας

Ποιοι Έλληνες αγωνίζονται αύριο

Οι ελληνικές συμμετοχές της ΔευτέραςΣε πολλά ταμπλό παίζουν αύριο οι Έλληνες αθλητές που παίρνουν μέρος στους Ολυμπιακού Αγώνες του Λονδίνου. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι προσπάθειες των ελλήνων κολυμβητών Δρυμωνάκου και Γρηγοριάδη, αλλά και οι αγώνες των ιστιοπλόων και του διδύμου του Μπιτς Βόλεϊ, Αρβανίτη και Τσιαρτσιάνη.

Τιμοκατάλογο στις υπηρεσίες της θα βάλει η Πυροσβεστική

Μέσω των κοινοχρήστων ενδέχεται να πληρώνεται ο απεγκλωβισμός από ασανσέρ

Τιμοκατάλογο στις υπηρεσίες της θα βάλει η Πυροσβεστική

Τιμοκατάλογο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία ετοιμάζεται να βάλει το υπουργείο Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, σε μία προσπάθεια να μειώσει τα κονδύλια που δαπανώνται κάθε χρόνο για συμβάντα που δεν έχουν να κάνουν με την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Καίγεται δάσος στα Ιωάννινα


Iσχυρή πυροσβεστική δύναμη στο Σταυράκι Ιωαννίνων. Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση λίγο μετά τις 14.00 


Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής σε δασική έκταση στο Σταυράκι Ιωαννίνων.

Οι άντρες βλέπουν τις γυναίκες μόνο ερωτικά!

perierga.gr - Ο άνδρας βλέπει μόνο ερωτικά το άλλο φύλο!Η γνωστή ρήση ότι «δεν μπορεί να υφίσταται φιλική σχέση ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα» επιβεβαιώνεται τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στον άνδρα. Νέα μελέτη αναφέρει ότι οι φιλικές σχέσεις που αναπτύσσουν οι άνδρες με τις γυναίκες καθοδηγούνται από την ερωτική έλξη που νιώθουν για εκείνες. Σύμφωνα με τους ερευνητές δεν ισχύει το ίδιο για τις γυναίκες που συνάπτουν φιλικές σχέσεις με άνδρες.

Πάτρα: «Πεδίο μάχης» μία καφετέρια από τρεις λεσβίες!


Σε πεδίο μάχης κόντεψαν να μετατρέψουν τρεις λεσβίες μία καφετέρια πριν από λίγες ημέρες, στην Πάτρα.

Ρ. ΠΑΤΙΝΣΟΝ: Τα πήρε όλα και έφυγε



Τίτλοι τέλους οριστικά μπήκαν στη σχέση του Ρόμπερτ Πάτινσον με την Κρίστεν Στιούαρτ... μετά τις αποκαλύψεις για τις απιστίες της νεαρής ηθοποιού με τον σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς.

Το casting του γιατρού: Φωτογραφίες από τo νέο dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Η εθνική μας πορνοστάρ ξαναχτυπά… 


Συλλήψεις για συμμετοχή σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας-Σκληρά βίντεο με ανήλικους


Κοντά στην εξάρθρωση κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας στην Κρήτη, βρίσκεται η αστυνομία. Έχουν ήδη συλληφθεί 14 άτομα, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά για Γιαζιτζίδου, Τσιάβου


Την 1η θέση της 2ης προκριματικής σειράς κατέλαβαν οι Χριστίνα Γιαζιτζίδου και Αλεξάνδρα Τσιάβου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών και εξασφάλισαν την απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά που θα διεξαχθούν την Πέμπτη, 2 Αυγούστου. 

Ηττήθηκαν... αλλά δεν πτοούνται οι αθλήτριες του Μπιτς Βόλεϊ, Αρβανίτη και Τσιαρτσάνη.


Δεν χάνουν το κουράγιο τους μετά την ήττα στον αγώνα με τις Ελβετίδες Κουν και Ζούμγκερ οι Ελληνίδες αθλήτριες του Μπιτς Βόλεϊ, Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσάνη.

10 tips για να χάσετε βάρος χωρίς κόπο



Ξεχάστε τις εξαντλητικές δίαιτες και την αίσθηση πείνας από το πρωί που ξυπνάτε μέχρι το βράδυ που κοιμάστε. Εδώ σας έχουμε 10 τρόπους που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος χωρίς καν να το καταλάβετε...

Κρύος ή ζεστός καφές το καλοκαίρι;


Η κατανάλωση καφέ αποτελεί καθημερινή συνήθεια των περισσοτέρων ανθρώπων. Το χειμώνα τον προτιμούν καυτό, το καλοκαίρι όμως οι περισσότεροι απολαμβάνουν παγωμένους καφέδες. Η πλειονότητα άλλωστε των Ελλήνων ονειρεύεται τις διακοπές τους σε μια παραλία, με το αγαπημένο του φραπέ ανά χείρας. Αλλά και τις άλλες ημέρες του καλοκαιριού πολλοί είναι αυτοί που καταναλώνουν καθημερινά παγωμένο καφέ, είτε στον χώρο εργασίας είτε σε στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι.

Δεν τα κατάφερε ο Μάρας - Στον τελικό ο Τσολακίδης


Άτυχος στάθηκε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο μονόζυγο Βλάσης Μάρας,αφού επέλεξε ένα πρόγραμμα με υψηλό βαθμό δυσκολίας, το οποίο τον άφησε εκτός τελικού. 

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Economist: Σε δύο εβδομάδες οι «τίτλοι τέλους» για την Ελλάδα

Σε ένα ακόμα τρομολαγνικό δημοσίευμα του για την Ελλάδα, το βρετανικό περιοδικό «Economist» εκφράζει τις αμφιβολίες του σχετικά με το αν η ελληνική κυβέρνηση κατορθώσει να πείσει τους επιθεωρητές της Τρόικας για τη δυνατότητα επαναφοράς τους προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής σε βιώσιμη τροχιά.



Οι ευχές πιο ισχυρές από την κρίση


Το ταμείον δεν είναι ποτέ μείον στη Fontana di Trevi.


H Fontana di Trevi αντιστέκεται στην κρίση. Το διάσημο σιντριβάνι της Ρώμης, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η Ρωμαιοκαθολική Οργάνωση Caritas, «βγάζει» ημερησίως 3.000 από τουρίστες που το επισκέπτονται προκειμένου να ρίξουν το κέρμα για να… πιάσει η ευχή.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: Οι 18 πιο σέξι αθλήτριες

Πανύψηλες Κινέζες, δισεκατομμυριούχες Ρωσίδες, μπρατσωμένες κωπηλάτριες, λυγερόκορμες επικοντίστριες, μια χριστιανή παρθένα και πολλές Σλοβάκες...

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: Οι 18 πιο σέξι αθλήτριες (pics)

ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΡΙΚΗΣ: Φυλακισμένη για δέκα χρόνια στο μπάνιο!


Μία απίστευτη ιστορία με θύμα μία 21χρονη κοπέλα από την Παλαιστίνη και θύτη τον πατέρα της είδε το φως της δημοσιότητας κι έχει συγκινήσει τους πάντες...

Η 21χρονη Baraa Melhem, είπε στις αστυνομικές αρχές ότι ο πατέρας της την κρατούσε κλειδωμένη στο μπάνιο για δέκα ολόκληρα χρόνια και την άφηνε να βγει μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας κι αυτό για να καθαρίζει το σπίτι.

Ηλικιωμένος αυτοκτόνησε για να εισπράξει η οικογένειά του την ασφάλεια

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στο Ηράκλειο κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας

Ηλικιωμένος αυτοκτόνησε για να εισπράξει η οικογένειά του την ασφάλεια

Τον υποχρέωσαν σε σεξ μέχρι θανάτου!


Οι ζηλιάρες σύζυγοι σκότωσαν νιγηριανό επιχειρηματία


Ένα πολύγαμος Νιγηριανός, πέθανε από εξάντληση κάνοντας σεξ με τις έξι συζύγους του. Ο θάνατός του δεν είναι τόσο... ονειρεμένος, αφού οι πέντε από τις έξι γυναίκες τον υποχρέωσαν, υπό την απειλή μαχαιριών, να τις ικανοποιήσει, για να τον τιμωρήσουν επειδή τις παραμελούσε!

Τζούλια Αλεξανδράτου: Κυκλοφόρησε η νέα της ταινία!

Η εθνική μας πορνοστάρ ξαναχτυπά... Πώς αλλιώς θα βγάλει το κορίτσι τις διακοπές και τις σαμπάνιες στη Μύκονο;

 

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012 - Η Βασίλισσα Ελισάβετ με αλεξίπτωτο και ο Mr Bean παίζει μουσική του Παπαθανασίου!



Οι Άγγλοι προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να εντυπωσιάσουν τον πλανήτη με την τελετεή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Ίσως το θέαμα για εμάς τους Έλληνες να μη θύμιζε σε τίποτα με εκείνο του 2004 αλλά είχε κάποιες καλές στιγμές.

Χειροβομβίδα σε αυτοκίνητο επιχειρηματία που είχε καταγγείλει κύκλωμα διαφθοράς στο υπουργείο Ανάπτυξης


Χειροβομβίδα αμυντικού τύπου και ένα απειλητικό σημείωμα βρέθηκαν στο αυτοκίνητο 61χρονου ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στην Αργολίδα.