Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ο... ξύστης βουλευτής


Ο... ξύστης βουλευτής

Προκλητικός, αλλά και συνάμα πιο γραφικός από τη... Σαντορίνη μπορεί να χαρακτηριστεί ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Μ. Ταμήλος, ο οποίος σε πρόσφατη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής υποεπιτροπής για τους υδάτινους πόρους, υποστήριξε ότι «δεν μπορούμε να ερχόμαστε κάθε εβδομάδα στην επιτροπή και να πληρωνόμαστε μία φορά τον μήνα»!

Επαναφέρουν τον κοινωνικό τουρισμό και το επίδομα ενοικίου

Οι προωθούμενες αλλαγές στο υπουργείο Εργασίας. Στο τραπέζι η επαναφορά του κοινωνικού τουρισμού και του επιδόματος ενοικίου. Ποιοι οι δικαιούχοι
 
Ο σχεδιασμός λειτουργικών προγραμμάτων που θα αναχαιτίσουν την ανεργία τέθηκε την Τετάρτη στο επίκεντρο του κοινωνικού διαλόγου μεταξύ του υπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Ιωάννη Βρούτση με εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων ΓΣΕΕ, ΣΕΒ, ΕΣΕΕ και ΓΣΕΒΕΕ.

Deja Vu: Γιατί ο Χρόνος Επαναλαμβάνεται;


Ο όρος deja vu είναι γαλλικός και σημαίνει «αυτό το έχω ξαναδεί». Πιο σπάνια, για το ίδιο φαινόμενο χρησιμοποιείται ο αγγλικός όρος paramnesia που σαφώς προέρχεται από την ελληνική λέξη «παραμνησία».


Ως λέξη πρωτοεμφανίστηκε από τον Emile Boirac(1851- 1917), έναν Γάλλο ερευνητή με έντονο ενδιαφέρον για τις ψυχικές έρευνες, στο βιβλίο του L' Avenir des sciences psychiques (Το Μέλλον των Ψυχικών Ερευνών). 

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Συνελήφθη ο Μπάμπης Βωβός για χρέη προς το δημόσιο


Συνελήφθη την Τρίτη στο Μαρούσι, από αστυνομικούς του τμήματος Ψυχικού, ο γνωστός επιχειρηματίας στον κατασκευαστικό τομέα, 79χρονος κ. Χαράλαμπος (Μπάμπης) Βωβός.

Κώδικας 250 ετών «σπάει» και αποκαλύπτει μυστική αδελφότητα

Το κρυπτογραφημένο χειρόγραφο έκρυβε καλά τα τελετουργικά του τάγματος


Ο μύστης φοράει ένα φυλαχτό με ένα γαλάζιο μάτι στο κέντρο. Μπροστά του κείτεται γονατιστός ένας υποψήφιος, μέσα σε ένα δωμάτιο με κεριά, μικροσκόπια και χειρουργικά εργαλεία. Ήμαστε περίπου στο 1746. Η τελετή μύησης μόλις ξεκίνησε…

Τρομακτική φάρσα: Ένα φάντασμα στο ασανσέρ...

Μόνο γέλιο δεν προκάλεσε στους αποδέκτες της μιας από τις πιο τρομακτικές φάρσες που έγινε ποτέ (Vid)
 
 
Mε τίτλο "Φάντασμα στο ασανσέρ" το βραζιλιάνικο show "Programa Silvio Santos", που είναι γνωστό για τις επιτυχημένες φάρσες του, πραγματοποίησε μια φάρσα… που μόνο γέλιο δεν προκάλεσε στους αποδέκτες της. 

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Eurogroup: Συμφωνία ΕΕ και ΔΝΤ για το ελληνικό χρέος

Προβλέπει μείωση στο 124% το 2020 και κάτω από το 110% το 2022 - Σε τρεις δόσεις τα 43,7 δισ. ευρώ - Κριστίν Λαγκάρντ: «Η Ελλάδα είναι ξανά στο δρόμο ενός βιώσιμου χρέους» - Αντ. Σαμαράς: «Μια καινούρια ημέρα που ξημερώνει για όλους τους Έλληνες»


Σε μία δύσκολη, όπως παραδέχτηκαν, συμφωνία για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, κατέληξαν τα μέλη του Eurogroup και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) έπειτα από διαβουλεύσεις σχεδόν 14 ωρών.

Υπάλληλος της Βουλής με μισθό 10.000 ευρώ το μήνα!

Παρέμβαση του ΓΓ του Κοινοβουλίου, Αθανάσιου Παπαϊωάννου. Υπάλληλος της Βουλής παίρνει μισθό 10.000 ευρώ και επίδομα 8.000 ευρώ!


Την παρέμβαση του γενικού γραμματέα του Κοινοβουλίου, Αθανάσιου Παπαϊωάννου προκάλεσε η είδηση ότι υπάλληλος της Βουλής λαμβάνει ως μισθό ποσό που ξεπερνά τα 10.000 ευρώ το μήνα.

20.000 νέοι σε πρόγραμμα πρακτικής άσκησης με 460€

20.000 νέοι σε πρόγραμμα πρακτικής άσκησης με 460€


Τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης σε 20.000 νέους ανέργους, αποφοίτους όλων των 
εκπαιδευτικών βαθμίδων, δίνει το νέο πρόγραμμα του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ και αναμένεται να «τρέξει» από τον Ιανουάριο του 2013.

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Κασιδιάρης: Θα τους γ.... όλους! Θα έχεις νεκρούς μέχρι το βράδυ

Δείτε σε βίντεο τις απίστευτες απειλές του βουλευτή Η. Κασιδιάρη.

 


Εκτός εαυτού βγήκε για ακόμη μία φορά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής  Η. Κασιδιάρης, ο οποίος μαζί με άλλα στελέχη του κόμματος βρέθηκε στην Κρήτη για μία πολιτική εκδήλωση.

Τουλάχιστον 13 νεκροί από τοξικό σιρόπι για τον βήχα


Τουλάχιστον 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, όταν ήπιαν σιρόπι για το βήχα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία στο Πακιστάν.

Μητέρα χορηγεί ιατρική μαριχουάνα στην κόρη της

Μητέρα στο Όρεγκον χορηγεί ιατρική μαριχουάνα στην κόρη της η οποία πάσχει από λευχαιμία. Απέναντί της ο πρώην σύζυγός της που δεν επικροτεί της απόψεις της.

Η 7χρονη Mykayla Comstock που πάσχει από λευχαιμία  είναι μια από τις νεώτερες ασθενής που τους χορηγείται ιατρική μαριχουάνα.

Γιάννενα: Τραγωδία στο σπήλαιο Περάματος - Σκότωσε τον υπάλληλο και αυτοκτόνησε!




Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 09.00 - Άγνωστος εισέβαλε στα γραφεία και πυροβόλησε έναν υπάλληλο που καθόταν στη θέση του...

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Νέο φορολογικό: Τι θα πληρώσουν μισθωτοί, συνταξιούχοι και επαγγελματίες

Αλλάζουν τα φορολογικά κλιμάκια με το νέο νόμο που ετοιμάζει το οικονομικό επιτελείο. Τι θα ισχύει με το αφορολόγητο, τα πρόστιμα και τη συλλογή αποδείξεων
 

Ριζικές αλλαγές στη φορολογία ετοιμάζει η κυβέρνηση με νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή το αμέσως προσεχές διάστημα.

3.500 “κηπουροί” σε δήμο της Αττικής - Ειδικός ανακριτής για σπατάλη στους ΟΤΑ



Τουλάχιστον 10 δικογραφίες με κατηγόριες κακουργηματικού χαρακτήρα, ερευνά ειδικός ανακριτής για τη διαφθορά σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η Αυστραλία τίμησε την απελευθέρωση της Χίου!



Η Χίος βρέθηκε στο επίκεντρο της Αυστραλίας... 

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Το φιλμ με τον Γεράσιμο Φεσσιάν που δοκιμάζει τη θαλάσσια ράμπα για αναπήρους διεκδικεί διεθνές βραβείο

 
Η ομάδα του seatrac είχε την ευτυχία να επιλεγεί για τον διεθνή διαγωνισμό του focus for award. Η επιτυχία της Ελληνικής ομάδας σκηνοθετών του Νίκου Λογοθέτη, των Πατρινών Χρήστου Ορτέντζιο και Κώστα Φασουλά είναι μεγάλη αφού το video έχει..

Τρεις συλλήψεις για την κλοπή στο μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας


Τρεις συλλήψεις για την κλοπή στο μουσείο της Αρχαίας ΟλυμπίαςΣτα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται τρία άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην κλοπή που είχε διαπραχθεί στο μουσείο Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αρχαία Ολυμπία στις 17 Φεβρουαρίου του 2012, είδηση που είχε κάνει το γύρο του κόσμου. Βρέθηκαν θαμμένα εκθέματα σε λόφο κοντά στην περιοχή.

Επιστολή 300 καθηγητών κατά της Χρυσής Αυγής και του ρατσισμού

Κραυγή αγωνίας από 300 καθηγητές πανεπιστημίου για την άνοδο του φασισμού στα σχολεία. Αφορμή το περιστατικό στο 1ο Νηπιαγωγείο Λευκάδας


Τις σκέψεις και τις ανησυχίες τους "για τον απροκάλυπτο πλέον ρατσισμό και για τον υφέρποντα φασισμό, που απειλούν να εισέλθουν και στην εκπαίδευση" εκφράζουν 300 καθηγητές πανεπιστημίου με ανοικτή επιστολή στον υπουργό Παιδείας, Κ.Αρβανιτόπουλο.

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

O Αντώνης Σαμαράς χρηματοδότησε με 11,5 εκατ. ευρώ τον… αδελφό του!


Ο Έλληνας Πρωθυπουργός που με τις αποφάσεις του οδηγεί καθημερινά τον λαό στην πείνα και στην εξαθλίωση, μόλις 22 ημέρες αφού ορκίστηκε, έδωσε επιχορήγηση 11,5 εκατ. ευρώ στον… αδερφό του, Αλέξανδρο.


Η πείνα, η εξαθλίωση, η αδικία, οι περικοπές και η απόγνωση είναι τα σημερινά «προνόμια» των Ελλήνων, αυτά που τους κληροδότησαν οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών.

Αποθεώθηκε ο Alexis στη Βαρκελώνη


Δεκτός σαν σταρ και με την προσφώνηση μόνο του μικρού του ονόματος, έγινε δεκτός ο κ. Αλέξης Τσίπρας στην προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος Ενωμένη Αριστεράς της Ισπανίας, στη Βαρκελώνη. «Τα προβλήματα της Ελλάδας είναι και δικά μας προβλήματα, θέλω να δώσω πολλά ευχαριστώ στον Αλέξη που έδωσε ελπίδα στην Ευρώπη. Αλέξη έχεις το λόγο» είπε ο Joan Herrera υποψήφιος του αριστερού κόμματος στις Καταλανικές εκλογές, καλωσορίζοντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο βήμα.

Τατσόπουλος: "Βαράτε με ρε υποκριτές του κώλου!"


Μετά τον χαμό που έγινε στο διαδίκτυο κυρίως για την φράση από συνέντευξή του σε περιοδικό στην οποία έλεγε ότι "Εχω πηδήξει τη μισή Αθήνα κι αυτοί της Χρυσής Αυγής επιμένουν να με λένε αδελφή", ο Πέτρος Τατσόπουλος απαντά.

Ραγίζει καρδιές η συγκλονιστική επιστολή μιας μάνας από την Πάτρα



Τα λόγια της συγκλονίζουν. Έχει τέσσερα παιδιά, είναι άνεργη, όπως και ο συζυγός της, τής έχουν κόψει το ρεύμα στο σπίτι της και παρόλα αυτά η αξιοπρέπειά της είναι το μοναδικό της όπλο.

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Όλες οι αλλαγές στο ασφαλιστικό - Κλείδωσε η σύνταξη στα 67 έτη

Με 18 ερμηνευτικές εγκυκλίους, το υπουργείο Εργασίας καθόρισε τα νέα όρια συνταξιοδότησης, τα οποία θα είναι αυξημένα από τη νέα χρονιά κατά δύο έτη. Ποιες κατηγορίες θα πληγούν περισσότερο. Αναλυτικά όλες οι αλλαγές

Σχεδόν όλες τις κατηγορίες των ασφαλισμένων αγγίζουν οι αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα, που προβλέπουν οι 18 συνολικά εφαρμοστικές εγκύκλιοι των νέων μέτρων, οι οποίες θα ισχύσουν από την 1η Ιανουαρίου του 2013.

Πανηγυρισμοί για την εκεχειρία



Οι Παλαιστίνιοι ξεχύθηκαν στους δρόμους της Λωρίδα της Γάζας για να γιορτάσουν τη συμφωνία για την κατάπαυση του πυρός μεταξύ του Ισραήλ και της ισλαμιστικής Χαμάς, οκτώ ημέρες μετά την έναρξη των συγκρούσεων.

Θεσσαλονίκη: Απειλεί να πυρπολήσει το ταμείο παρακαταθηκών και δανείων!



- Σε εξέλιξη το θρίλερ με τον άντρα να έχει ρίξει ήδη βενζίνη στο γραφείο της διευθύντριας
- Απομακρύνθηκε ο κόσμος και οι αστυνομικοι προσπαθούν να τον μεταπείσουν
- Κρατάει πιστόλι φωτοβολίδων και με αυτό απειλεί να αυτοπυρποληθεί αν τον πλησιάσουν
- Τι μεταδίδει από την Θεσσαλονίκη η ρεπόρτερ του γραφείου Βορείου Ελλάδος του Newsit Ελισάβετ Σταυριανίδου

Ποιος σκότωσε τον Κένεντι. Η νέα θεωρία, σ΄ένα βίντεο.



49 χρόνια μετά από τη δολοφονία του Αμερικανού Προέδρου Τζον Κένεντι,το μυστήριο παραμένει. Ήταν ο Όσβαλντ ο δολοφόνος του; Και κυρίως:έδρασε μόνος του,όπως επίμονα υποστηρίζει η επίσημη αμερικανική άποψη ή υπήρχε ένα ολόκληρο σχέδιο συνωμοσίας, όπως πιστεύει σχεδόν όλος ο πλανήτης;

Νέος επικίνδυνος ιός από νυχτερίδες


Οι νυχτερίδες μπορεί να είναι η πηγή ενός νέου φονικού ιού- παρόμοιο με τον Sars- ο οποίος προκάλεσε, πρόσφατα, το θάνατο ενός άνδρα στη Σαουδική Αραβία. Από τον ίδιο ιό μολύνθηκαν άλλοι δύο άνθρωποι, ο ένας εκ των οποίων εξακολουθεί να νοσηλεύεται από τον περασμένο Σεπτέμβριο, σε μονάδα εντατικής θεραπείας, σε νοσοκομείο του Λονδίνου.

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Αλλαγές σε μισθούς, ωράρια και επιδόματα

Η νέα εγκύκλιος του Υπουργείου Εργασίας θα σοκάρει για ακόμη μια φορά τους εργαζόμενους


Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η εφαρμοστική εγκύκλιος για τα εργασιακά του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλειας και Πρόνοιας και η οποία θα ρυθμίζει εκ νέου αμοιβές των εργαζομένων, ωράριο εργασίας, και αποζημιώσεις.

Εικόνες-σοκ: Το τελος έξι Ισραηλινών «κατασκόπων»

Η φρίκη του πολέμου στο... «μεγαλείο» της!


Εικόνες σκληρές, μίσος αστείρευτο, πραγματικότητα αδυσώπητη. Έξι Ισραηλινοί που κατηγορήθηκαν ως «κατάσκοποι» της χώρας τους εντός παλαιστινιακών εδαφών είχαν τραγικό τέλος. 

Βραβείο Unicef: 17χρονος Έλληνας δημιούργησε τεχνητό γάντι για άτομα με αναπηρία

Η γιαγιά του αποτέλεσε έμπνευση για να δημιουργήσει ένα τεχνητό γάντι το οποίο βοηθά ανθρώπους με κινητικά προβλήματα. Ποιος είναι ο 17χρονος Χάρης Ιωάννου
 
Αξιοποίησε τις δυνατότητες της τεχνολογίας, προσθέτοντας στο μέταλλο την αγάπη του για τους συνανθρώπους του, που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

Θρίλερ και αδιέξοδο στις Βρυξέλλες για τις δόσεις και το χρέος

Νέα συνεδρίαση τη Δευτέρα - Γιούνκερ: Η Ελλάδα έχει κάνει τα απαραίτητα μένει εμείς να αποφασίσουμε


Θρίλερ συζητήσεων και διαβουλεύσεων εξελίχθηκε στις Βρυξέλλες για το ελληνικό πρόβλημα χωρίς τελικά οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης να καταλήξουν σε συγκεκριμένη απόφαση για τις δόσεις και το χρέος. 

Επαναφέρουν το 184 για τα ραντεβού με τον ΕΟΠΥΥ


Στην επαναφορά του τριψήφιου αριθμού 184 για δωρεάν τηλεφωνικά ραντεβού των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ με τους γιατρούς, προσανατολίζεται ο οργανισμός.

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

"Μας συγχωρείτε, λάθος": Αναδίπλωση ΔΝΤ για το mail - φωτιά με απολύσεις στο δημόσιο

Στην απόσυρση του αιτήματός της για απόλυση 20.000 δημοσίων υπαλλήλων έως το 2014 προχώρησε η τρόικα. Το παρασκήνιο μετά την αποστολή του mail, που άναψε κυβερνητικές πηγές
 

Βερολίνο: Διέρρηξαν το σπίτι του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Για «κραυγαλέο πρόβλημα ασφάλειας» κάνουν λόγο στελέχη της αστυνομίας

 
Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στις αρχές Νοεμβρίου και έκλεψαν ένα κινητό τηλέφωνο και άλλα αντικείμενα, αναφέρει σε δημοσίευμά της η τοπική εφημερίδα «Berliner Morgenpost» την Τρίτη.

1.291 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ - ΕΞΠΡΕΣ σε κοινωνικά προγράμματα του ΕΣΠΑ

 


Mε 1.291 ανέργους θα ενισχυθούν άμεσα δεκάδες δήμοι σε Αθήνα και Περιφέρεια, οι οποίοι καλούνται να υλοποιήσουν έργα κοινωνικών δομών μέσω ΕΣΠΑ. 

Το βίντεο που η Γερμανία απαγορεύει να προβληθεί ως "πολιτικά επιζήμιο"! Δείτε το



Οι ομοιότητες όσων συμβαίνουν στην Πορτογαλία, με τα όσα έγιναν και γίνονται στην Ελλάδα, είναι συγκλονιστικές και αποτυπώνονται στο “απαγορευμένο”από τη Γερμανία βίντεο.

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Αλλαγές στις βουλευτικές έδρες με την τελευταία γενική απογραφή του πληθυσμού

Πως διαμορφώνεται ο νέος χάρτης


Αλλαγές στις βουλευτικές έδρες επέφερε η τελευταία γενική απογραφή πληθυσμού του Μαΐου 2011, σύμφωνα με σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος, με το οποίο καθορίζονται οι βουλευτικές έδρες κάθε εκλογικής περιφέρειας.

Ζάμπλουτοι 2 Μητροπολίτες με πάνω από 5 εκατ. ευρώ στην τράπεζα



Δι' υπόθεσίν τους θα πρέπει επισκεφθούν τα γραφεία του ΣΔΟΕ, δύο μητροπολίτες της Αττικής. Μετά από έρευνες αποκαλύφθηκαν τεράστια ποσά στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, που ξεπερνούν τα 5 εκατ. ευρώ.

Κοριτσάκι κουβαλούσε στην πλάτη... το δίδυμο αδελφάκι του

Πρωτοφανής περίπτωση στα ιατρικά χρονικά


Κινέζοι γιατροί υπέβαλαν σε επέμβαση ένα κοριτσάκι 11 ετών για να αφαιρέσουν από την πλάτη του το... δίδυμο αδελφάκι του.

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Επίδομα... καφέδων σε στελέχη της ΕΡΤ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Επίδομα... καφέδων σε στελέχη της ΕΡΤ!

Επίδομα καφέδων φέρεται να δόθηκε σε ορισμένα διευθυντικά στελέχη της ΕΡΤ.

Έγγραφο-φωτιά για 8 πολιτικούς. Ανοίγει λογαριασμούς το ΣΔΟΕ

 

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ,  Γ. Βουλγαράκης για τον οποίο έχει ζητηθεί άνοιγμα των λογαριασμών αυτού και της γυναίκας του

400.000 ευρώ εφάπαξ πήρε γενική διευθύντρια της Βουλής Ποσά «μαμούθ» τα εφάπαξ των υπαλλήλων της Βουλής

400.000 ευρώ εφάπαξ πήρε γενική διευθύντρια της Βουλής

Πολλά είναι τα προνόμια που απολαμβάνουν οι υπάλληλοι της Βουλής αλλά κάποια ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Βίντεο - Εκπληκτικό: Η ιστορία των ανθρωπίνων δικαιαωμάτων



Ενα εκπαιδευτικό φίλμ που παρουσιάζει με συντομία τους σημαντικούς σταθμούς στην ιστορία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Τι είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα;

Έρευνα: Αυτοί είναι οι 24 νεκροί του Πολυτεχνείου

Διαβάστε τα στοιχεία της έρευνας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο Πολυτεχνείο. Δείτε σχεδιάγραμμα με το σημείο όπου έπεσαν νεκροί ή τραυματίστηκαν


Το ζήτημα του ακριβούς αριθμού των νεκρών κατά τη διάρκεια της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και την επιχείρηση καταστολής της, παραμένει ακόμη και σήμερα ένα δισεπίλυτο πρόβλημα, προκαλώντας συζητήσεις, αλλά και ισχυρισμούς ανιστόρητους και πέρα από κάθε λογική.

Μεταθέσεις-μυστήριο προκαλούν σύγχυση στο ΣΔΟΕ

 
Θύελλα έχει ξεσπάσει στην κυβέρνηση από την έμμονη κάποιων υπάλληλων του υπουργείου Οικονομικών, εν αγνοία του Μεγάρου Μάξιμου, του υφυπουργού Γιώργου Μαυραγάνη και του επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στέλιου Στασινόπουλου, να διώξουν κορυφαία στελέχη από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος για άλλες υπηρεσίες.  

Σταματήστε το κάπνισμα με sms



Τα γραπτά μηνύματα ή βιντεομηνύματα που αποστέλλονται στα κινητά καπνιστών με στόχο να τους βοηθήσουν να απαλλαγούν από τη συνήθεια σχεδόν διπλασίασαν το ποσοστό επιτυχίας τους σε σχέση με εκείνους που δεν δέχτηκαν τέτοιου είδους βοήθεια, προκύπτει από μελέτη στη Νέα Ζηλανδία.

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Το ελληνικό «κόλπο» με τις offshore

Εταιρείες αυξήθηκαν, έσοδα μειώθηκαν - πώς γλιτώνουν τον φόρο ακίνητα-φιλέτα
 

Σε διαρκές φορολογικό σκάνδαλο εξελίσσονται οι offshore που έχουν στην κατοχή τους υψηλής αξίας ακίνητα σε τουριστικές περιοχές, σύμφωνα με δημοσίευμα στα «Νέα».