Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Η Νέα Δημοκρατία δίνει στη δημοσιότητα βίντεο με τον Αλέξη Τσίπρα να αποκαλεί τους αστυνομικούς "μπάτσους". ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

- Η Νέα Δημοκρατία επανέρχεται στο θέμα της δήλωσης Βούτση που αποκάλεσε τους αστυνομικούς "μπάτσους" - Καταγγέλλει και το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Καλύβη που είπε ότι "μπάτσους" εννοούν τα ΜΑΤ - Στο βίντεο αυτό ο κ. Τσίπρας είναι υποψήφιος πρόεδρος του Συνασπισμού - Το σωματείο ειδικών φρουρών θα καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά κατά του κ. Βούτση - ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSIT ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΟ 


Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Βούτση που αποκάλεσε τους αστυνομικούς "μπάτσους", η Νέα Δημοκρατία δεν δείχνει διατεθειμμένη να αφήσει το θέμα να ξεχαστεί και επανέρχεται με νέα ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωση το κόμμα της Λ. Συγγρού αναφέρει πως εκτός από τον κ. Βούτση που αποκάλεσε "μπάτσους" τους έλληνες αστυνομικούς, αναφέρουν πως και το μέλος της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέκος Καλύβης διευκρίνισε ότι ο χαρακτηρισμός αναφέρεται κυρίως στα ΜΑΤ.

Αυτή η διευκρίνιση ανάβει νέες φωτιές για το κόμμα της Κουμουνδούρου, αφού και τα ΜΑΤ αποτελούνται από έλληνες αστυνομικούς.

Μάλιστα, η Νέα Δημοκρατία προχώρησε ένα βήμα παραπάνω προκειμένου να οξύνει την πολιτική αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας και ένα βίντεο στη δημοσιότητα.

Στο βίντεο αυτό απεικονίζεται ο Αλέξης Τσίπρας να λέει πως "μετά δεν θα μας σώνουν ούτε οι κάμερες, ούτε η καταστολή, ούτε οι οπλισμένοι μπάτσοι σε κάθε γωνία, σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο".

Και η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας καταλήγει: "Ευχόμαστε έστω και τώρα να συνετιστούν στον ΣΥΡΙΖΑ"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου