Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων ο δολοφόνος της 25χρονης


Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων είναι ένας από τους κακοποιούς που συμμετείχε στη ληστεία και τη δολοφονία της 25χρονης στην Κόρινθο.

Τα 12 μέτρα του Ν. Αναστασιάδη για τη διάσωση της οικονομίας

 

Πακέτο μέτρων για τη διάσωση της οικονομίας προωθεί η κυπριακή κυβέρνηση. Τα μέτρα θα εφαρμοσθούν σε τρεις με έξι μήνες, ενώ δεν τίθεται θέμα μειώσεων μισθών ή απολύσεων στο δημόσιο, όπως σημειώνει ο πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης.

"Χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα" - Το συγκλονιστικό τηλεφώνημα της 25χρονης που σκοτώθηκε στη συμπλοκή στην Κόρινθο



Η δραματική έκκληση της 25χρονης Κατερίνας στο φίλο της, λίγα δευτερόλεπτα αφού δέχτηκε τη μοιραία σφαίρα από το καλάσνικοφ των αδίστακτων ληστών, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής στην Κόρινθο.

Παυσίπονο ευθύνεται για το θάνατο 136 ανθρώπων!



Σύμφωνα με έρευνα του Αυστραλιανού Εθνικού Κέντρου Έρευνας για τα Ναρκωτικά και το Αλκοόλ το ισχυρό παυσίπονο Fentanyl που χορηγείτε σε καρκινοπαθείς ευθύνεται για 136 θανάτους!

O δήμαρχος Ιθάκης χαστούκισε δημοτικό σύμβουλο



Κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Ιθάκης την Παρασκευή δημιουργήθηκε ένταση και ο δήμαρχος, Γιάννης Κασσιανός,  χαστούκισε δημοτικό σύμβουλο.

Το Μουσείο του Λούβρου πιο δημοφιλή μουσείo τέχνης


Στην κορυφή της λίστας του «Art News Paper» με τα πιο δημοφιλή μουσεία τέχνης για το 2012 βρίσκεται το Μουσείο του Λούβρου

Η ασφαλέστερη θέση στο αεροπλάνο, σε περίπτωση συντριβής

Διαβάστε ποια είναι η καλύτερη θέση για να κάθεται κανείς σε ένα αεροπλάνο αν αυτό πέσει. Ένα ντοκιμαντέρ αλλάζει όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα
 
Μπορεί να φαντάζει μακάβριο, αλλά το ντοκιμαντέρ "Crash" του "Channel 4" αποφάσισε να μελετήσει διεξοδικά ποια είναι η καταλληλότερη θέση για να κάθεται κανείς σε ένα αεροπλάνο και που μπορεί να του αυξήσει τις πιθανότητες επιβίωσης σε περίπτωση αεροπορικού δυστυχήματος.

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Παγκόσμιο σοκ! 'Ενα βήμα πριν τον πόλεμο

- Το καθεστώς της Βόρειας Κορέας ανακοίνωσε ότι η χώρα τέθηκε σε "κατάσταση πολέμου" με τη Νότια Κορέα - Tο Πεντάγωνο έστειλε πάνω από τον ουρανό της Νότιας Κορέας ένα ζεύγος βομβαρδιστικών Β-2   - Συναγερμός και στη Ρωσία λόγω των πυρηνικών όπλων της Βόρειας Κορέας

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε σήμερα ότι λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη του τις πρόσφατες απειλές της Βόρειας Κορέας και ταυτόχρονα προειδοποιεί ότι η Πιονγκγιάνγκ έχει ιστορικό φιλοπόλεμης ρητορικής.

Στο 60% το «κούρεμα» στην Τράπεζα Κύπρου



Μεγάλες απώλειες όπως φαίνεται, θα υποστούν οι καταθέτες της Τράπεζας Κύπρου.

Βίασαν 14χρονη μέσα σε λεωφορείο στη Γλασκόβη



Μία 14χρονη δέχτηκε επίθεση μέσα σε λεωφορείο στο Pollok της Γλασκόβης. Δύο νεαροί τη βίασαν στον 2ο όροφο του λεωφορείου στις 22:30 το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Γυμνή η Μέρκελ???


Άραγε η φωτογραφία είναι αληθινή ή προϊόν μοντάζ? 

H Deutsche Bank ''μαστιγώνει'' την Μέρκελ για την Κύπρο!


''Έχει ανασταλεί η ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων στην Κύπρο. Η οικονομική και νομισματική ένωση σε όλο το εύρος της Ευρωζώνης δεν υφίσταται πια'' εκτιμούν οι αναλυτές της Deutsche Bank που εκφράζουν την απογοήτευση τους για την πολιτική της Μέρκελ για την Κύπρο.

Νεκρή 25χρονη που βρέθηκε τυχαία σε ανταλλαγή πυρών μεταξύ ληστών και αστυνομικών



Tραγικό θάνατο βρήκε μία 25χρονη κοπέλα, από τα πυρά επικίνδυνων κακοποιών κατά τη διάρκεια συμπλοκής τους με αστυνομικούς, το βράδυ της Παρασκευής στα Ίσθμια Κορινθίας.

Aλλάζει η ώρα την Κυριακή 31 Μαρτίου


Θερινή ώρα από την Κυριακή 31 ΜαρτίουΜία ώρα μπροστά θα πρέπει να γυρίσετε  τους δείκτες των ρολογιών σας τα ξημερώματα της Κυριακής,


31 Μαρτίου, καθώς έρχεται η θερινή ώρα.

Στις 3.00 τα ξημερώματα αλλάζει η ώρα και θα δείξει 4.00 π.μ.

Η θερινή ώρα θα διαρκέσει έως την τελευταία Κυριακή του μήνα Οκτωβρίου.

ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

Επιστημονική ανακάλυψη: Εξέταση εντοπίζει τον καρκίνο χρόνια πριν εμφανιστεί

Περίπου 95% πιθανότητα να θεραπευτεί ο πάσχων από καρκίνο δίνει νέα εξέταση που ανακάλυψαν 200 ερευνητές από όλο τον κόσμο. Η εξέταση γίνεται με το σάλιο

 
Την πιο σημαντική ανακάλυψη στην ιστορία της πρόληψης του καρκίνου ανακοίνωσαν οι επιστήμονες 200 ερευνητικών κέντρων.

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Σε 10 ημέρες η επιστροφή φόρου μέχρι 300.000 ευρώ


Εγκύκλιος του υφυπουργού Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη που εστάλη σε όλες τις εφορίες, προβλέπει επιστροφή φόρου μέσα σε 10 ημέρες, εφόσον το ποσό ανέρχεται μέχρι 300.000 ευρώ και προηγηθεί συμψηφισμός με τυχόν οφειλές του υπόχρεου.

Πέθανε σε ηλικία 35 ετών η πρώτη χρυσή ολυμπιονίκης του Μεξικού


Σοκ στο Μεξικό: Πέθανε σε ηλικία 35 ετών η πρώτη χρυσή ολυμπιονίκης της χώρας

Την τελευταία της πνοή άφησε η 35χρονη Ολυμπιονίκης του Μεξικού Σοράγια Χιμένεθ, από καρδιακή προσβολή.

Αυτοί είναι οι πολιτικοί που τους διέγραψαν δάνεια

Όλη η λίστα με τα ονόματα βουλευτών και υπουργών -  Οι τράπεζες διέγραφαν δάνεια πολιτικών παρασέρνοντας στον πάτο την κυπριακή οικονομία



Πολιτική και κοινωνική αναταραχή έχει ξεσπάσει στην Κύπρο μετά τις αποκαλύψεις ότι οι τράπεζες διέγραφαν δάνεια που είχαν λάβει πολιτικοί από τα τρία μεγάλα κόμματα και άλλα στελέχη της δημόσιας διοίκησης.

Χωρίς σύνταξη μένουν από σήμερα όλοι οι συνταξιούχοι που δεν διαθέτουν ΑΜΚΑ και ΑΦΜ!



Χωρίς σύνταξη μένουν από σήμερα όλοι οι  συνταξιούχοι που δεν διαθέτουν Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) και Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ). 

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου ''μπλόκαρε'' τη διαγραφή μετοχών της Τράπεζας Κύπρου


Το σενάριο, οι μέτοχοι της Τράπεζας Κύπρου να διατηρήσουν τους τίτλους τους, έστω και με τη μηδαμινή αξία που έχουν σήμερα, μελετά η Κεντρική Τράπεζα μετά την εξασφάλιση προσωρινού διατάγματος του Ανωτάτου Δικαστηρίου, με το οποίο αναστέλλεται η απόφαση για τη διαγραφή των υφιστάμενων μετοχών της Τράπεζας Κύπρου, ύστερα από αίτημα της Αρχιεπισκοπής.

Νοσοκομείο Ρίου: 67.000 ευρώ χρεώσεις υπαλλήλου σε μέντιουμ

Καταστάσεις απείρου κάλλους στο νοσοκομείου του Ρίου. Χρεώσεις για το τηλέφωνο που φτάνουν έως και τις 50.000 ευρώ για... μέντιουμ. 360 ώρες σε 2 μήνες φέρονται να είχε μιλήσει ο υπάλληλος. Διετάχθη έρευνα


Στήλη άλατος έμεινε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ρίου Απόστολου Λέτσιου, όταν του έφεραν τους τελευταίους λογαριασμούς τηλεφωνίας.

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ο Νίκος Αναστασιάδης ζήτησε να μειωθεί ο μισθός του κατά 25%

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης ζήτησε τη μείωση του μισθού του κατά 25%, όπως ανακοίνωσε μέσω του twitter.

Ελεύθερος αφέθηκε ο Ντέμης Νικολαϊδης



Ελεύθερος αφέθηκε πριν από λίγο ο Ντέμης Νικολαίδης για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για χρέη της ΑΕΚ προς το Δημόσιο.

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΑΧΜΕΤ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου δήλωσε ότι εάν δεν μοιραστεί το φυσικό αέριο, η μόνη λύση είναι η διχοτόμηση, το οποίο είναι και ο κύριος τίτλος της τουρκικής εφημερίδας «Σταρ».

Πέθανε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αθανάσιος Νάκος

Τώρα-Πέθανε ο Αθανάσιος Νάκος
Την τελευταία του πνοή άφησε τη Πέμπτη, σε ηλικία 63 ετών, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αθανάσιος Νάκος. Υπέστη μετεγχειρητική λοίμωξη του αναπνευστικού μετά από εγχείρηση Bypass.

Συνελήφθη ο Ντέμης Νικολαΐδης

Συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ντέμης Νικολαΐδης.

«Κούρεμα» 35% στην Τράπεζα Κύπρου για αρχή


Σε προκαταρκτικό «κούρεμα» κάτα περίπου 35% κατέληξαν στην τράπεζα Κύπρου, ενώ τρεις πρώην δικαστές, αναγνωρισμένοι για το κύρος και το ήθος τους, θα αναλάβουν, με απόφαση του υπουργικού Συμβουλίου να αποδώσουν ευθύνες για την κατάσταση του τραπεζικού συστήματος και της οικονομίας γενικότερα, με διευρυμένους όρους εντολής.

€5 δισ.μεταφέρθηκαν αεροπορικώς στην Κύπρο για τις Τράπεζες που ανοίγουν από τις 12 ως τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης

Το ανώτατο όριο για ανάληψη μετρητών ορίζεται στα 300 ευρώ την ημέρα ανά πρόσωπο σε κάθε πιστωτικό ίδρυμα - Ουρές σχηματίζονται πριν το άνοιγμά τους

Τα τραπεζικά ιδρύματα στην Κύπρο θα ανοίξουν την Πέμπτη και θα εξυπηρετούν το κοινό από τις 12:00 ως τις 6:00 το απόγευμα, αλλά με αυστηρούς περιορισμούς στις συναλλαγές και στην κίνηση των κεφαλαίων, όπως ορίζεται στο διάταγμα περί επιβολής περιοστικών μέτρων στις συναλλαγές που εκδόθηκε την Τετάρτη το απόγευμα.

Διαβάστε πόσο θα κοστίζουν τα φάρμακα από σήμερα

Η λίστα με τα 4.908 σκευάσματα

Ολοκληρώθηκε η κατάρτιση της θετικής λίστας των φαρμάκων από το υπουργείο Υγείας. Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, η θετική λίστα θα ισχύσει από την Πέμπτη 28 Μαρτίου. Η λίστα περιλαμβάνει 4.908 φάρμακα, τα οποία πλέον θα αποζημιώνονται από τα ασφαλιστικά ταμεία, με βάση την ασφαλιστική τιμή ή τιμή αναφοράς.

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Γιατί η Ρωσία αρνήθηκε να σώσει την Κύπρο


Τις αιτίες της απροθυμίας της ρωσικής κυβέρνησης να ηγηθεί της προσπάθειας διάσωσης της Κύπρου εξετάζουν σε σημερινό άρθρο τους οι Financial Times, υποστηρίζοντας ότι μια επιθετική στάση της Ρωσίας απέναντι στην ΕΕ θα είχε οδυνηρές συνέπειες για τον Πούτιν και την προσπάθεια «απο-υπερακτιοποίησης» της ρωσικής οικονομίας.

Εκρηξη βόμβας σε σπίτι εφοπλιστή στην Ακρόπολη


(Eurokinissi)

Αυτοσχέδιος μηχανισμός εξερράγη στις 8.30 μ.μ. το βράδυ της Τετάρτης στην οικία του εφοπλιστή Νίκου Τσάκου στην περιοχή της Ακρόπολης. 

Αυστηροί περιορισμοί στην κίνηση κεφαλαίων στην Κύπρο


Αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό των συναλλαγών στην Κύπρο περιλαμβάνει το Προεδρικό Διάταγμα που εκδόθηκε πριν από λίγο από το κυπριακό υπουργείο Οικονομικών.

Στελέχη Λαϊκής Τράπεζας: "Έχουμε στοιχεία, φοβόμαστε για τη ζωή μας"

Κατάθεση βόμβα από στελέχη της Λαϊκής Τράπεζας στη Βουλή της Κύπρου. Έκαναν λόγο για σκάνδαλο δισεκατομμυρίων. Αρνήθηκαν να κατονομάσουν τους υπαίτιους

Ονόματα και στοιχεία που αποδεικνύουν την καταλήστευση, που στήθηκε σε βάρος της Λαϊκής Τράπεζας, από ανθρώπους που βρίσκονταν εκ των έσω, δήλωσαν στη Βουλή ότι κατέχουν, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της, Αντρέας Φιλίππου και τα μέλη του Μάριος Χατζηγιαννάκης και Νίκος Χατζηνικολάου, οι οποίοι ανέλαβαν τα ηνία της τράπεζας τον περασμένο Ιούνιο, όταν πλέον αυτή βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού.

Σαρρής: «Στους μεγαλοκαταθέτες της Λαϊκής Τράπεζας μπορεί να επιστραφεί μόλις το 20%»



Ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου, Μιχάλης Σαρρής δήλωσε σήμερα στο ΡΙΚ ότι οι μεγάλοι καταθέτες της Λαϊκής Τράπεζας (PCL) θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν απώλειες μέχρι και 80% στις καταθέσεις τους.

Λειτουργούν κανονικά την Τετάρτη στην Ελλάδα τα καταστήματα των Κυπριακών τραπεζών



Επαναλειτουργούν κανονικά στην Ελλάδα τα καταστήματα των τριών κυπριακών τραπεζών, Κύπρου, Λαϊκής (CPB) και Ελληνικής-  από το πρωί της Τετάρτης, μετά την υπογραφή της συμφωνίας για την απόκτησή τους από την Τράπεζα Πειραιώς. 

Κατάθεση βόμβα: Ο Ι. Διώτης δημοσιοποίησε τα email του προς τον Γ. Παπακωνσταντίνου

Στη δημοσιότητα η αλληλογραφία Διώτη-Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ. Είχε εμπλακεί και ο Κ. Μπίκας. Ενήμερος για το θέμα ο τότε πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου. Συνεχίζεται την Τετάρτη η κατάθεση
 

Την ηλεκτρονική αλληλογραφία που είχε ο ίδιος στις 7 Ιουλίου 2011, με τον τότε υπουργό Περιβάλλοντος Γ. Παπακωνσταντίνου κατέθεσε στην Προανακριτική Επιτροπή ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης, η κατάθεση του οποίου θα συνεχιστεί την Τετάρτη.

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Η βόμβα Ντάισελμπλουμ τρόμαξε την Ευρώπη

Δήλωση-βόμβα του Γερούν Ντάισελμπλουμ «γκρέμισε» χθες τις αγορές.

Λίγες μόλις ώρες μετά τη συμφωνία για τη διάσωση της Κύπρου, η οποία έδωσε θετικό έναυσμα στους δείκτες σε Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες, ο νέος πρόεδρος του Eurogroup έβαλε... ταφόπλακα στα σχέδια για απευθείας ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών από τον ESM, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα ότι το πρόγραμμα που αποφασίστηκε για τη Μεγαλόνησο συνιστά ένα νέο πρότυπο για την επίλυση τραπεζικών προβλημάτων στην Ευρωζώνη!

Κλειστές Τρίτη και Τετάρτη όλες οι τράπεζες στην Κύπρο


Κλειστές θα παραμείνουν όλες οι τράπεζες στην Κύπρο μέχρι την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013, όπως αποφασίσθηκε από την κυπριακή κυβέρνηση και την Κεντρική Τράπεζα του νησιού, προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του συνόλου του τραπεζικού συστήματος.

Reuters: Πως τις τελευταίες μέρες βγήκαν από την Κύπρο εκατομμύρια ευρώ


Οι τράπεζες κλειστές. Τα ΑΤΜ δίνουν λεφτά με το σταγονόμετρο. Οι πολίτες της Κύπρου δεν έχουν ούτε για τα απαραίτητα. Αλλά κάποιοι κατάφεραν να βγάλουν από τη χώρα εκατομμύρια ευρώ τις προηγούμενες μέρες. Το πως αποκάλυψε το Reuters!

Νέα δεδομένα στο σκάνδαλο υπεξαίρεσης του Δήμου Θεσσαλονίκης

Νέα δεδομένα φαίνεται να προκύπτουν στο σκάνδαλο υπεξαίρεσης του Δήμου Θεσσαλονίκης μετά την αποκάλυψη ότι μέσω τραπεζικών λογαριασμών δημοτικής υπαλλήλου έγιναν χρηματιστηριακές συναλλαγές ύψους 12 εκατ. ευρώ. 

Μάχη για 186 προσλήψεις στο υπουργείο Οικονομικών

 
Σε θέση μάχης βρίσκονται χιλιάδες υποψήφιοι που θα κληθούν από την ερχόμενη εβδομάδα να διεκδικήσουν μία από τις 186 θέσεις τακτικού προσωπικού στο υπουργείο Οικονομικών, στην ειδικότητα ΠΕ Εφοριακών.

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Διάγγελμα Αναστασιάδη: "Χωρίς συμφωνία θα οδηγούμασταν σε πτώχευση" - Ποινικοί ανακριτές για απονομή ευθυνών



Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες, απηύθυνε διάγγελμα προς τον κυπριακό λαό.

ATHENS BY NIGHT!!! ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!



To Σάββατο 30 Μαρτίου, Οι DJs NatK & Σταμάτης Γρίσπος θα επιχειρήσουν για ακόμα μια φορά να συνδέσουν τη New Romantic Pop των Duran Duran, Alphaville, Visage & Spandau Ballet με τις κιθαριστικές εκρήξεις των Smiths, Simple Minds & Pretenders, διαμέσου της New Wave των A-Ha, Blondie & Cars και της Synthpop των Depeche Mode, Camouflage & Soft Cell.

Η Κύπρος συμφώνησε τελικά στο Eurogroup

Μετά από ολονύχτιες μαραθώνιες διαβουλεύσεις, η Κύπρος συμφώνησε  με τους διεθνείς πιστωτές!


Οι καταθέσεις κάτω από τις 100.000 ευρώ είναι εγγυημένες, τόσο σε ό,τι αφορά στην Λαϊκή όσο και στην τράπεζα Κύπρου.Οι καταθέσεις έως και 100.000 ευρώ δεν θα υποστούν καμία συνέπεια, αλλά μέρος των μεγαλύτερων καταθέσεων και τοποθετήσεων θα χρησιμοποιηθούν για την ανακεφαλαιοποίηση της τράπεζας η οποία θα τεθεί σε διαδικασία αναδιάρθρωσης της Τράπεζας Κύπρου.

Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και η Ελληνική Επανάσταση του 1821























Αυτή την τόσο ξεχωριστή και ιδιαίτερη ημερομηνία θυμόμαστε και τιμούμε για το διπλό επετειακό της χαρακτήρα. 

Τουρκία σε Κύπρο: Δεν σας ανήκει το φυσικό αέριο!


 Η Τουρκία συνεχίζει την προκλητική της στάση απέναντι στην Κύπρο!

Τούρκος κυβερνητικός αξιωματούχος δήλωσε στο Reuters ότι «ο πόρος αυτός ανήκει και στις δύο κοινότητες και η μελλοντική εκμετάλλευσή του δεν μπορεί να αφεθεί στη βούληση μόνον της 'νότιας Κύπρου'. Μπορεί να αναλάβουμε δράση εναντίον τέτοιων πρωτοβουλιών εάν είναι αναγκαίο».

ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ!




Ο σταθμός θα κλείσει πάλι αύριο το πρωί, ενόψει της στρατιωτικής παρέλασης και μέχρι τη λήξη της.

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες των οκτώ κρατουμένων που δραπέτευσαν το βράδυ της Παρασκευής από τις φυλακές Τρικάλων και εξακολουθούν να αναζητούνται.















 
- (Επ.) LULI (Ον.) FLAULANT του ASQERI και της HEME ή HENA , ο οποίος γεννήθηκε την 27-04-1986 στην Αλβανία,

Οι καταθέσεις θα αντιμετωπίζονται ως επενδύσεις!

Θεμελιώδεις αλλαγές στην ευρωπαϊκή οικονομία - Οι κυβερνήσεις δεν θα σώζουν τις προβληματικές τράπεζες, το ρίσκο εξατομικεύεται, η ευθύνη περιέρχεται στους μετόχους και στους καταθέτες

Η κυπριακή κρίση και η σκληρότητα αντιμετώπισής της από τις ευρωπαϊκές αρχές, και ιδιαιτέρως από τους γερμανούς «ηγεμόνες», ούτε απλές είναι, ούτε τυχαίες. Η ευκολία με την οποία εθίγη πανευρωπαϊκά η ασφάλεια των καταθέσεων υποδηλώνει άλλες διαθέσεις, και συγκεκριμένα την έναρξη μιας διαδικασίας αλλαγής του ευρωπαϊκού οικονομικού μοντέλου.

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Οι Έλληνες πολιτικοί που έχουν εκτεθεί σε καταθέσεις στις τράπεζες Κύπρου και Λαϊκή

Ποιοι είναι οι Έλληνες πολιτικοί με καταθέσεις στις Κυπριακές τράπεζες που βάλλονται από την οικονομική κρίση


Αρχηγοί κομμάτων, νυν και πρώην υπουργοί και εκπρόσωποι της Βουλής των Ελλήνων βιώνουν στιγμές αγωνίας, καθώς βλέπουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς στα κυπριακά τραπεζικά ιδρύματα να βρίσκονται μπλοκαρισμένοι.