Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Οι ατελείωτες διακοπές - πρόκληση του Γιώργου Παπανδρέου

oi-ateleiwtes-diakopes-proklhsh-toy-giwrgoy-papandreoy
Την ώρα που για το 75% των Ελλήνων οι διακοπές πλέον φαντάζουν πολυτέλεια ενώ μετά βίας θα απολαύσουν τη θάλασσα σε κοντινές παραλίες, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο άνθρωπος που έφερε στη χώρα τα μνημόνια και τους δανειστές κάνει διακοπές διαρκείας απολαμβάνοντας όλα αυτά που στέρησε από του Έλληνες.

ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ Handelsblatt: «Η dolce vita; Αυτό ήταν χθες»

Τις οδυνηρές αλλαγές που επέφερε η κρίση στις νοτιοευρωπαϊκές χώρες καταγράφει η Handelsblatt.

Handelsblatt: «Η dolce vita; Αυτό ήταν χθες»

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ MEDIASET Αύριο η κρίσιμη ετυμηγορία για τον Μπερλουσκόνι

Με την αγόρευση των συνηγόρων υπεράσπισης συνεχίσθηκε σήμερα το απόγευμα στην Ρώμη η δίκη του πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι, για την υπόθεση της απάτης στον όμιλό του Mediaset, με τους δικηγόρους να υποστηρίζουν ότι «ο πελάτης τους θα έπρεπε να αθωωθεί αμέσως από την κατηγορία της φορολογικής απάτης κατά την αγοραπωλησία τηλεοπτικών δικαιωμάτων». Η ακροαματική διαδικασία διεκόπη και η κρίσιμη ετυμηγορία αναμένεται αύριο.

Ηλεία: Πυροβολισμοί και αίμα σε καταυλισμό τσιγγάνων!

Στη δημοσιότητα η λίστα με τους 2.122 εκπαιδευτικούς που μπαίνουν σε διαθεσιμότητα - Ανάμεσά τους ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ


Στη δημοσιότητα η λίστα με τους 2.122 εκπαιδευτικούς που μπαίνουν σε διαθεσιμότητα - Ανάμεσά τους ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ

 - Δεν εξαιρούνται τελικά από τη διαθεσιμότητα οι κάτοχοι μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων
- Εξαιρούνται οι 25 εκπαιδευτικοί που εργάζονται στην Σιβιτανίδειο Σχολή
- To 60% αυτών των εκπαιδευτικών θα καλύψει τα κενά στον χώρο της Υγείας

Σε διήμερο κινητοποιήσεων προχωρά η ΑΔΕΔΥ




Παναττική στάση εργασίας την Πέμπτη 1η Αυγούστου και 24ωρη παναττική απεργία, την Παρασκευή, 2 Αυγούστου αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ η εκτελεστική επιτροπή της οποίας είχε συνάντηση με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Μητσοτάκη Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:

Απίστευτο: Έπεσε ο πυλώνας του γηπέδου του ΟΦΗ στην Εθνική Οδό! (φωτό)

apisteyto-epese-o-pylwnas-toy-ghpedoy-toy-ofh-sthn-ethnikh-odo-fwto
Κι όμως συνέβη κι αυτό. Τέσσερις μήνες μετά την πτώση του πυλώνα στο γήπεδο του ΟΦΗ (φωτό), από την οποία ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα, ένας ακόμη πυλώνας απ' αυτούς που «ξηλώθηκαν» το πρωί, έπεσε πριν λίγο στην Εθνική Οδό, θέτοντας ξανά σε κίνδυνο τη ζωή διερχόμενων οδηγών!

Ενοπλη ληστεία σε ΕΛΤΑ Ιωαννίνων με λεία 40.000 ευρώ

Η αστυνομία αναζητά τους δύο δράστες


Το ποσό των 40.000 ευρώ άρπαξαν το πρωί της Τετάρτης από τα ΕΛΤΑ στη Ζίτσα Ιωαννίνων δύο ένοπλοι, οι οποίοι εισέβαλαν στον χώρο του υποκαταστήματος, αιφνιδιάζοντας το προσωπικό.

Πώς θα ήταν το Wi-Fi αν μπορούσαμε να το δούμε;



Μια εντυπωσιακή γραφική απεικόνιση έκανε ο Nickolay Lamm σε συνεργασία με την αστροβιολόγο M. Browning Vogel με σκοπό να μας δείξει περίπου πως θα έμοιαζε το Wi-Fi αν μπορούσαμε να το δούμε.

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Ο μακελάρης της Νορβηγίας, Μπρέιβικ, έκανε αίτηση για να σπουδάσει πολιτικές επιστήμες


Το θράσος του σοκάρει ακόμη και τους πιο ψύχραιμους. Ο μακελάρης της Νορβηγίας, Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, ο οποίος τον Ιούλιο του 2011, εκτέλεσε 77 συμπατριώτες του, στην πλειοψηφία τους, εφήβους, δεν δίστασε να κάνει αίτηση στο Πανεπιστήμιο του Όσλο, εκφράζοντας την επιθυμία να…σπουδάσει πολιτικές επιστήμες, προκαλώντας οργισμένες αντιδράσεις. 

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Οι Τούρκοι συνέλαβαν γεράκι ως ύποπτο για κατασκοπεία

Ένα γεράκι, που είχε συλληφθεί από τις τουρκικές αρχές, διότι ήταν ύποπτο για κατασκοπεία, πετά ξανά ελεύθερο. Τι κίνησε τις υποψίες τους

Οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν ένα ξεφτέρι –ένα είδος γερακιού– με την υποψία της κατασκοπείας για λογαριασμό του Ισραήλ, αλλά κατόπιν το άφησαν πάλι ελεύθερο αφού οι ακτινογραφίες έδειξαν πως δεν του είχε εμφυτευτεί κάποια συσκευή παρακολούθησης, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον σημερινό Τύπο.

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Εμφύτευσαν «ψεύτικες» αναμνήσεις σε ποντίκια

Ανοίγει ο δρόμος για αντιμετώπιση συνδρόμων όπως αυτό του μετατραυματικού στρες

Ομάδα επιστημόνων κατάφερε να εμφυτεύσει ψευδείς αναμνήσεις στους εγκεφάλους ποντικιών, ανοίγοντας τον δρόμο για τη μελλοντική διερεύνηση του τρόπου με τον οποίο το είδος αυτό των αναμνήσεων επηρεάζει τον ανθρώπινο εγκέφαλο.

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Σοκάρει ο μηχανοδηγός που έτρεχε με 190 χλμ - Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο



Η συγκλονιστική στιγμή του εκτροχιασμού της μοιραίας αμαξοστοιχίας στην Γαλικία της Ισπανίας, που στοίχισε την ζωή σε 80 ανθρώπους, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, κατεγράφη από κάμερα ασφαλείας. Το σοκαριστικό βίντεο δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα El Pais.

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Χυδαία επίθεση Ζαρούλια σε Δραγασάκη. Μίλησε προσβλητικά για την κόρη του

Επίθεση της Ε. Ζαρούλια στον Γ. Δραγασάκη, μέσα στη Βουλή. Αποκάλεσε την κόρη του "πρεζού" και τον ρώτησε ειρωνικά αν βγήκε από τη φυλακή. "Έκρηξη" Καλαντζή, που ζήτησε να σβηστούν τα πρακτικά (Vid)
 
Νέο θλιβερό επεισόδιο μέσα στο κοινοβούλιο από τη Χρυσή Αυγή. Η βουλευτής Ελ. Ζαρούλια επιτέθηκε με απαράδεκτες εκφράσεις στον αντιπρόεδρο της Βουλής Γιάννη Δραγασάκη, προσβάλλοντας την κόρη του(δείτε το βίντεο στο 2:20).

Απαγόρευσε τις συγκεντρώσεις η ΕΛ.ΑΣ. - Ανοιχτή κόντρα με τη Χρυσή Αυγή

Μετά την απαγόρευση του συσσιτίου του μίσους από τον Δήμο ήρθε η απαγόρευση της συγκέντρωσης

Μετωπική πλέον η σύγκρουση του υπουργείου Δημόσιας Τάξης με τη Χρυσή Αυγή με αφορμή τα συσσίτια “μόνο για Έλληνες” που επιχείρησε να διοργανώσει στο κέντρο της Αθήνας για ακόμη μια φορά σήμερα το κόμμα.

Κέιτ και Ουίλιαμ, βγήκαν από το μαιευτήριο και παρουσίασαν το πριγκιπικό μωρό! (βίντεο)

 
Φαίνεται πως άξιζε η παραμονή των φωτογράφων έξω από το μαιευτήριο, αφού μόλις μία μέρα μετά τη γέννηση του πριγκιπικού βρέφους, οι γονείς του Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, κρατώντας το αγκαλιά, στάθηκαν μπροστά στις κάμερες και έκαναν δηλώσεις.

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας Έρχεται μίνι καύσωνας, στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος την Παρασκευή

Έρχεται μίνι καύσωνας, στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος την Παρασκευή
Αισθητή άνοδο αναμένεται να παρουσιάσει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, την Παρασκευή ο υδράργυρος θα φτάσει κατά τόπους στους 38 βαθμούς Κελσίου.

Πάτρα: Χαρτί απόλυσης για 34 εργαζόμενους στην ΕΡΑ- Μόνο τρεις θα προσληφθούν στη Δημόσια Τηλεόραση

Εναν δημοσιογράφο, έναν ηχολήπτη και έναν εικονολήπτη. 


Πάτρα: Χαρτί απόλυσης για 34 εργαζόμενους στην ΕΡΑ- Μόνο τρεις θα προσληφθούν στη Δημόσια Τηλεόραση Ενας δημοσιογράφος, ένας ηχολήπτης και ένας εικονολήπτης

Καμία αναφορά δεν γίνεται στις υπόλοιπες θέσεις. Θα πρέπει να σημειωθεί πως συνολικά στην ΕΡΤ στην Πάτρα εργάζονταν 37 άτομα (μαζί με τη ραδιοφωνία).

Ο βασιλικός υιός είναι ο πιο βαρύς διάδοχος των τελευταίων 100 ετών


Αγόρι γέννησε η Κέιτ Μίντλετον

Παροξυσμός επικρατεί στη Βρετανία με τους πολίτες να αδημονούν να δουν το βασιλικό βρέφος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Πρωταθλητής κόσμου ο Γιαννιώτης

Συντάκτης: Onsports Team Δημοσίευση: Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013 14.53
 Πρωταθλητής κόσμου ο Γιαννιώτης

Το χρυσό μετάλλιο στα 10χλμ. κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βαρκελώνης κατέκτησε ο Σπύρος Γιαννιώτης.

Εγκλωβισμένος στην Ήπειρο ο δραπέτης Κούπα - Τι ψάχνουν οι Αρχές στο κινητό του Κόλα...

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες αστυνομίας και στρατού

Εγκλωβισμένος στην Ήπειρο ο δραπέτης Κούπα - Τι ψάχνουν οι Αρχές στο κινητό του Κόλα... Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες αστυνομίας και στρατού
Την ώρα που οι αστυνομικοί περιμένουν να πάρουν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα από το κινητό του Κόλα, ο κλοιός γύρω από τον Ιλίρ Κούπα σφίγγει όλο και περισσότερο... 

Συνελήφθη για υπόθεση υπεξαίρεσης ο εφοπλιστής Β. Ρέστης

- Μετά από εισαγγελικό ένταλμα συνελήφθη ο επιχειρηματίας Β. Ρέστης ενώ ερευνάται η τύχη δανείων ύψους 524 εκατομμυρίων ευρώ από την τράπεζα του FBB - Οι επισφαλείς δανειοδοτήσεις φέρονται να δόθηκαν από την τράπεζα FBBank σε εταιρείες συμφερόντων του εφοπλιστή

ΜΠΟΝΟ Αγιος ή διάβολος;

Ο διασημότερος φιλάνθρωπος σταρ του κόσμου ή ο μεγαλύτερος πρεσβευτής της εκμετάλλευσης;

Αγιος ή διάβολος;

Ενας μέγας ροκ σταρ με αληθινές ανθρωπιστικές, κοινωνικές και πολιτικές ανησυχίες ή ένας υποκριτής νεοσυντηρητικός, που προτρέπει τα πλήθη να συνδράμουν τον αγώνα ενάντια στη φτώχεια, τη στιγμή που ο ίδιος δεν μπαίνει καν στον κόπο να πληρώσει τους φόρους του; Τι είναι τελικά ο Μπόνο; Αγγελος ή διάβολος...;

ΣΟΚ στην Ηλεία: Πέθανε από καυτό νερό


ΣΟΚ στην Ηλεία: Πέθανε από καυτό νερό
Την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Πάτρας που μεταφέρθηκε άφησε ο ηλικιωμένος που υπέστη εγκαύματα το πρωί της Δευτέρας (22-07-2013) απο το το καυτό νερό στο μπάνιο του.

Νέα σοκαριστική αποκάλυψη: Έκαναν βουντού σε ηθοποιό για να μην αποκτήσει παιδί!




Η Κατερίνα Βελούδου, πρώην μοντέλο και νυν μελλοντολόγος, σοκάρει με τις νέες αποκαλύψεις της για το κύκλωμα σατανιστών και μαύρης μαγείας.

Άγρια συμπλοκή: Νεκρός τουρίστας στην Κρήτη


Άγρια συμπλοκή: Νεκρός τουρίστας στην Κρήτη
Μετά τη νυχτερινή διασκέδαση βγήκαν τα μαχαίρια με τραγική κατάληξη.
Ένας νεαρός τουρίστας έπεσε νεκρός μετά από άγρια συμπλοκή στην τουριστική περιοχή. Το περιστατικό σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του prismanews.gr σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Σπίτια με… 10.000 ευρώ στις γειτονιές της Αττικής!

Σε πλήρη απαξίωση της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας οδηγεί η παρατεταμένη κρίση
. Η δραματική υποχώρηση των τιμών των ακινήτων έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα, κυρίως για τα παλιά
διαμερίσματα, που ουσιαστικά χάθηκε ένα μεγάλο μέρος των αποταμιεύσεων των Ελλήνων.
Όπως αναφέρει το «Έθνος της Κυριακής» η κατάσταση είναι τέτοια στην κτηματαγορά που υπάρχουν σήμερα εκατοντάδες πωλητήρια σε τιμές ακόμη και κάτω από 100 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. Και δεν πρόκειται για ερείπια που χρήζουν μεγάλης ανακατασκευής, αλλά για διαμερίσματα 30-40 ετών που μπορούν να κατοικηθούν άμεσα.

Θεσσαλονίκη:Tο προφίλ της 22χρονης Κοκινομάλας Ρωσίδας φοιτήτριας που μετέδωσε Aids σε παντρεμένο.

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Θεσσαλονίκη με την 22 χρονη Κοκινομάλα Ρωσίδα φοιτήτρια που ήταν βίζιτα και κόλησε AIDS σε πατέρα τριών παιδιών.

Οι Financial Times «βλέπουν» έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη



Οι Financial Times «βλέπουν» έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη
Σε νέο άρθρο της οικονομικής εφημερίδας Financial Times, με τίτλο «Το Grexit αρχίζει και φαίνεται όλο και πιο εφικτό για την Αθήνα»γίνεται αναφορά στην επίσκεψη του Βόλφκανγκ Σόιμπλε στην χώρα μας καθώς και στις αρνητικές του δηλώσεις περί ενδεχόμενου κουρέματος του χρέους, ενώ παράλληλα στην ανάγκη να τεθούν σε ισχύ οι αναμενόμενες μεταρρυθμίσεις.
Το δημοσίευμα θέτει το ζήτημα του αν «θα πρέπει εναλλακτικά η Ελλάδα να ετοιμαστεί για να αποχωρήσει από την ευρωζώνη ή να χρεοκοπήσει ενώ βρίσκεται μέσα σε αυτή».

Απεργούν την Τετάρτη γιατροί και εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία

18 Χρόνια τακτοποιούμε Επιτυχώς Χρέη Ιδιωτών. Ενημερώσου Τώρα!
 
Απεργούν την Τετάρτη γιατροί και εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία

70.000 Δημόσιοι υπάλληλοι στη διαθεσιμότητα - Ο Μητσοτάκης στον Παπούλια

Ακόμη και εάν μπήκαν με διαγωνισμό οι υπάλληλοι κινδυνεύουν με διαθεσιμότητα.Εάν δεν βρεθεί νέα θέση στο δημόσιο κινδυνεύουν με απόλυση.Στο στόχαστρο υπάλληλοι δήμων, πανεπιστημίων, εταιρειών του δημοσίου.Ο διάβολος, λένε, κρύβεται στις λεπτομέρειες και οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά. Έτσι εάν προσέξει κανείς την πρόβλεψη στο πολυνομοσχέδιο για τους δημόσιους υπάλληλους φαίνεται ότι υπάρχει ένας ξεκάθαρος διαχωρισμός μεταξύ όσων προσελήφθησαν στο δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ και όσων όχι.

Ήπειρος: Νέες φωτογραφίες του νεκρού δραπέτη Κόλα

 - Αιχμές Δένδια για Ρουπακιώτη - Η αντίδραση του αρχηγού ΕΛ.ΑΣ. για ενδεχόμενα λάθη

Ήπειρος: Νέες φωτογραφίες του νεκρού δραπέτη Κόλα - Αιχμές Δένδια για Ρουπακιώτη - Η αντίδραση του αρχηγού ΕΛ.ΑΣ. για ενδεχόμενα λάθη-Ο Μάριαν Κόλα ενημερωνόταν διαρκώς για τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. και το κλίμα που επικρατούσε στην περιοχή

- ''Ο Κούπα που πρόλαβε να διαφύγει δεν έχει τραυματιστεί'' λέει η αστυνομία που συνεργάζεται με τον στρατό

- Σαφείς αιχμές του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια για τον Αντώνη Ρουπακιώτη

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Ανακοίνωση της Greenpeace για το πετρελαϊκό ατύχημα στην κατεχόμενη Κύπρο

από το Γραφείο Τύπου Την ώρα που οι Έλληνες καταναλωτές πληρώνουν κάθε χρόνο εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ ώστε να ηλεκτροδοτούνται τα νησιά του Αιγαίου με πετρέλαιο, μετά και την... πρόσφατη διαρροή πετρελαίου στην κατεχόμενη Κύπρο, αναρωτιόμαστε ποια καταστροφή πρέπει να συμβεί στον πλανήτη ώστε η ελληνική κυβέρνηση να καταλάβει ότι πετρέλαιο και θάλασσα δεν πάνε μαζί.

Πτώχευση κήρυξε ένας από τους μεγαλύτερους δήμους των ΗΠΑ



Το Ντιτρόιτ, η πόλη της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, έγινε σήμερα ο μεγαλύτερος δήμος των ΗΠΑ που έχει ποτέ κηρύξει πτώχευση, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα τα οποία επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο.

Απίστευτες παραβάσεις εντόπισε το ΣΔΟΕ - Ποιό νησί είναι η "βασίλισσα" της φοροδιαφυγής


 
Βάσει σχετικής Εισαγγελικής Παραγγελίας διεξάγονται έλεγχοι πολυτελών καταλυμάτων σχετικά με την ιδιοκτησία, τις δαπάνες ανέγερσης, την δήλωση της πραγματικής επιφάνειας σε τ. μ. , την ύπαρξη δεξαμενών κολύμβησης, καθώς και του πραγματικού τιμήματος ενοικίασης. Διεξάγονται έλεγχοι σε Πάρο, Αντίπαρο, Μύκονο, Παξούς, κλπ. Διαπιστώνεται ότι οι δαπάνες ανέγερσης είναι πολλαπλάσιες από τις δηλωθείσες. Η ρευματοληψία έχει γίνει ως μικρές αγροτικές κατοικίες, και το τίμημα ενοικίασης είναι πολύ χαμηλότερο του πραγματικού ή δεν δηλώνεται ή δηλώνεται φιλοξενία.

Σόιμπλε: Η Ελλάδα πρέπει να κάνει περισσότερα - «Παράθυρο» για το κατοχικό δάνειο

  • Σόιμπλε: Η Ελλάδα πρέπει να κάνει περισσότερα - «Παράθυρο» για το κατοχικό δάνειο
Προς το τέλος του 2014 και εφόσον η Ελλάδα έχει εφαρμόσει όσα πρέπει και έχει επιτύχει πρωτογενές πλεόνασμα, τότε ενδεχομένως να συζητηθεί η λήψη επιπρόσθετων μέτρων για το δημόσιο χρέος και την παροχή νέας βοήθειας προς τη χώρα, επανέλαβε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, σε συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Οικονομικών, ενώ προηγουμένως είχε ζητήσει να μη συνεχιστεί η συζήτηση για νέο «κούρεμα» του χρέους. Σε ερώτηση για το θέμα του κατοχικού δανείου, είπε μάλιστα ότι «πρέπει να δούμε τί έγινε στην Ελλάδα», ενώ για το θέμα των επανορθώσεων, ξεκαθάρισε ότι έχει ρυθμιστεί με τη συνθήκη του Λονδίνου.

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Γερμανική εφημερίδα: Θηριοδαμαστής τραπεζών ο Αντώνης Σαμαράς

 
 

"Θηριοδαμαστή τραπεζών" αποκαλεί τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά η Sueddeutsche Zeitung στην στήλη της "Προσωπικά στοιχεία", αναφερόμενη στην χθεσινή συνάντησή του με τους τραπεζίτες. "Ο Αντώνης Σαμαράς, ο διαχειριστής της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης στην Ελλάδα, έχει αυτή τη στιγμή μία από τις πιο δύσκολες θέσεις στον κόσμο", σημειώνει η εφημερίδα και προσθέτει ότι ο Πρωθυπουργός πρέπει να κινήσει τις τράπεζες, να κάνουν επιτέλους αυτό που θα έπρεπε να είναι η αποστολή τους, να παρέχουν στις επιχειρήσεις της Ελλάδας κεφάλαιο.

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Πιόνι της Αμερικής ο Γιώργος Παπανδρέου


Βαριές κατηγορίες από Γερμανό χρηματιστηριακό αναλυτή

Πιόνι της Αμερικής ο Γιώργος Παπανδρέου
 
Σφοδρή επίθεση στο Γιώργο Παπανδρέου κάνει ο χρηματιστηριακός αναλυτής Ντιρκ Μίλερ, μέσω του βιβλίου του "Η Σύγκρουση" που κυκλοφορεί και στη χώρα μας.

Ήπειρος: Οι καλεσμένοι είδαν τη νύφη γυμνή - Της έφυγε το νυφικό στο ''Ησαϊα χόρευε''!


 
Σκηνές απείρου κάλλους σε συνοικία της Ηπείρου κατά τη διάρκεια γάμου - Μια απότομη κίνηση της νύφης ήταν αρκετή για να προκληθεί πανικός - Στην Πάτρα ασχολούνται με ένα γάμο που... δεν έγινε ποτέ λόγω του γαμπρού...

Η Naomi Campbell πνίγει τον χωρισμό της στα νερά της Μυκόνου


Στο νησί των Ανέμων βρίσκεται ένα από τα κορυφαία τοπ μόντελ της ιστορίας και απολαμβάνει τις διακοπές και τις παραλίες παρέα με τους φίλους(;) της.

Τι κι αν χώρισε μόλις πριν λίγες εβδομάδες από την 5χρονη σχέση της με τον δισεκατομμυριούχο Vladimir Doronin; Οι διακοπές δεν μπορούν να περιμένουν, κι έτσι η Naomi Campbell ξεχνιέται στις παραλίες της Μυκόνου.

Σύνταξη από τα 50 για 450.000 εργαζομένους στο Δημόσιο


Τα όρια ηλικίας και οι προϋποθέσεις για 10 κατηγορίες ασφαλισμένων σε όλα τα Ταμεία. Τα "μυστικά" για την έξοδο χιλιάδων ανδρών και γυναικών, με ανήλικο ή 3 παιδιά από το Δημόσιο


Νέο ξέσπασμα της Μενεγάκη: «Μου “βιάζουν” την προσωπική ζωή»



Η Ελένη Μενεγάκη, όπως είναι γνωστό , έχει εκνευριστεί αφάνταστα με τους παπαράτσι γι' αυτό άλλωστε και χρησιμοποιεί τα social media και ανεβάζει φωτογραφίες της από την καθημερινότητάς της ώστε να μην την παρακολουθούν!

Σε απεργιακό κλοιό λόγω Πολυνομοσχεδίου


Σε απεργιακό κλοιό λόγω Πολυνομοσχεδίου
Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με αποκορύφωμα τη γενική 24ωρη απεργία που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την Τρίτη.

Για τη σήμερα οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν έχουν προγραμματιστεί διαρκείς γενικές συνελεύσεις, συγκεντρώσεις και καταλήψεις σε όλους τους πρωτοβάθμιους συλλόγους - μέλη της Ομοσπονδίας.

Πασίγνωστη τραγουδίστρια βγήκε στο μπαλκόνι γυμνή!

 Ούτε μία ούτε δύο αλλά πολλές φορές έχει προκαλέσει με την εκκεντρική της εμφάνιση!


Αυτή τη φορά η πασίγνωστη τραγουδίστρια αποφάσισε να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό! Τι έκανε; Βγήκε στο μπαλκόνι να ρεμβάσει δίχως να φορά τίποτε!

Zoύσε σαν άστεγη η Λόπεζ!

Zoύσε σαν άστεγη η Λόπεζ! Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) , υπολογίζεται πως έχει έσοδα πάνω από 250 εκατομμύρια δολάρια, οι πωλήσεις των δίσκων της (8 στο σύνολο) μεταφράζονται στο ποσό των 70 εκατομυρίων δολαρίων ενώ μετράει περίπου 2 δισεκατομμύρια στα κέρδη της από τους κινηματογραφικούς της ρόλους σε 30 ταινίες μέχρι τώρα. Ζαλίστηκες από τα μηδεινικά; Κι εμείς.Η τραγουδίστρια, σχεδιάστρια, χορεύτρια, παραγωγός, πρώην κριτής σε talent show, ζει τώρα σε (υπερ)χλιδάτες βίλες αλλά πολλά χρόνια πριν, στα 18 της χρόνια που όλα αυτά τα έβλεπε στα όνειρα της, είχε μείνει για λίγο άστεγη ύστερα από έναν μεγάλο καυγά με τους γονείς της.