Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Ο "Αγών μου" με υπογραφή Χίτλερ έπιασε 65.000 δολάρια

Ξεπέρασε τις προσδοκίες η δημοπρασία για ένα αντίτυπο του βιβλίου "Ο Αγών μου". Αιτία η υπογραφή του ίδιου του συγγραφέα
 

Ένα δίτομο αντίτυπο του ναζιστικού μανιφέστου "Ο Αγών μου" ("Mein Kampf") υπογεγραμμένο από τον ίδιο τον Αδόλφο Χίτλερ πουλήθηκε την Πέμπτη σε δημοπρασία στο Λος Άντζελες έναντι 64.850 δολαρίων.

Τον Μάρτιο η πέμπτη δόση του επιδόματος θέρμανσης



Αρχές Μαρτίου θα ολοκληρωθεί από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, η συγκέντρωση των στοιχείων των δικαιούχων για την πέμπτη δόση του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης.

Έφαγαν τα λεφτά μας σε κηδείες και εσώρουχα!

 
 
Απίστευτες σπατάλες δημοσίου χρήματος από δημοτικές επιχειρήσεις – Μόνο 350 από τις 761 επιχειρήσεις των δήμων έχουν μέχρι στιγμής απογραφεί - Πόρισμα του ΑΣΕΠ αποκαλύπτει τις παράνομες μονιμοποιήσεις. 

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Συνελήφθη ο εφοπλιστής Ευάγγελος Βεντούρης

 
 
Συνελήφθη ο γνωστός εφοπλιστής Ευάγγελος Βεντούρης για χρέη 1,9 εκατ. ευρώ προς το Δημόσιο.
 

Το γκολ του Κάμπελ τρέλανε τους σπορτκάστερς σε όλο τον κόσμο! Ο Ολυμπιακός ταπείνωσε τη Γιουνάιτεντ (2-0)

Τσόρι Ντομίνγκεζ και Τζόελ Κάμπελ τα δύο γκολ για την ομάδα του Μίτσελ - Πλήρης η επικράτηση επί των «μπέμπηδων» που απείλησαν μόνο μια φορά την εστία του Ρομπέρτο

Εντυπωσιακή εμφάνιση με μια τεράστια σε γόητρο και σημασία νίκη πέτυχε το βράδυ της Τρίτης ο Ολυμπιακός απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Champions League.

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Μαντέψτε ποιος πληρώνει: 7.000€ για τσάντες, 17.000€ για καφέδες και βουτήματα!

- Κονδύλι 6.918,75 ευρώ για 1.500 υφασμάτινες τσάντες της ελληνικής προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενέκρινε η Βουλή - Εγκρίθηκαν και 16.753,88€ για καφέδες, νερά και βουτήματα 


Κρίση είπατε; Πολίτες που δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα ή το πετρέλαιο είπατε; Μα λεφτά υπάρχουν, το αποδεικνύει (ξανά) η Βουλή!

Μέσω ΑΣΕΠ 480 μόνιμοι στο υπουργείο Οικονομικών


Μέσα στον Μάρτιο αναμένεται να προκηρυχθούν από το ΑΣΕΠ οι δύο διαγωνισμοί του υπουργείου Οικονομικών που αφορούν 180 θέσεις τελωνειακών υπαλλήλων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και 300 θέσεις ΠΕ Εφοριακών με μεταπτυχιακό.

Ο Ερντογάν "καταγράφεται" να λέει στον γιο του να ξεφορτωθεί μεγάλα χρηματικά ποσά. Διαψεύδει ο ίδιος


Το γραφείο Τύπου του Τούρκου πρωθυπουργού, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανακοίνωσε ότι οι φωνητικές εγγραφές που έχουν ανέβει στο YouTube και υποτίθεται ότι ακούγεται η φωνή του Ερντογάν να λέει στον γιο του, Μπιλάλ, να «ξεφορτωθεί» μεγάλα χρηματικά ποσά την ημέρα που αποκαλύφθηκε η είδηση της έρευνας στην κυβέρνησή του για διαφθορά, είναι ψεύτικες και «απολύτως αναληθείς».

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Συνελήφθη στην Κύπρο η σύζυγος του μεγιστάνα Ριμπολόβλεφ



Στη σύλληψη της Ελένα Ριμπολόβλεβα, συζύγου του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, προχώρησε κατόπιν εντάλματος η κυπριακή αστυνομία. 

Καλό το παραμύθι σου αλλά δεν έχει δράκο! - Αρβανίτης: «Δεν είναι ναζιστικός χαιρετισμός. Είναι χειρονομία ανατάσεως προς το Θείο»


Χθες πόναγε η καρδιά όσων είδαν Κρητικούς που οι πρόγονοί τους πολέμησαν τους ναζί με ανδρεία που έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στην παγκόσμια ιστορία να ανταποδίδουν το ναζιστικό χαιρετισμό στον βουλευτή Μιχάλη Αρβανίτη.

Νέες αποκαλύψεις για τα ελληνικά εξοπλιστικά προγράμματα

Επανέρχεται το Spiegel στην πιθανή εμπλοκή του προέδρου των Γερμανών βιομηχάνων στην υπόθεση

Νέες αποκαλύψεις για τα ελληνικά εξοπλιστικά προγράμματα

Στην υπόθεση πιθανής εμπλοκής του νυν προέδρου της Ομοσπονδίας Γερμανικών Βιομηχανιών (BDI) Ούλριχ Γκρίλο, στην υπόθεση των δωροδοκιών στα ελληνικά εξοπλιστικά προγράμματα, επανέρχεται το περιοδικό «Spiegel».

Αλλάξτε τη ζωή σας με τη δύναμη του μυαλού



Στις μέρες μας υπάρχει ένας τεράστιος πλούτος πληροφοριών, γύρω από τις τελευταίες ανακαλύψεις στον τομέα της επιστήμης του εγκεφάλου, διαθέσιμος στον καθένα ανά πάσα στιγμή.

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Ιστορίες πεζοδρομίου: Το BBC αναρωτιέται. Είναι η Γερμανία το μεγαλύτερο "μπορδέλο" της Ευρώπης;

Το BBC έκανε επιτόπια έρευνα στα κόκκινα φανάρια της Γερμανίας και αναρωτιέται. Είναι η Γερμανία το μεγαλύτερο "μπορδέλο" της Ευρώπης; Ποια είναι η κατάσταση στη χώρα μας


Το BBC αποφάσισε να βάλει στο μικροσκόπιο ένα θέμα ταμπού.

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Πυροβολούν στο ψαχνό! Video σοκ από τη στιγμή που ελεύθεροι σκοπευτές "εκτελούν" διαδηλωτές στο Κίεβο – Δεκάδες οι νεκροί, χάος στην Ουκρανία

 Για 100 νεκρούς και 500 τραυματίες από το πρωί κάνει λόγο το CNN επικαλούμενο την αντιπολίτευση

ΣΤΟΙΧΕΙΑ 2013 Οι 17,92 εκατομμύρια τουρίστες δημιούργησαν πλεόνασμα 10,156 δισ.

Οι ταξιδιώτες που έφτασαν στην Ελλάδα την χρονιά που πέρασε αυξήθηκαν κατά 15,5% στα 17,92 εκατ. άτομα, έναντι 15,518 εκατ. ταξιδιωτών το 2012, ενώ το ίδιο διάστημα επετεύχθη αύξηση κατά 14,9% στις ταξιδιωτικές εισπράξεις.

Οι 17,92 εκατομμύρια τουρίστες δημιούργησαν πλεόνασμα 10,156 δισ.

Ετσι, το ταξιδιωτικό ισοζύγιο του 2013 εμφάνισε πλεόνασμα 10,156 δισ. ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση κατά 1,557 δισ. ευρώ ή 18,1% σε σχέση με το 2012.

Πόπη Τσαπανίδου: Οταν πέθανε ο άνδρας μου, ράγισε η καρδιά μου. Εμεινα μόνη, πάμπτωχη, με τρία παιδιά



Εξομολογητική όσο ποτέ, με πρωτοφανή δύναμη και έτοιμη να δώσει το μήνυμα πως στη ζωή μπορούμε να αντέξουμε και να ανταπεξέλθουμε κάθε δυσκολία, η Πόπη Τσαπανίδου, μίλησε για όλα σε μια συνέντευξη που πέρασε από τη γυναικεία φύση της, στο θάνατο του συζύγου της και στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

Ενα βήμα πριν τον εμφύλιο η Ουκρανία - Νύχτα αίματος στο Κίεβο με τουλάχιστον 26 νεκρούς

Εκτακτη συμβούλιο των ΥΠΕΞ των «28» συγκαλεί η Κάθριν Άστον - Σποραδικές συγκρούσεις διαδηλωτών - αστυνομικών στην πλατεία Ανεξαρτησίας
 Ενα βήμα πριν τον εμφύλιο η Ουκρανία - Νύχτα αίματος στο Κίεβο με τουλάχιστον 26 νεκρούς
Μετά από κάποιες ώρες σχετικής ηρεμίας, νέες συμπλοκές ξέσπασαν και πάλι το μεσημέρι της Τετάρτης

Αρχίζει η κινητικότητα σε Δήμους και Περιφέρειες


Από σήμερα έως και τις 6 Μαρτίου οι αιτήσεις στο υπουργείο Εσωτερικών για προσλήψεις

Από σήμερα έως και τις 6 Μαρτίου θα μπορούν οι δήμοι και οι περιφέρειες της χώρας που ζητούν προσωπικό μέσω της διαδημοτικής κινητικότητας να στείλουν τα σχετικά αιτήματα τους στο υπουργείο Εσωτερικών.

Viva Τσικνοπέμπτη: Τζάμπα κρασί, ψωμί και σουβλάκια στη Βαρβάκειο

Περάστε λοιπόν από το κέντρο της Αθήνας, στην οδό Αθηνάς και κεραστείτε


Viva Τσικνοπέμπτη: Τζάμπα κρασί, ψωμί και σουβλάκια στη Βαρβάκειο

Μια γιορτή φαγοποσίας διοργανώνουν οι κρεοπώλες της Βαρβακείου αγοράς, σε συνεργασία με τον δήμο Αθηναίων.

Επίσκοπος σε όργιο με τέσσερις γυναίκες!

Βίντεο τον «έκαψε» κι έχασε τη θέση του

Ορθόδοξος επίσκοπος της Βουλγαρίας καθαιρέθηκε μετά τη δημοσιοποίηση στο Ίντερνετ ενός βίντεο στο οποίο φαίνεται να απολαμβάνει την τρυφερή συντροφιά τεσσάρων γυναικών, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την ιεραρχία της βουλγαρικής εκκλησίας.

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Για ποιους μειώνονται τα οικογενειακά επιδόματα το 2014

Οι αιτήσεις για τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ για το 2014 θα ξεκινήσουν παράλληλα με τις φορολογικές δηλώσεις του 2014 μέσω της αίτησης Α21
 
Τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ (επίδομα στήριξης τέκνων, ειδικά τριτεκνικά και πολυτεκνικά επιδόματα) που έλαβαν οι δικαιούχοι το 2013 θα αυξήσουν το φορολογητέο εισόδημα τους και σε πολλές περιπτώσεις θα μειώσει τα ποσά που θα δικαιούνται  το 2014.

Αυτή είναι η νέα φορολογική δήλωση του 2014

Ολες οι παγίδες που κρύβει και οι φοροαπαλλαγές που καταργήθηκαν

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον γολγοθά 8.500.000 φορολογουμένων που και φέτος θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις φορολογικές δηλώσεις για να μην βρεθουν αντιμέτωποι με πρόστιμα και φοροκυνηγητό.

Αυτά είναι τα 100 επαγγέλματα που επιδοτεί ο επενδυτικός νόμος [λίστα]


Χρηματοδοτικές ευκαιρίες, μέσα από τον επενδυτικό νόμο, μπορούν να αναζητήσουν επαγγελματίες 100 διαφορετικών ειδικοτήτων, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προτάσεων την 28η Φεβρουαρίου.

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Μαζί στο εδώλιο ο εραστής και η αδελφή της 23χρονης Φαίης

 
Στο εδώλιο για τη δολοφονία της Φαίης Μπλάχα θα καθίσει, δίπλα στον κατηγορούμενο Βαγγέλη Στεφανάκη και η αδελφή της, η οποία κατηγορείται για ψευδορκία και υπόθαλψη εγκληματία. 

Εφαρμογή βοηθά στη γεφύρωση του διατροφικού χάσματος


Έχοντας ως μότο τη φράση «η ισορροπία δεν είναι φιλανθρωπία», προωθείται μια νέα πρωτοποριακή εφαρμογή που έχει στόχο να συμβάλει στις προσπάθειες να περιοριστεί το τεράστιο χάσμα μεταξύ του ανεπτυγμένου και του αναπτυσσόμενου κόσμου όσον αφορά τη διατροφή/σίτιση. 

Εξαρση γρίπης με 36 νεκρούς



Σε απότομη έξαρση βρίσκεται ο ιός της γρίπης. Οι νεκροί έχουν ήδη ανέλθει στους 36, ενώ 137 άτομα έχουν νοσήσει σοβαρά και 133 χρειάστηκαν νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Γρηγόρης Βαλλιανάτος: "Είμαι φορέας του AIDS"



Ότι είναι φορέας του ιού του AIDS αποκάλυψε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, υποψήφιος για το δήμο της Αθήνας.

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

143 υπάλληλοι του ΥΠΟΙΚ με καταθέσεις 32 εκ. € σε Ελβετία, Γερμανία και Αγγλία – Εφοριακός με έμβασμα 1,2 εκ €

- Περίπου δύο στους τρεις έβγαλαν εμβάσματα από 100.000 έως 300.000 ευρώ

Από κόσκινο περνούν οι οικονομικοί εισαγγελείς τη λίστα με τους 143 υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών, αποσπασμένων και μη, οι οποίοι έστειλαν εμβάσματα στο εξωτερικό συνολικού ύψους 32 εκατ € από το 2009 έως το 2010.

Μηχανή του Χρόνου: "Η όμορφη αυτοκτονία". Η φωτογραφία της κοπέλας που έγινε εξώφυλλο στο LIFE, επειδή έβαλε τέλος στη ζωή της

 
Η φωτογραφία θανάτου της Έβελιν Μακχέιλ έκανε το γύρο του κόσμου και ενέπνευσε καλλιτέχνες όπως ο Άντι Γουόρχολ
 
 
Στις 10.40 το πρωί της 1ης Μαΐου του 1947, ο αστυνομικός Τζον Μόρισεϊ παρατήρησε ένα λευκό μαντήλι να αιωρείται γύρω απ’ το Empire State Building της Νέας Υόρκης. 

«Ξαδέρφια» μας σε ποσοστό 30% είναι οι Πολωνοί



Το DNA των σημερινών Ελλήνων και άλλων λαών του πλανήτη αποκωδικοποιεί ο πρώτος «Γενετικός Ατλας της Ιστορίας των Ανθρώπινων Προσμείξεων» που κατήρτισαν επιστήμονες από δύο πανεπιστήμια της Αγγλίας.

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

15 Φεβρουαρίου: Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου - Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου
 

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στα παιδιά που δίνουν τη δική τους καθημερινή μάχη με τον καρκίνο, μία μάχη που 250.000 παιδιά παγκοσμίως καλούνται κάθε χρόνο να δώσουν.

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ποιος είναι τελικά αυτός ο Άγιος Βαλεντίνος και γιατί προστατεύει τους ερωτευμένους;

Μάθετε τα πάντα για τον Αγιο Βαλεντίνο, προστάτη του έρωτα και την ελληνική εκδοχή του άγιου των ερωτευμένων.


Η ταύτιση του εορτασμού της μνήμης του Αγίου Βαλεντίνου με την Ημέρα των Ερωτευμένων ξεκίνησε από την Αγγλία του ύστερου Μεσαίωνα, έχοντας παγανιστικές και χριστιανικές αναφορές.

Ερωτική επιστολή 900 ετών: Ο Άγιος Βαλεντίνος στην εποχή των Βίκινγκς

Ένας διδακτορικός φοιτητής ο πιστεύει, ότι μία αρχαία ανάγλυφη επιγραφή που είχε βρεθεί στη βόρεια Ευρώπη, είναι μια ερωτική επιστολή, ηλικίας 900 ετών, από την εποχή των Βίκινγκς
 
Διδακτορικός φοιτητής του πανεπιστήμιο του Όσλο πιστεύει, ότι μία αρχαία ανάγλυφη επιγραφή γραμμένη πάνω σε ένα κομμάτι οστού, είναι μια


ερωτική επιστολή, ηλικίας 900 ετών, από την εποχή των Βίκινγκς.

Συστάσεις από το FBI για... την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου


Προειδοποιήσεις για τους επονομαζόμενους «απατεώνες του έρωτα» εξέδωσε το FBI προς τους χρήστες του Διαδικτύου και ειδικά όσους, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, θα επισκεφτούν ιστοσελίδες διαδικτυακών γνωριμιών. 

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Γιατί από τέλος Μαρτίου τα κλεμμένα κινητά θα είναι άχρηστα

 Με τον νέο κανονισμό της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας θα είναι υποχρεωμένες να διαθέτουν λίστες με τους κωδικούς IMEI των κλεμμένων κινητών και να πραγματοποιούν φραγή από το δίκτυό τους ώστε να το καταστήσουν άχρηστο στην «μαύρη αγορά» καθώς αυτό δεν θα μπορεί να ενεργοποιείται με άλλη κάρτα SIM.

Πατέρας σκότωσε τον 11χρονο γιο του με μπαστούνι του μπέιζμπολ και μαχαίρι


Συγκλονισμένη είναι η μικρή πόλη της νοτιοαναλτολκής Αυστραλίας Τάιμπ μετά τη δολοφονία ενός 11χρονου αγοριού από τον πατέρα του.

Η νεκρόπολη των «νονών» με τους τάφους-υπερπαραγωγή

Τα μαυσωλεία των μεξικανών ναρκο-βαρόνων


Μεγαλύτερα στον θάνατο παρά στη ζωή φαίνεται να είναι τα αφεντικά του οργανωμένου εγκλήματος του Μεξικού, καθώς η ναρκο-κουλτούρα καλεί σε ενταφιασμούς φανταχτερούς.

Οι καβγάδες φθείρουν την καρδιά



Οι καβγάδες με τον σύντροφό μας δεν μας αναστατώνουν μόνο, αλλά βλάπτουν και την καρδιά μας, σύμφωνα με αμερικανούς επιστήμονες.

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Τα δύο επιδόματα του ΟΑΕΔ που δεν χρειάζεται να απολυθείς για πάρεις

Ποιες δύο κατηγορίες ανέργων μπορούν να λαμβάνουν επιδόματα του ΟΑΕΔ, χωρίς να έχουν απαραίτητα απολυθεί από τον εργοδότη τους
 

Δύο κατηγορίες ανέργων μπορούν να λάβουν επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η απόλυση από τον εργοδότη. 

Bild: Ο Σουμάχερ προσβλήθηκε από λοίμωξη του αναπνευστικού

 
Ο Μίκαελ Σουμάχερ που βρίσκεται σε κώμα, προσβλήθηκε από λοίμωξη του αναπνευστικού στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ όπου νοσηλεύεται, μετά από το ατύχημα στο σκι στις 29 Δεκεμβρίου.

Νετρόνια μετά από σεισμό αποτύπωσαν τον Ιησού στη «Σινδόνη»

 Μία νέα θεωρία για τη «Σινδόνη του Τορίνο» υποστηρίζουν Ιταλοί επιστήμονες και η οποία αναφέρει ότι στην αποτύπωση του προσώπου και του σώματος του Ιησού οδήγησε η ακτινοβολία νετρονίων που απελευθερώθηκε στην ατμόσφαιρα μετά από ένα πολύ ισχυρό σεισμό 8,2 Ρίχτερ στην Ιερουσαλήμ, ο οποίος συνέβη το 33 μ.Χ., το έτος Σταύρωσης.

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Γιόζεφ Μινάλα: Ο... γηραιότερος 17χρονος ποδοσφαιριστής που είδατε ποτέ!

Το νέο απόκτημα της Λάτσιο από το Καμερούν δηλώνει 17 ετών, αλλά στην Αφρική είναι γνωστό πως ό,τι δηλώσεις είσαι...


Ο Γιόζεφ Μινάλα, το νέο αστέρι της Λάτσιο από το Καμερούν, παρουσιάστηκε από την ιταλική ομάδα ως ταλέντο ετών 17.


Όσα κάνει (άθελά του) ένας άντρας και κάνει μια γυναίκα να "λιώνει"

Ποιος είπε ότι για να μας γοητεύσει, πρέπει να χύσει ιδρώτα; Τα αυθόρμητα είναι τα καλύτερα.


Μπορούμε να φτιάξουμε έναν τεράστιο κατάλογο με αυτά που μπορεί να ένας άντρας, ώστε να κερδίσει μια γυναίκα, όμως είπαμε να εστιάσουμε σε κάτι πιο συγκεκριμένο.

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Αλλάζουν ξανά όλα: 22 «φοροπαγίδες» στις νέες δηλώσεις

Φοροεκπτώσεις τέλος για τόκους στεγαστικών, ενοίκια, δίδακτρα και ασφάλιστρα - Υποχρεωτική η δήλωση για 18άρηδες με εισόδημα άνω των 3.000 ευρώ - Κινδυνεύουν με επιπλέον φόρο οι μισθωτοί με μπλοκάκια 

 

 
Αλλάζουν και πάλι όλα στις φετινές φορολογικές δηλώσεις που πρέπει να υποβάλλουν από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο 5,5 εκατομμύρια φορολογούμενοι.

Μαγικές εικόνες: Αν φοράς γυαλιά θα καταλάβεις την ομορφιά τους

Βλέποντας τη Νέα Υόρκη πίσω από ένα ζευγάρι γυαλιά! Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό (Pics)
 

Οι πιο κάτω φωτογραφίες από τη Νέα Υόρκη με τον τρόπο που έχουν φτιαχτεί δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Τρεις βουλευτές της ΝΔ έστειλαν 3,5 εκ. € στο εξωτερικό - Δεν δικαιολογούνται από το πόθεν έσχες

- 600 μεγαλογιατροί, δικηγόροι, επιχειρηματίες και μηχανικοί έχουν φυγαδεύσει άλλα 2 δισ.€ - Δύο γνωστοί επιχειρηματίες "έβγαλαν" από τη χώρα πάνω από 40 εκ. € 


Το ποσό των 3,5 εκ € έστειλαν με εμβάσματα σε τράπεζες του εξωτερικού την περίοδο 2009-2012 τρεις βουλευτές της ΝΔ, όπως προκύπτει από τους ελέγχους των αρμοδίων υπηρεσιών.

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Το βίντεο με το "να πάει να γ.... η ΕΕ"

Ηχογραφημένη συνομιλία ανάμεσα σε δύο Αμερικανούς διπλωμάτες προκάλεσε κρίση στις σχέσεις ΗΠΑ-ΕΕ. Διαβάστε γιατί


Σε αμηχανία έχει φέρει την αμερικανική κυβέρνηση, η διαρροή τηλεφωνικής συνομιλίας ανάμεσα στην υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδια για την Ευρώπη, Βικτόρια Νούλαντ και τον Αμερικανό πρέσβη στην Ουκρανία. 

Φαντασμαγορική τελετή έναρξης στο Σότσι


Τον ουρανό του Σότσι στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας θα φωτίζει από το βράδυ της Παρασκευής μέχρι και τις 23 Φεβρουαρίου η Ολυμπιακή Φλόγα των Χειμερινών Αγώνων, που διοργανώνει για πρώτη φορά στην ιστορία της η Ρωσία, με τη συμμετοχή άνω των 2.900 αθλητών και αθλητριών από 85 χώρες, ανάμεσά τους και επτά Ελληνες.