Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Το colpo grosso Τσίπρα σε ΠΑΣΟΚ και Αριστερή Πλατφόρμα! - Πως και με ποιούς θα κυβερνήσει από εδώ και πέρα

Ποιός ήταν ο αληθινός στόχος του Αλέξη Τσίπρα και γιατί προχώρησε σε ενημέρωση της Βουλής


Από την πρώτη στιγμή στόχος του Μεγάρου Μαξίμου με την απόφασή του να προχωρήσει σε ενημέρωση της Βουλής με βάση το άρθρο 142α του Κανονισμού της Βουλής ήταν ένας:

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Έτσι κοστολογεί τα μέτρα ύψους 3,2 δισ. ευρώ η κυβέρνηση. Τι έσοδα προβλέπει και πως θα επαναφέρει την 13η σύνταξη

VAROUFAKIS TSIPRAS

Έσοδα 3,27 δισεκ. ευρώ προσδοκά η κυβέρνηση από τον κατάλογο των μεταρρυθμίσεων που έχει υποβάλει στους πιστωτές της χώρας και η οποία αποτελεί αντικείμενο συζητήσεων στο Brussels Group. 

Πολεμικές αποζημιώσεις: Το βίντεο που θα έκανε ακόμα και έναν Γερμανό να υποστηρίξει την Ελλάδα

Η τρόικα στην ελληνική στην ταβέρνα, ο επιζών από το Δίστομο και γιατί η Γερμανία πρέπει να πληρώσει και αυτή το χρέος της (Vid)


Ένα ανέλπιστο σύμμαχο βρήκε η Ελλάδα στους αγώνες που δίνει τόσο για να κατανοηθεί η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα τα τελευταία έξι χρόνια από τις πολιτικές της τρόικας όσο και στην διεκδίκηση των πολεμικών αποζημιώσεων. 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ (30/03/2015)


Αποτέλεσμα εικόνας για TRAM
Σε ισχύ έχουν τεθεί από σήμερα, Δευτέρα (30/03/2015) έως 30 Σεπτεμβρίου 2016 κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά, λόγω εργασιών κατασκευής τροχιόδρομου του Τραμ.

Bild: Η σύντροφός του Λούμπιτς ήταν έγκυος. Νέες αποκαλύψεις: είχε υποβληθεί σε θεραπεία για αυτοκτονικές τάσεις




H γερμανική εφημερίδα Bild γράφει ότι η σύντροφος του συγκυβερνήτη του Airbus που συνετρίβη στις γαλλικές Άλπεις, Αντρέας Λούμπιτς, με την οποία συζούσε κοντά στο Ντίσελντορφ, ήταν έγκυος στο παιδί του.

ΕΝΑΣ ΤΥΧΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ ΚΕΡΔΙΖΕΙ 650.000 ευρώ


opap 

Έναν τυχερό που κερδίζει το ποσό των 650.000 ευρώ ανέδειξε η κυριακάτικη (29/3/2015) υπ΄ αριθμόν ν. 1587 κλήρωση του Τζόκερ.

Μεγάλη νίκη για τον Νικολά Σαρκοζί στις τοπικές εκλογές στη Γαλλία. Αυξάνει τα ποσοστά της η Λεπέν


Αποτέλεσμα εικόνας για Και στο βάθος Λεπέν. Θρίαμβος Σαρκοζί στις τοπικές εκλογές στη Γαλλία

Κερδίζει 66-70 περιφέρειες. Πανωλεθρία για Ολάντ και Λεπέν στο δεύτερο γύρο της αναμέτρησης. Τι δήλωσε ο πρώην πρόεδρος.

Kαλαμάτα:Μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων εντόπισε και κατέσχεσε το Λιμενικό Σώμα

Αποτέλεσμα εικόνας για fortigo ploio peiraia

Πάνω από 10.760 χαρτοκιβώτια (master cases) με λαθραία τσιγάρα κατέσχεσαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής οι λιμενικοί στην Καλαμάτα.

Γνωστή αλυσίδα λειτουργούσε ως βιτρίνα κυκλώματος σωματεμπορίας


b2ap3_thumbnail_fournos_111108.jpg

Το Σάββατο 15/3 πραγματοποιήσαμε δράσεις σε 3 καταστήματα των αλυσίδων "ΤΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ" στην Ομόνοια & "ΑΤΤΙΚΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ" στον Ευαγγελισμό και στο Μοναστηράκι. 

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Γιατί η Γερμανία χρειάζεται μισό εκατομμύριο μετανάστες κάθε χρόνο έως το 2050


View image on Twitter
Νέα έκθεση δείχνει πως η υπογεννητικότητα σε συνδυασμό με την ανάγκη για εργατικά χέρια θα αναγκάσει τη Γερμανία να "εισάγει" με γιγαντιαίους ρυθμούς μετανάστες τα επόμενα 35 χρόνια. Η μερίδα του λέοντος σε χώρες εκτός Ε.Ε.

Βαλαβάνη: Καταπολέμηση της φοροδιαφυγής με «ηλεκτρονικό καταθεσιολόγιο»

Βαλαβάνη: Καταπολέμηση της φοροδιαφυγής με «ηλεκτρονικό καταθεσιολόγιο»

Καταπολέμηση της φοροδιαφυγής των πλουσίων με την ολοκλήρωση ηλεκτρονικού "καταθεσιολογίου" για την τελευταία 15ετία και των

Τα λεπτά του τρόμου στον αέρα - Ούρλιαζαν οι επιβάτες που έβλεπαν το τέλος - "Άνοιξε την καταραμένη πόρτα" φώναζε στον Andreas Lubitz ο κυβερνήτης


-Νέες αποκαλύψεις της Bild για τα δραματικά λεπτά πριν από την τραγωδία - Βρέθηκε η σορός του 28χρονου Γερμανού που


οδήγησε στον θάνατο 149 ψυχές

«Βασάνιζαν με φρικτό τρόπο τον Βαγγέλη», αποκαλύπτει απόφοιτος της Γαλακτοκομικής Σχολής

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση μνήμης στο Σύνταγμα

«Βασάνιζαν με φρικτό τρόπο τον Βαγγέλη», αποκαλύπτει απόφοιτος της Γαλακτοκομικής Σχολής

«Επρεπε να πάω στην αστυνομία και να τα πω όλα. Αυτό με βαραίνει μέχρι σήμερα», λέει στο protothema.gr ο Νίκος Δαβρής

6 μέρη στον κόσμο (και στην Ελλάδα) που πρέπει να δείτε προτού αλλάξουν ή... εξαφανιστούν!



Πολλά χιλιόμετρα μακριά από οτιδήποτε είναι γνωστό και επισκέψιμο για τους περισσότερους ταξιδιώτες, οι παρακάτω απομακρυσμένοι προορισμοί αποτελούν άγνωστα, παρθένα μέρη για ονειρεμένα ταξίδια.

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Κυβέρνηση: Σταματάμε να αποπληρώνουμε το χρέος αν δεν εκταμιευτούν οι δόσεις

Κυβέρνηση: Σταματάμε να αποπληρώνουμε το χρέος αν δεν εκταμιευτούν οι δόσεις

Τον πρώτο της απολογισμό, δύο μήνες μετά την συγκρότησή της, κάνει η κυβέρνηση με ανεπίσημο σημείωμά της, στο οποίο αναλύει τις αποφάσεις που ελήφθησαν, τους νέους θεσμούς που δημιούργησε και τις προσπάθειες που καταβάλει για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

Τι λέει για τον πιλότο που έριξε το αεροπλάνο η πρώην σύντροφός του


Ο πιλότος που φέρεται ότι προκάλεσε σκοπίμως τη συντριβή του Airbus A320 της γερμανικής εταιρείας χαμηλού κόστους Germanwings στις γαλλικές Άλπεις είχε πει ότι κάποια μέρα θα έκανε

Ο Σόρος υπέρ μεταναστών και ανέργων


Ο Σόρος υπέρ μεταναστών και ανέργων

Το ίδρυμά του Open Society Foundation δραστηριοποιείται με τα Κέντρα Αλληλεγγύης Solidarity Now, που προσφέρουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης, νομικές συμβουλές, βοήθεια για εύρεση εργασίας και κοινωνική - ψυχολογική στήριξη

Γιατί την Κυριακή αλλάζει η ώρα σε θερινή και σε τι ωφελεί αυτό

Ενημερωθείτε για το θεσμό της θερινής ώρας. Μια ώρα μπροστά τα ρολόγια τη Κυριακή
 

Τα χαράματα της Κυριακής 29 Μαρτίου -συγκεκριμένα στις 3 το πρωί ώρα Ελλάδος- η χώρα μας, μαζί με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, θα λειτουργεί ξανά με Θερινή Ώρα. 

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Ο Λούμπιτς είχε αναρρωτική άδεια την ημέρα που έριξε το Airbus στις Αλπεις

Γερμανοί εισαγγελείς: Λάμβανε φαρμακευτική αγωγή-Δεν βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας

Γερμανοί εισαγγελείς ανακοίνωσαν ότι βρήκαν αποδείξεις ότι ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους της Germanwings που πιθανότατα έριξε το Airbus στις γαλλικές Άλπεις έπασχε από ασθένεια (πιθανότατα ψυχική σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν ξένα μέσα ενημέρωσης), την οποία είχε κρατήσει κρυφή από τους εργοδότες του.

Νέο κρούσμα bullying στα Γιάννενα: Μαθητής στο νοσοκομείο μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Λίγες μέρες μετά την τραγωδία με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, μαθητής ξυλοκοπήθηκε την ώρα του διαλείμματος σε σχολείο των Ιωαννίνων. Αναζητά τους δράστες η Αστυνομία

Ανίκανος για πτήση και πρόσφατα χωρισμένος ο μοιραίος πιλότος

BILD: ΕΙΧΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ - ΥΠΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ LUFTHANSA

Στα κίνητρα που οδήγησαν τον συγκυβερνήτη του Airbus της Germanwings να ρίξει με τη θέλησή του το αεροσκάφος στις γαλλικές Άλπεις στρέφονται πλέον οι έρευνες των Γερμανών, οι οποίοι συγκέντρωσαν «σημαντικά ευρήματα» στα δύο σπίτια του μετά τη χθεσινή εξονυχιστική έρευνα. 

Ποιοι θα κάνουν φέτος φορολογική δήλωση. Η προθεσμία και οι ημερομηνίες πληρωμής του φόρου

Μέχρι πότε μπορούν να υποβάλουν την δήλωσή τους φέτος οι φορολογούμενοι. Τι προβλέπει η σχετική εγκύκλιος για σειρά ζητημάτων όπως προκαταβολή φόρου για φυσικά πρόσωπα


Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Ο συγκυβερνήτης ήταν μέσα στο πιλοτήριο - Ηταν «συντριβή αυτοκτονίας»;

Germanwings: Διαβάστε αναλυτικά τι κατέγραψε το μαύρο κουτί - Σε εξέλιξη η συνέντευξη Τύπου του εισαγγελέα της Μασσαλίας - Bild έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των δύο κυβερνητών


Στο Μαξίμου οι Ελβετοί για τις αδήλωτες ελληνικές καταθέσεις


Οι υπουργοί Επικρατείας Ν.Παππάς και Παν.Νικολούδης (αρμόδιος για την καταπολέμηση της διαφθοράς) συναντώνται την Πέμπτη στο Μαξίμου με αντιπροσωπεία του υπουργείου Οικονομικών της Ελβετίας, με επικεφαλής τον Υφυπουργό για διεθνή Οικονομικά θέματα Ζακ ντε Βατβιλ.

Τι προβλέπει η εγκύκλιος για τη ρύθμιση ασφαλιστικών οφειλών

Αιτήσεις υπαγωγής έως 30 Απριλίου

Στη δημοσιότητα δόθηκε η εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας με την οποία τίθεται σε εφαρμογή η νέα ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, πλην ΝΑΤ, του νόμου για τις 100 δόσεις (Ν.4321/2015).

Ο πιλότος είχε κλειδωθεί έξω από το πιλοτήριο και χτυπούσε την πόρτα

Στοιχεία σοκ από τα όσα καταγράφηκαν στο μαύρο κουτί 


Ένας από τους πιλότους του γερμανικού Airbus που συνετρίβη στις γαλλικές Άλπεις, με τραγικό απολογισμό το θάνατο 150 ανθρώπων, είχε σηκωθεί από το πιλοτήριο του αεροπλάνου και δεν κατάφερε να επιστρέψει στη θέση του πριν το αεροπλάνο προσκρούσει στο έδαφος. 

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Στα 'μαλακά' ο Παπακωνσταντίνου. Ένοχος για πλημμέλημα. Επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους. Δεν πάει φυλακή


Ένοχο για πλημμεληματική πράξη της νόθευσης εγγράφου έκρινε τον Ειδικό Δικαστήριο τον πρώην υπουργό  Γιώργο Παπακωνσταντίνου σχετικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Γερμανικά ΜΜΕ: Μέρκελ και Τσίπρας διώχνουν την κρίση με χαμόγελο

Bild: Δεν έχει ξαναδείξει τέτοια προσοχή σε ευρωπαίο ηγέτη η Μέρκελ


Συμφιλιωτικοί τόνοι και διάθεση να παραμεριστεί ο άσκοπος ρητορικός πόλεμος επιδεικνύουν στα σημερινά τους δημοσιεύματα τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία σχολιάζοντας τη χθεσινή συνάντηση Μέρκελ - Τσίπρα, σπεύδουν ωστόσο να επισημάνουν ότι πρόκειται απλώς για μια σημαντική καλή αρχή. 

Συντριβή Airbus με 150 επιβαίνοντες στη νότια Γαλλία



Αεροσκάφος της εταιρείας πτήσεων χαμηλού κόστους Germanwings, της Lufthansa, που είχε απογειωθεί από τη Βαρκελώνη με προορισμό το Ντίσελντορφ συνετρίβη στη νότια Γαλλία, στις γαλλικές Αλπεις.

Γιάννενα: Εξελίξεις στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη - Οι διαπιστώσεις του ιατροδικαστή - Σε κατ οίκον περιορισμό οι Κρητικοί συμφοιτητές του!

Την ώρα που οι ιατροδικαστές δίνουν νέα στοιχεία για τον θάνατο του 20χρονου φοιτητή, οι αστυνομικοί προχωρούν την έρευνα με γρήγορα βήματα...

Τι δείχνει το τικ που έχεις, για τον χαρακτήρα σου



Νέα έρευνα αποδεικνύει ότι όσοι τρώνε τα νύχια τους, πειράζουν τα μαλλιά τους και γενικά κάνουν διαρκώς μια ίδια κίνηση, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό.

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Επιστολή Τσίπρα σε Μέρκελ: «Προτιμώ να πληρώσω συντάξεις και μισθούς αντί τα χρέη στο ΔΝΤ»



Προειδοποίηση ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να καλύψει τις οικονομικές της υποχρεώσεις είχε απευθύνει ο Αλέξης Τσίπρας στην Ανγκελα Μέρκελ, με επιστολή που της είχε στείλει στις 15 Μαρτίου.

Στα ελληνικά κυκλοφορεί σήμερα η Bild για να καλωσορίσει τον Τσίπρα!


Πρωτόγνωρη «επίθεση φιλίας» από την γερμανική εφημερίδα - Αριθμεί 50 λόγους για τους οποίους οι Ελληνες είναι αγαπητοί στους Γερμανούς - Το «καρφί» με το χαρακτηρισμό «ακριβή»

Οι πιο φτωχοί στην Ελλάδα πλήρωσαν διπλά την κρίση

Οι αναποτελεσματικές πολιτικές και η άδικη φορολόγηση ενδυνάμωσαν τους ισχυρούς, αποδεικνύει έρευνα των Τάσου Γιαννίτση και Σταύρου Ζωγραφάκη

Με μηνύσεις και αγωγές απειλεί ο Κατρούγκαλος



Νέες εξηγήσεις για την υπόθεση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αφορούσε σε καταγγελίες ότι είχε κατοχυρώσει αμοιβή 12%, έως τις 27 Ιανουαρίου, σε περίπτωση επαναπρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα, επιχείρησε να δώσει σήμερα το πρωί ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Το γκραφίτι στο Βερολίνο από θαυμαστή του Βαρουφάκη!

Το γκραφίτι στο Βερολίνο από θαυμαστή του Βαρουφάκη! 


Τοίχος στη γερμανική πρωτεύουσα φιλοξενεί το όνομα του υπουργού Οικονομικών με τεράστια γράμματα συνοδευόμενο από μια καρδούλα

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

'Αναθερμαίνονται' οι σχέσεις με την Ελβετία για τις μη δηλωθείσες καταθέσεις Ελλήνων

Επαναλαμβάνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι συνομιλίες Βέρνης - Αθήνας για τις μη δηλωθείσες καταθέσεις Ελλήνων σε ελβετικές τράπεζες

Εξυπνο κινητό, τεμπέλικο μυαλό

Διευκολύνοντάς μας να βρούμε τα πάντα, τα smartphones κάνουν τη σκέψη μας να αδρανεί, με δυσάρεστες συνέπειες για το νοητικό μέλλον μας


Οι υπηρεσίες που μας προσφέρουν σήμερα τα έξυπνα κινητά μας δεν έχουν τέλος: 

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

H πτώση του ευρώ ευνοεί κυρίως τους Γερμανούς

 
 
Είναι γνωστή η ρήση του άγγλου στράικερ Γκάρι Λίνεκερ για τα μυστήρια της συμμετοχής των Γερμανών σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Η πτήση του πρωθυπουργού για Βρυξέλλες στην οικονομική θέση για να σωθεί η ζωή ενός μικρού παιδιού

O Αλέξης Τσίπρας ταξίδεψε στην οικονομική θέση στις Βρυξέλλες και με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο μεταφέρθηκε στο εξωτερικό ένα μικρό παιδί για να υποβληθεί σε κρίσιμη επέμβαση αφαίρεσης όγκου. Τι αναφέρει το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Αποσπάσματα απο βιβλία του Βαρουφάκη διδάσκονται στο λύκειο


Αποσπάσματα απο βιβλία του Βαρουφάκη διδάσκονται στο λύκειο

Kατά σύμπτωση αφορούν τους Γερμανούς και τον προ-βιομηχανικό κόσμο - Προέρχονται από το βιβλίο «Πολιτική Οικονομία» του υπ. Οικονομικών - Διαβάστε τα επίμαχα αποσπάσματα

Στήριξη αγροτικών αναπτυξιακών προγραμμάτων από την «Αποστολή»

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΩΣ 100% ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Επεκτείνει τις κοινωνικές της δράσεις η φιλανθρωπική οργάνωση της εκκλησίας «Αποστολή», στηρίζοντας αναπτυξιακά αγροτικά προγράμματα στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα προχωρά στην εφαρμογή ενός νέου πιλοτικού αναπτυξιακού προγράμματος ενίσχυσης συνεταιρισμών, ομάδων και συλλόγων αγροτών.

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Συνταρακτικές εξελίξεις! Nέο βίντεο με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη παραδόθηκε στην αστυνομία - Τι δείχνει

- To νέο βίντεο με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη παραδόθηκε από τον ιδιωτικό ντετέκτιβ, κ. Τσούκαλη


Νέα τροπή στις έρευνες που γίνονται για το θάνατο του σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη αναμένεται να δώσει το βίντεο που παρέδωσε ο ιδιωτικός ντετέκτιβ που είχε διορίσει η οικογένεια του φοιτητή.

Πακέτο Γιούνκερ: 2 δισ. € για την ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα


Το ποσό των 2 δισ. ευρώ θα διαθέσει μέσα στο 2015 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και της ανεργίας καθώς και για την προώθηση της ανάπτυξης, όπως ανακοίνωσε μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής ο πρόεδρος της Κομισόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ: Ο «ΜΙΚΡΟΣ» ΕΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ


Ως επιτυχία του Αλ. Τσίπρα θεωρεί ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής τα αποτελέσματα της κρίσιμης συνάντησης του Έλληνα πρωθυπουργού με το «ιερατείο» της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες - Θεωρεί ότι απομακρύνεται το ενδεχόμενο «αριστερής παρένθεσης» -  Αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr. 

Ταυτοποιήθηκαν τρία άτομα για τα υβριστικά σχόλια εις βάρος του Β. Γιακουμάκη


Τα ηλεκτρονικά ίχνη τριών ατόμων, τα οποία φέρεται να προχώρησαν στις προσβλητικές αναρτήσεις και τα προσβλητικά σχόλια για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη στο Διαδίκτυο, εντοπίστηκαν μετά από αίτημα της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Είναι οι Έλληνες ρατσιστές; Το κοινωνικό πείραμα της Action Aid σε στάσεις λεωφορείων στο κέντρο της Αθήνας δίνει την απάντηση



Αποκαλυπτικό για τον τρόπο που οι πολίτες αντιδρούμε σε φαινόμενα ρατσιστικής λεκτικής βίας, που συμβαίνουν καθημερινά δίπλα μας όπως...στη στάση ενός λεωφορείου, είναι το βίντεο της Action Aid. 

Κάθε ώρα κι ένα νέο επεισόδιο με το... δάχτυλο Βαρουφάκη!

Εχουμε χάσει το λογαριασμό με το ποιος προσπαθεί να «παγιδεύσει» τον Γιάνη Βαρουφάκη, το γερμανικό κανάλι ZDF, την γερμανική και την ευρωπαϊκή κοινή γνώμη


«Σίριαλ» με ένα νέο επεισόδιο κάθε ώρα, έχει καταλήξει η υπόθεση με το αν και πότε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο προς τη Γερμανία...

Στα γέλια σκάνε Γερμανοί βουλευτές όταν η Μέρκελ τους ενημερώνει ότι κάλεσε τον Τσίπρα (ΒΙΝΤΕΟ)



Στα γέλια (;) έσκασαν οι Γερμανοί βουλευτές όταν η Άνγκελα Μέρκελ αναφέρθηκε στην πρόσκληση που έκανε στον Αλέξη Τσίπρα

Βαρουφάκης: «Ο Χαρδούβελης φεύγοντας από το υπουργείο πήρε τις δανειακές συμβάσεις»


Δεν βρήκε ποτέ στο υπουργείο Οικονομικών ο Γιάνης Βαρουφάκης το αίτημα της δίμηνης τεχνικής παράτασης του μνημονίου, όπως ο ίδιος αποκάλυψε μιλώντας την Πέμπτη στη Βουλή.