Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Απέραντος σκουπιδότοπος οι ακτές Ρίο: Πτώματα στα νερά που θα γίνουν οι αγώνες κολύμβησης και κωπηλασίας


Ρίο: Πτώματα στα νερά που θα γίνουν οι αγώνες κολύμβησης και κωπηλασίας


Οι εικόνες σοκάρουν και οι διοργανωτές λένε στους αθλητές «να κρατήσουν τα στόματά τους κλειστά» -«Κινδυνεύει η υγεία των αθλητών να κολυμπήσουν σε τόσο μολυσμένα νερά», λένε οι γιατροί

O Ερντογάν μετατρέπει το πατρικό του Γκιουλέν σε δημόσιες τουαλέτες



Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποφάσισε να εκδικηθεί και να εξευτελίσει τον Φετουλάχ Γκιουλέν, μετατρέποντας το πατρικό του σπίτι σε δημόσιες τουαλέτες.

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Νέο σοκαριστικό περιστατικό βίας Γαλλία: Αιματηρή κατάληξη στην ομηρία - Οι ένοπλοι έσφαξαν τον παπά



Γαλλία: Αιματηρή κατάληξη στην ομηρία - Οι ένοπλοι έσφαξαν τον παπάΝεκροί οι δύο οπλισμένοι που εισέβαλαν με μαχαίρια σε ναό στη Ρουέν της Νορμανδίας - Άγνωστα τα κίνητρα της επίθεσης - Ο ένας εκ των δύο δραστών είχε γενειάδα ενώ ο άλλος φόραγε το παραδοσιακό καπέλο των μουσουλμάνων - Στο σημείο μεταβαίνει ο Φρανσουά Ολάντ

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Ο δράστης της επίθεσης στο Μόναχο τη σχεδίαζε για ένα χρόνο


Ο δράστης της αιματηρής επίθεσης στο Μόναχο, σχεδίαζε την επίθεση για ένα χρόνο, σύμφωνα με αποδείξεις που εντοπίστηκαν στο σπίτι του, δηλώνουν οι αρμόδιες αρχές στη Βαυαρία.

Με 92 αθλητές η Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο

Με 92 αθλητές και αθλήτριες θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Τα περισσότερα μέλη έχει ο στίβος, αφού μετέχουν 27 αθλητές, ενώ στα ατομικά αθλήματα ακολουθούν η κολύμβηση με 15, η γυμναστική με 9, η ιστιοπλοΐα με 7 και η κωπηλασία με 6.

Θυσιάστηκε για την αδερφή του



Δυστυχώς, εχθές στη σκηνή του τρόμου στο Μόναχο, η μοίρα στάθηκε αμείλικτη και για έναν συμπατριώτη μας, που το νήμα της ζωής του κόπηκε στα 18 του χρόνια.

Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Μακελειό στο Μόναχο - Τουλάχιστον δέκα οι νεκροί - 18χρονος Ιρανογερμανός ο δράστης


Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται το Μόναχο μετά τις χθεσινές τρομοκρατικές επιθέσεις με ακροδεξιά χαρακτηριστικά στο εμπορικό κέντρο «Ολύμπια», όπου έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον δέκα άνθρωποι, πολλοί τραυματίστηκαν βαριά ενώ συνολικά 100 χρειάστηκαν την παροχή πρώτων βοηθειών.

Βίντεο: «Γαμ… Τούρκοι» φώναζε ένας από τους δράστες στην επίθεση του Μονάχου


Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα λίγη ώρα μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Μόναχο, καταγράφεται ένας από τους δράστες να συνομιλεί με έναν πολίτη.

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Πανικός στη Γερμανία! Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο στο Μόναχο - Πληροφορίες για πολλούς νεκρούς


Συναγερμός έχει σημάνει στη Γερμανία από την είδηση πως στο πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο "Olympia", στο Μόναχο ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Brexit: Σχεδόν 6.200 εγκλήματα μίσους διαπράχθηκαν μετά την επικράτησή του


Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι διαπράχθηκαν σχεδόν 6.200 εγκλήματα μίσους τον τελευταίο μήνα, μετά την επικράτηση της εκστρατείας υπέρ της αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου—καθώς ένα από τα ζητήματα τα οποία κυριάρχησαν στην εκστρατεία ενόψει της ψηφοφορίας ήταν ο περιορισμός της μετανάστευσης.

Γιουρόπα Λιγκ: Ιστορική πρόκριση του ΠΑΣ Γιάννινα στην παράταση



«Καρδιοχτύπησε», αλλά «έγραψε ιστορία» ο ΠΑΣ Γιάννινα στη Νορβηγία. 

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Ποινές με αναστολή στους «8» Τούρκους στρατιωτικούς



Οι έξι πιλότοι και οι δύο μηχανικοί κρίθηκαν ένοχοι για παράνομη είσοδο στην χώρα - «Πήγαμε στην Κωνσταντινούπολη για να πάρουμε τραυματίες...», ισχυρίζονται οι ίδιοι

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Βίντεο – ντοκουμέντο: Έτσι προσπάθησαν οι πραξικοπηματίες να σκοτώσουν τον Ερντογάν (vids+pics)



Από του Χάρου τα δόντια και κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή κατάφερε να ξεφύγει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με πραξικοπηματίες που είχαν αποστολή να τον δολοφονήσουν.

Capital controls: Στα 840 ευρώ ανά δυο εβδομάδες το όριο – Τι αλλάζει


H Eυρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ενέκρινε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα την εισήγηση που είχε κάνει η Τράπεζα της Ελλάδος για τη χαλάρωση των capital controls.

Γερμανία: Τζιχατιστής ο ανήλικος αφγανός πρόσφυγας που επιτέθηκε με τσεκούρι σε επιβάτες τρένου


Αφγανός 17 ετών ήταν, σύμφωνα με τον βαυαρό υπουργό Εσωτερικών Γιοάχιμ Χέρμαν, ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι και τσεκούρι αργά το βράδυ της Δευτέρας σε επιβάτες του περιφερειακού τρένου στην περιοχή του Βίρτσμπουργκ, στην Βαυαρία.

Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στους 8 συλληφθέντες Τούρκους στρατιωτικούς


Τη διαφοροποίηση του κατηγορητηρίου με το οποίο προσήχθησαν σήμερα ενώπιόν της οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί, που προσγειώθηκαν χθες με στρατιωτικό ελικόπτερο στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης προκειμένου να ζητήσουν πολιτικό άσυλο, αποφάσισε η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Ξήλωμα δικαστών και χιλιάδες συλλήψεις μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα


Σε μπαράζ εκκαθαρίσεων στις Ενοπλες Δυνάμεις και το δικαστικό σώμα προχώρησε από το πρωί του Σαββάτου η τουρκική κυβέρνηση, μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος κατά του προέδρου Ερντογάν. 

Στην πόλη Σιρνάκ Τουρκία: Στοιβάζουν γυμνούς τους πραξικοπηματίες στρατιώτες

Τουρκία: Στοιβάζουν γυμνούς τους πραξικοπηματίες στρατιώτες!

Οι πολίτες δεν δίστασαν να εκφράσουν την οργή τους για το πραξικόπημα με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο, ξυλοκοπώντας, εξευτελίζοντας και σκοτώνοντας.

Τούρκοι πραξικοπηματίες ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα - Ξήλωσαν τα γαλόνια τους


Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση του τουρκικού ελικοπτέρου που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης με πρόσχημα βλάβη.

Φοβούνται νέο πραξικόπημα στην Τουρκία - Καλούν τον κόσμο να παραμείνει στους δρόμους



Η Τουρκική προεδρία προειδοποιεί και ζητά από τον κόσμο να παραμείνει στους δρόμους.

Γιατί απέτυχε το πραξικόπημα στην Τουρκία


Πόσο "επαγγελματικό" ήταν το πραξικόπημα στην Τουρκία;,  διερωτάται η γερμανική εφημερίδα "Bild" με τους πολιτικούς αναλυτές να επισημαίνουν ότι, η χθεσινή προσπάθεια ανατροπής της ισλαμοσυντηρητικής κυβέρνησης του Ταγίπ Ερντογάν έγινε σε λάθος ώρα.... αν ανατρέξει κανείς στο πλούσιο παρελθόν της Τουρκίας στα πραξικοπήματα.

Πραξικόπημα στην Τουρκία! Ανακτά σταδιακά τον έλεγχο ο Ερντογάν - Τουλάχιστον 90 νεκροί - Το πλήθος σκότωσε στρατιώτη στη γέφυρα του Βοσπόρου



Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσγειώθηκε στο Κεμάλ Ατατούρκ νικητής, το πραξικόπημα ηττήθηκε
- Οι πραξικοπηματίες βομβάρδισαν το σημείο που βρισκόταν πριν ξεκινήσει για την Κωνσταντινούπολη

Tι έκανε ο ελληνικός στρατός πριν το πραξικόπημα στην Τουρκία


Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, όχι μόνο είχαν αντιληφθεί την κινητικότητα των τουρκικών στρατευμάτων αλλά είχαν τεθεί από το απόγευμα και σε επιφυλακή.

Πραξικόπημα στην Τουρκία: Τανκ περνάει πάνω από διαδηλωτή

Συγκλονίζουν οι εικόνες που αναρτώνται στο διαδίκτυο και δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο έδρασαν ορισμένοι από τους στρατιώτες που συμμετείχαν στην απόπειρα του πραξικοπήματος.

Αναφορά για πυροβολισμούς και κραυγες στο κτιριο του CNN Turk

Αναφορά για πυροβολισμούς και κραυγες στο κτιριο του  CNN Turk

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τουρκία – Εισβολή πραξικοπηματιών στο CNN Turk και τη Χουριέτ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τουρκία – Εισβολή πραξικοπηματιών στο CNN Turk και τη Χουριέτ

Ελικόπτερο έριξε βόμβα στο τουρκικό κοινοβούλιο

Βουλευτές βρίσκονται μέσα στο κτίριο - Δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα 


Βόμβα στο τουρκικό κοινοβούλιο



Από βόμβα χτυπήθηκε το κοινοβούλιο της χώρας, μετά τις πληροφορίες ότι ο αρχηγός των πραξικοπηματιών παραδόθηκε και έγινε γνωστό πως ο Ερντογάν επιστρέφει στην Τουρκία.


Τουρκία: Το πέμπτο πραξικόπημα από το 1960


 
Από το στρατιωτικό κίνημα των νεαρών αξιωματικών, στο «πραξικόπημα του μνημονίου», το 1971,

Διάγγελμα Ερντογάν μέσω Skype: Τούρκοι βγείτε στους δρόμους!


Κατηγόρησε τον Γκιουλέν - Δήλωσε οτι οι πραξικοπηματίες θα πληρώσουν, εμφανώς ταραγμένος Ο πρόεδρος της Τουρκίας βρισκόταν στην Αλικαρνασσό (Μπόντρουμ) - Δημοσιογράφος της Deutsche Welle ισχυρίζεται ότι διαφεύγει και στην Τουρκία μεταδίδουν ότι πάει Κωνσταντινούπολη

Πραξικόπημα στην Τουρκία: Η ανακοίνωση του Τουρκικού στρατού



Ο τουρκικός στρατός ανακοίνωσε το βράδυ της Παρακευής ότι ανέλαβε την εξουσία στην χώρα για να προστατέψει την δημοκρατική τάξη και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Πραξικόπημα στην Τουρκία! Ο στρατός έστειλε mail στους δημοσιογράφους ότι ανέλαβε την εξουσία της χώρας - Κατέλαβαν την κρατική τηλεόραση


- Ο πρωθυπουργός Γιλντιρίμ δήλωσε πως βρίσκεται σε εξέλιξη απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων


Παράταση έως και  τη Δευτέρα 18 Ιουλίου έδωσε το υπουργείο Οικονομικών, για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων.  

Παγκόσμιο σοκ από το μακελειό στη Νίκαια



Παγκόσμιο σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει το τρομοκρατικό χτύπημα στη Νίκαια της Γαλλίας όπου έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 84 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και 10 παιδιά. Η κοσμοπολίτικη πόλη θρηνεί και μαζί της και ο υπόλοιπος πλανήτης… 

Βίντεο: Έκανε ζιγκ-ζαγκ και σκότωνε όποιον έβρισκε στο πέρασμά του


Ενας πολίτης κατέγραψε με το κινητό του τη στιγμή που ο οδηγός του φορτηγού αρχίζει να αναπτύσσει ταχύτητα, πριν ρίξει το όχημα στο πλήθος, με στόχο να σκοτώσει όσους περισσότερους μπορεί.

Ντοκουμέντο: Η στιγμή που σκοτώνουν τον μακελάρη της Νίκαιας στη Γαλλία



Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της ακινητοποίησης του φορτηγού που σκόρπισε τον θάνατο στη Νίκαια της γαλλικής ριβιέρας. Νωρίτερα είχε παρασύρει στον θάνατο 84 άτομα (Vid)

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Σε ιταλικά «χέρια» η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έναντι 45 εκατ. ευρώ



Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη δεσμευτική προσφορά των ιταλικών σιδηροδρόμων Ferrovie Dello Stato Italiane S.p.A, του μοναδικού υποψηφίου στον τελευταίο διαγωνισμό, έγινε αποδεκτή από το ΤΑΙΠΕΔ.

Τα εστιατόρια της μαφίας στη Νέα Υόρκη



Για τους πραγματικούς «νονούς» της Νέας Υόρκης το φαγητό ήταν πάντοτε μια ιεροτελεστία. Η κόκκινη σάλτσα της μακαρονάδας έπρεπε να ακολουθεί αυθεντική ιταλική συνταγή, οι μπριζόλες όφειλαν να είναι χορταστικές και ζουμερές και τα θαλασσινά πάντα φρέσκα… 

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Αυτές είναι οι καλύτερες κατασκευές στον κόσμο για το 2016. Πρωτιά για την Ελλάδα


To αμερικανικό Engineering News - Record (ENR) αποτελεί την κορυφαία έκδοση στον χώρο των κατασκευών και αντίστοιχα τα βραβεία Global Best Project τα οποία έχει θεσμοθετήσει αποτελούν μία από τις υψηλότερες αναγνωρίσεις που μπορεί να έχει κάποιος για τα έργα που έχει πραγματοποιήσει.

ΧΑΜΟΣ στο διαδίκτυο! Έγινε στη Δανία ο πρώτος γάμος γυναίκας με άλογο!

Το ανώτατο δικαστήριο της Κοπεγχάγης αναγνώρισε το δικαίωμα 28χρονης ακτιβίστριας να παντρευτεί το άλογό της δημιουργώντας δεδικασμένο και ανοίγοντας το δρόμο σε γάμους ανθρώπων και ζώων σε όλη τη χώρα σύμφωνα με δημοσίευμα του worldnewsdailyreport.

Προσλαμβάνουν σκύλους που θα ψάχνουν για μετρητά στα αεροδρόμια!


Ειδικά σκυλιά που θα εκπαιδευτούν για να εντοπίζουν μετρητά ετοιμάζεται να προμηθευτεί το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου όπως φαίνεται να περιορίσει τις ροές χρημάτων που φεύγουν χέρι με χέρι από τη χώρα.

Βρετανία: Ο Ντέιβιντ Κάμερον αποχωρεί, η Τερέζα Μέι αναλαμβάνει


Τελευταία ημέρα στην Ντάουνινγκ Στριτ για τον Ντέιβιντ Κάμερον σήμερα, 13 Ιουλίου, καθώς σε λίγες ώρες αναμένεται να παραδώσει την πρωθυπουργία της Βρετανίας στην Τερέζα Μέι. 

Γαλλία: 9.985 ευρώ για τις... τρίχες του Φρανσουά Ολάντ


«Ο κομμωτής είναι αποκλειστικός για τον πρόεδρο και διαθέσιμος 24 ώρες το 24ωρο», ήταν η δικαιολογία που χρησιμοποίησε η προεδρία

Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Μήνυμα γραμμένο σε...κώδικα Μορς στις άμμους του Άρη: Πώς βρέθηκε, πώς «γράφτηκε» και τι σημαίνει



Βγαλμένη μέσα από τα πιο τρελά όνειρα των συνωμοσιολόγων/ ουφολόγων και των οπαδών των θεωριών περί «αρχαίων αστροναυτών» φαίνεται να είναι η είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες,

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους! Ομοφυλόφιλος πατέρας βίαζε μαζί με τον σύντροφό του τον 12χρονο γιο του! Έφριξε ο ιατροδικαστής


Φρίκη! Ομοφυλόφιλος “πατέρας” βίαζε κατ' εξακολούθηση τον 12χρονο γιο του, μαζί με τον ερωτικό του σύντροφο, με τον οποίο συζούν. 

Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Από τη Δευτέρα 11 Ιουλίου οι θερινές εκπτώσεις



Αρχίζουν αύριο Δευτέρα οι θερινές εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 31 Αυγούστου. 

Ο χαμένος Πύργος της Ακρόπολης: Ο Ιερός Βράχος διαφορετικός από ό,τι είναι σήμερα


Οι φωτογραφίες από το 1854 απεικονίζουν τον Ιερό Βράχο διαφορετικό από ό,τι είναι σήμερα. Ανάμεσα στα αρχαία κτίσματα διακρίνεται ένας ψηλός τετράγωνος πύργος, ο οποίος βρισκόταν απέναντι από το ναό της Αθηνάς Νίκης.

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Ντάλας: Το ένοχο παρελθόν του εκτελεστή – Κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση στο Αφγανιστάν


Ο πρώην στρατιώτης στο Αφγανιστάν Μάικα Τζόνσον, που εκτέλεσε πέντε αστυνομικούς στο Ντάλας, φαίνεται πως είχε επιστρέψει στις ΗΠΑ, έπειτα από κατηγορία συναδέλφου του, πως την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Ο γιος του Σκουρλέτη ανάμεσα στους συλληφθέντες για τα επεισόδια στα γραφεία της ΧΑ


Ο γιος ενός κορυφαίου υπουργού της κυβέρνησης είναι ανάμεσα στους τέσσερις συλληφθέντες των επεισοδίων που έγιναν προχθές το απόγευμα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι, στη συμβολή των οδών Γράμμου και Κηφισίας και συγκεκριμένα ο γιος του Πάνου Σκουρλέτη. 

Οι όροι και οι προϋποθέσεις για το «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης»


Καθορίστηκαν οι όροι και οι προϋποθέσεις εφαρμογής της πρώτης φάσης του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης», σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργείων Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Οικονομικών.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ .Καταγγελία για καρκινογόνες ουσίες στις σοκολάτες Kinder


«Σοκ» προκαλούν τα ευρήματα ερευνών στη Γερμανία για την ύπαρξη καρκινογόνων ουσιών στις δημοφιλείς παιδικές σοκολάτες «Kinder» της εταιρίας Ferrero!

Κατεβάζει διακόπτες η ΔΕΗ τη Δευτέρα: Χωρίς ρεύμα ολόκληρη η Αττική, από 10:00 έως 13:00!



Στάση εργασίας αναμένεται να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ τη Δευτέρα 11 Ιουλίου.