Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Φωτογραφίες: H επική ασφαλτόστρωση σε δρόμους του Ρεθύμνου


Απίστευτο και όμως... Ελληνικό. Οι κάτοικοι της οδού Επ. Μαρούλη στο Ρέθυμνο, αντίκρισαν την ίσως πιο επική ασφαλτόστρωση που έχει γίνει ποτέ.

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κατάρτισης, πιστοποίησης και απασχόλησης


Από την Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, αρχίζει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 23.000 ανέργους, ηλικίας 29-64 ετών, που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα κατάρτισης, πιστοποίησης και απασχόλησης, σε κλάδους αιχμής της ελληνικής οικονομίας.

Θάφτηκαν στο χιόνι οι σκηνές των προσφύγων στον Όλυμπο

Τραγικές συνθήκες διαβίωσης σε πολικές θερμοκρασίες



Κραυγή αγωνίας από τον ισπανό γραμματέα Paul Carr της ΜΚΟ Collective Calling που βρέθηκε στον καταυλισμό προσφύγων στην Πέτρα Ολύμπου.

Στα «λευκά» ντύθηκε η Βόρεια Ελλάδα ... Τσουχτερό κρύο και χιόνια!!

Στα λευκά έχουν ντυθεί από το πρωί της Τρίτης πολλές περιοχές της βόρειας Ελλάδας, με τις πρώτες νιφάδες χιονιού να πέφτουν στα ορεινά της Θεσσαλονίκης.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Αναρτήθηκαν τα τέλη κυκλοφορίας - Δείτε τι θα πληρώσετε


Αναρτήθηκαν στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.gsis.gr του TAXIS τα ειδοποιητήρια για την πληρωμή τελών κυκλοφορίας οχημάτων του 2017.

Γιατί τελευταία στιγμή η ομάδα Chapecoense μπήκε στο μοιραίο αεροπλάνο


 
Η παραμυθένια ιστορία της βραζιλιάνικης Chapecoense που από μικρή ποδοσφαιρική ομάδα μετατράπηκε σε σύμβολο για την χώρα, διεκόπη βίαια όταν το αεροσκάφος της εταιρίας LaMia συνετρίβη στο Ριονέγκρο της Κολομβίας, σκορπώντας το θάνατο σε 22 ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Κολομβία: Συντριβή αεροπλάνου με 81 επιβαίνοντες, ανάμεσά τους μέλη βραζιλιάνικης ποδοσφαιρικής ομάδας - επέζησαν πέντε


Προβολή εικόνας στο Twitter

Αεροσκάφος με 81 επιβαίνοντες (72 επιβάτες και 9μελές πλήρωμα) έπεσε κοντά στο Μεντεγίν της Κολομβίας. 

Το Εξπρές του Μεσονυχτίου! Απάνθρωπα βασανιστήρια σε όποιον πηγαίνει κόντρα στον Σουλτάνο Ερντογάν


Αποκαλύψεις που σοκάρουν έρχονται στο φως αυτή την φορά από το βρετανικό κανάλι και οι εικόνες που βλέπουν το φως δείχνουν σε όλο του το μεγαλείο το σκληρό και φασιστικό πρόσωπο του Ταγιπ Ερντογάν. 

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

 Η ερωμένη του Κάστρο που έγινε πράκτορας της CIA, με αποστολή να τον δηλητηριάσει


Η γυναίκα που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την αποστολή της γιατί τον αγαπούσε ακόμη. Γιατί αμφισβήτησαν την αυτοβιογραφία της, που έλεγε


ότι ήταν φίλη με τον δολοφόνο του Κένεντι .

Πανικός για το δημοψήφισμα: Οι Ιταλοί σηκώνουν χρήματα και αγοράζουν χρυσό!

Wirtschafts Woche: Το τέλος τoυ παιχνιδιού έχει μόλις αρχίσει στην Ιταλία


​Οι Ιταλοί αδειάζουν τους λογαριασμούς τους και αγοράζουν χρυσό και στην Ελβετία, σύμφωνα με το γερμανικό οικονομικό περιοδικό Wirtschafts Woche (WiWo).

Διαφθορά: Η Γερμανία στην 5η θέση της ΕΕ


Ολοένα και αυξάνονται τα κρούσματα διαφθοράς των δημοσίων υπαλλήλων της Γερμανίας έχοντας διπλασιαστεί και από το 2014, όπως αποκαλύπτει έρευνα του ιδρύματος Otto-Brenner, την οποία δημοσιεύει η Die Welt.

Νεκρός 33χρονος στην Ζάκυνθο από την κακοκαιρία



Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία σε όλη την Ελλάδα.

Παράνομα παρκαρισμένη Porsche ανατινάζεται από την αντιτρομοκρατική!


Όταν βλέπουμε αυτοκίνητα προκλητικά παρκαρισμένα σε θέσεις που απαγορεύεται, μας ανάβουν τα λαμπάκια, επειδή σπάνια την πληρώνουν οι πιο θρασείς οδηγοί.

Θρυλικοί χαμένοι θησαυροί και το κυνήγι αιώνων για τον εντοπισμό τους


Για περισσότερα από 220 χρόνια, αφοσιωμένοι κυνηγοί θησαυρών αναζητούν απάντηση στο μυστήριο του Oak Island, που βρίσκεται στην νότια ακτή της Νέας Σκωτίας του Καναδά. 

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Φιντέλ Κάστρο: Οι 638 απόπειρες δολοφονίας

Με ποικίλους και ευφάνταστους τρόπους αποπειράθηκαν να βγάλουν από τη μέση τον Φιντέλ Κάστρο. Η CIA τον είχε βάλει στο μάτι αλλά δεν τα κατάφερε (Vids) 
 
Adtech Ad
Ο Φιντέλ Κάστρο ο οποίος έμεινε στην εξουσία της Κούβας επί μισό αιώνα μισήθηκε και αγαπήθηκε όσο λίγοι ηγέτες κρατών στην παγκόσμια ιστορία.

Η Black Friday νίκησε τα Μνημόνια


Εντυπωσιακή ήταν για τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων η χθεσινή πρώτη Black Friday στην Ελλάδα: ομαδικές κοπάνες από τα σχολεία μαθητών που πλημμύρισαν καταστήματα με ηλεκτρονικά είδη, άδεια ΑΤΜ στις περιοχές όπου βρίσκονται μεγάλα εμπορικά κέντρα, ουρές εκατοντάδων μέτρων από μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα γύρω από το Εκπτωτικό Χωριό στα Σπάτα, προσφορές που έφταναν μέχρι και το 80% της αρχικής τιμής.

Πανικός από τη νόσο των πτηνών στη Σουηδία: Σφαγιάζονται 200.000 κοτόπουλα

Το στέλεχος αυτό έχει εντοπιστεί σε 10 χώρες


Οι αρχές της Σουηδίας ανακοίνωσαν σήμερα ότι θα προχωρήσουν στη σφαγή 200.000 κοτόπουλων σε ένα αγρόκτημα στα νότια της χώρας όπου εντοπίστηκε μια εστία της γρίπτης των πτηνών (H5N8).

Φιντέλ Κάστρο: Κουβανοί πανηγυρίζουν στο Μαϊάμι για τον θανατό του  

Η είδηση του θανάτου του Φιντέλ Κάστρο γέμισε με θλίψη τόσο τους θερμούς και πιστούς υποστηρικτές του, όσο και Κουβανούς, κυρίως τους νεότερους σε ηλικία, που πριν αναλάβει την εξουσία ο Ραόυλ, ένιωθαν καταπιεσμένοι και υποστήριζαν ότι ο εμβληματικός ηγέτης της χώρας ξεπεράστηκε από τον χρόνο και το τελευταίο διάστημα της προεδρίας του, ουσιαστικά εμπόδιζε την Κούβα να προχωρήσει.

Πέθανε ο Φιντέλ Κάστρο



O  πατέρας της Κουβανικής Επανάστασης και κεντρική φυσιογνωμία που είχε προκαλέσει για δεκαετίες μεγάλες συγκρούσεις σε ολόκληρη τη Λατινική Αμερική έφυγε από τη ζωή. 

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Αγριεύει ο καιρός από Σάββατο έως Δευτέρα - Χιονοπτώσεις από Τρίτη

Για επιδείνωση του καιρού από το Σάββατο από τα δυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, αλλά και τις χιονοπτώσεις από την Τρίτη, κάνει λόγο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σε έκτακτο δελτίο που εξέδωσε την Παρασκευή.

Die Welt: Oι πρόσφυγες έσωσαν την Γερμανία από την ύφεση


Μόνο χάρη στην ξαφνική ισχυρή αύξηση την δημοσίων δαπανών κατάφερε η Γερμανία να παρουσιάσει άνοδο της ανάπτυξης, διαφορετικά θα ήταν αρνητική. 

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Η «φρενίτιδα» της Black Friday χτύπησε ήδη την Ελλάδα

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ



Σε… ρυθμούς Black Friday «χορεύει» η ελληνική αγορά, με αρκετά καταστήματα ανά τη χώρα να έχουν ανακοινώσει ότι θα συμμετάσχουν στο θεσμό. 

Δίκη Γιακουμάκη: Την αθώωση των κατηγορουμένων πρότεινε η εισαγγελέας



Η πρόταση εισαγγελέα για Μαρκογιαννάκη και τους άλλους κατηγορούμενους στην υπόθεση Γιακουμάκη. Η ετυμηγορία του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Εφετών αναμένεται στις 7 Δεκεμβρίου

Το Ευρωκοινοβούλιο “παγώνει” τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις



Με ψήφους 479 υπέρ της διακοπής, 37 κατά και 107 απόντες, οι Ευρωβουλευτές βάζουν «πάγο» στις συνομιλίες για ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, βασική προϋπόθεση που έχει θέσει η Άγκυρα για την ισχύ της συμφωνίας για το προσφυγικό.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Μεγάλη ανατροπή στην Αμφίπολη - Οι επιστήμονες εικάζουν πως υπάρχει και δεύτερο μνημείο


Ένα δεύτερο μνημείο, κατά πολύ μικρότερο απ’ αυτό που ήδη έχει βρεθεί στον Λόφο Καστά στην Αμφίπολη, εικάζεται ότι υπάρχει δυτικά, σε βάθος περίπου δύο μέτρων όπως προέκυψε από τη γεωφυσική διασκόπηση που διενεργεί το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Γεωφυσικής του ΑΠΘ.

Τα πανέμορφα Ιωάννινα μέσα από ένα timelapse βίντεο



Οι πανέμορφες εικόνες από την πόλη των Ιωαννίνων που καταγράφηκαν από την άνοιξη του 2015 μέχρι το φθινόπωρο του 2016 αποτυπώνονται με έναν εντυπωσιακό τρόπο στο παρακάτω βίντεο…

Στάσεις εργασίας σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ έως τις αρχές Δεκεμβρίου


Συνεχίζονται έως τις 2 Δεκεμβρίου οι στάσεις εργασίας σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ.

Ποια Black Friday; Έρχεται εβδομάδα προσφορών μέχρι 70% μέσα στον Δεκέμβριο


Μπορεί η Black Friday να είναι προ των πυλών όμως κρατήστε χρήματα και για την τελευταία πριν τις γιορτές εβδομάδα προσφορών από 1 έως 7 Δεκεμβρίου 

Γιατί ο παππούς του Ντόναλντ Τραμπ απελάθηκε από τη Γερμανία;


Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έχει υποσχεθεί να απομακρύνει τα εκατομμύρια των μεταναστών από τη χώρα του. Ένα έγγραφο που ήρθε πρόσφατα στη δημοσιότητα, παρουσιάζει την εμπειρία της αναγκαστικής απέλασης της δικής του οικογένειας. Ο λόγος; 

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

H Σουηδία καταργεί τους φόρους στην ηλιακή ενέργεια



Με στόχο να έχει καταργήσει πλήρως τη χρήση ορυκτών καυσίμων στην ηλεκτροπαραγωγή ως το 2040, η κυβέρνηση της Σουηδίας σχεδιάζει να απαλλάξει τις


επενδύσεις ηλιακής ενέργειας από τη φορολογία.

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα επιδόματα σίτισης και ενοικίου


Την Πέμπτη θα ενεργοποιηθεί για 17η φορά η κάρτα αλληλεγγύης, ενώ την ίδια ημέρα θα γίνει και 15η καταβολή του επιδόματος ενοικίου στους δικαιούχους, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Η ΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ


Άθλιες συνθήκες διαβίωσης, αδυναμία της πολιτείας να επέμβει, ακροδεξιές και νεοφασιστικές δυνάμεις που προσπαθούν να καπηλευτούν την ανησυχία των κατοίκων και μια Χίος που "βράζει". Ποιοι είναι οι υποκινητές των επεισοδίων. Οι καταγγελίες για προβοκάτσια και μια κατάσταση που δεν μπορεί να συνεχιστεί για όσους ζουν στις δομές φιλοξενίας και όχι μόνο (Vids) 

Κέρδισε νομικά το δικαίωμα να καταψυχθεί 14χρονη που πέθανε από καρκίνο


Ένα 14χρονο κορίτσι που είπε προτού πεθάνει από καρκίνο ότι ήθελε να διατηρηθεί το σώμα της με κρυογονική ούτως ώστε να μπορεί αργότερα να επανέλθει στη ζωή, κέρδισε την ιστορική νομική μάχη που έδωσε και μάλιστα μετά θάνατον, σύμφωνα με τον Guardian.

Απίστευτη απάτη και τεράστια ζημιά για το Δημόσιο – Θα πλημμύριζαν την αγορά με χιλιάδες πλαστά εισιτήρια


Μία απίστευτη απάτη έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τη σύλλγηψη δύο Ελλήνων που ήταν συνδιοκτήτες τυπογραφικής εταιρείας και οι οποίοι ήταν έτοιμοι να "πλημμυρίσουν" την αγορά με τουλάχιστον ένα εκατομμύριο πλαστά εισιτήρια που χρησιμοποιούν οι πολίτες στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ. 

Αμετάβλητα τα τέλη κυκλοφορίας για το 2017



Αμετάβλητα θα μείνουν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2017.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Ένταση στα Εξάρχεια. Οδομαχίες,μολότοφ, φωτιές και πετροπόλεμος στα Εξάρχεια - Οδοφράγματα γύρω από το Πολυτεχνείο .



Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στα Εξάρχεια, γύρω από το Πολυτεχνείο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεαροί που βγήκαν από το Ίδρυμα έχουν στήσει οδοφράγματα σε Πατησίων, Στουρνάρη και Τζωρτζ, ενώ πέταξαν πέτρες και καπνογόνα κατά των αστυνομικών δυνάμεων.

Εκπληκτικό: Ο Ομπάμα ανεβάζει βίντεο από την Ακρόπολη, μιλά για την ιστορία και στέλνει μήνυμα για τη Δημοκρατία [βίντεο]



Με ένα βίντεο που ανέβασε στο Facebook, ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, με φόντο την Ακρόπολη, στέλνει το δικό του μήνυμα και αποχαιρετά οριστικά την Αθήνα.

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ:5000 αστυνομικοί θα βρίσκονται επί ποδός.



Κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις μνήμης για την 43η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, με την πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία στις 3 το μεσημέρι.

Ένταση και ξύλο στη Θεσσαλονίκη-Δεν άφησαν τον ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει στεφάνι (video)

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε σήμερα έξω από την πολυτεχνική σχολή της Θεσσαλονίκης. Mέλη του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης προσπάθησαν να καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο των θυμάτων του Πολυτεχνείο.


Star: ΕΠΕΙΓΟΝ! Το ΣτΕ ΑΚΥΡΩΝΕΙ τον ΕΝΦΙΑ σε τέσσερις περιοχές – Δες αν σε αφορά

Θα δοθούν χρήματα πίσω; Όλες οι απαντήσεις


​Ανατροπή για τον ΕΝΦΙΑ σε τέσσερις περιοχές της χώρας έφερε το Συμβούλιο της Επικρατείας, το βράδυ της Τετάρτης.

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Θρίλερ με την δολοφονία Έλληνα στη Γερμανία: «Του έριξαν 11 σφαίρες», λέει ο πατέρας του




Η αστυνομία έχει συλλάβει έναν 28χρονο στο σπίτι του οποίου βρέθηκε ένα όπλο που εξετάζεται βαλλιστικά για να διαπιστωθεί εάν είναι εκείνο με το οποίο πυροβολήθηκε ο άτυχος Αντώνης«

Βίντεο από την ξενάγηση του Ομπάμα στην Ακρόπολη



O Αμερικανός πρόεδρος επισκέπτεται αυτήν την ώρα τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, στις 12 θα πάει στο Μουσείο της Ακρόπολης , ενώ αμέσως μετά θα κατευθυνθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος όπου και θα δώσει την ομιλία του.

Συνεχίζει τη μάχη για τη ζωή ο Θανάσης Πλεύρης - Σταθερά κρίσιμη η κατάστασή του


Ο 39χρονος δικηγόρος νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη από το πρωί της περασμένης Κυριακής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών όπου εισήχθη "με εικόνα σήψης" σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Ομολογία-σοκ: «Μας έδωσαν εκατομμύρια για να διαμελιστεί η Γιουγκοσλαβία - Δε θα πιστέψετε τι συνέβη στη Σρεμπρένιτσα!»


Με αφορμή το εμετικό πανό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την σφαγή στην Σρεμπρένιτσα εντοπίσαμε ένα άκρως αποκαλυπτικό δημοσίευμα.

«Πίθηκο σε τακούνια». Το ρατσιστικό σχόλιο για τη Μισέλ Ομπάμα προκαλεί αντιδράσεις



"Θα είναι αναζωογονητικό να έχουμε μία αριστοκρατική, όμορφη, αξιοπρεπή Πρώτη Κυρία στον Λευκό Οίκο. 

Τρόμος για υποψήφια βουλευτή των ΑΝΕΛ: «Πήγαν να με βιάσουν εννέα άνδρες»


Η υποψήφια βουλευτής, Oλγα Γιάννη καταγγέλλει πως την περικύκλωσαν εννέα αλλοδαποί, της έσκισαν το σακάκι, της έβγαλαν τη ζώνη και πήγαν να τη βιάσουν 

Στην Αθήνα ο Μπαράκ Ομπάμα



Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» προσγειώθηκε στις 10:40 το Air Force One με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

Τι έλεγε ο Αρης Βελουχιώτης για θρησκεία και εκκλησία



Βράδυ Τρίτης, 1ης Νοεμβρίου 2016, στο γραφείο του Νίκου Τόσκα, υπουργού Προστασίας του Πολίτη, παρακολουθούμε μαζί την τηλεοπτική συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.