Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Συναγερμός στην Γαλλία: Πυροβολισμοί στην ομιλία του Ολάντ! 2 τραυματίες


Συναγερμός σήμανε κατά τη διάρκεια ομιλίας του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ όταν ακούστηκαν ξαφνικά πυροβολισμοί.

Η Πόρσε δεν ήταν η αιτία

Το προχθεσινό τραγικό δυστύχημα μου θύμισε κάποιο άλλο, που είχε γίνει δεκαπέντε χρόνια πριν, σε ειδικό χώρο στάθμευσης στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, στο ύψος της Κινέττας.

Απεργία Μετρό - ΗΣΑΠ - Τραμ: Χειρόφρενο αύριο Τετάρτη (01/03) στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς


Ειδήσεις για Μετρό: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στις σταθερές συγκοινωνίες (Μετρό, Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος και Τραμ).

Συντριβή αεροσκάφους σε σπίτια με 4 νεκρούς στην Καλιφόρνια


Συνολικά τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δύο τραυματίστηκαν κατά τη συντριβή μικρού αεροσκάφους στην Καλιφόρνια.

Ο τραγικός πατέρας στο protothema.gr: «Είδα την οικογένειά μου να καίγεται, είπα θα τρελαθώ»

«Τους φίλησα και τους αποχαιρέτησα. Είδα τα πάντα - Τα παιδιά στην Πόρσε δεν ήθελαν ούτε να σκοτωθούν, ούτε να σκοτώσουν, 

συλλυπητήρια και σε αυτή τη μάνα». 

Ενώ ο Τραμπ είχε συνάντηση με αφροαμερικανούς πρυτάνεις... Η σύμβουλος του Τραμπ με τα πόδια στον καναπέ του Οβάλ Γραφείου.


Σάλος με τις φωτογραφίες, καταιγισμός σχολίων στο Twitter - «Πού είναι η ανατροφή της;» γράφουν για την Κελιάν ΚόνγουεϊΟ Ντόναλντ Τραμπ και οι συνεργάτες του έχουν μπει από την πρώτη στιγμή στο «μικροσκόπιο» τόσο των ΜΜΕ όσο και των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που παρακολουθούν τις κινήσεις τους λεπτό προς λεπτό καυτηριάζοντας κάθε γκάφα ή λάθος που κάνουν.

Νέα έρευνα αποκαλύπτει τις αντιγηραντικές ιδιότητες του καφέ!


Ο καφές έχει αποδεδειγμένα πολυάριθμα οφέλη, από την προστασία του εγκεφάλου ενάντια στην άνοια έως την καλύτερη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα. 

Μαριέττα Χρουσαλά: Λαμπερή εμφάνιση με τον σύζυγό της στα Όσκαρ


Την «μαγεία» των βραβείων Oscar είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγος της, Λέοντας Πατίτσας! 

Καρναβαλικό άρμα έπεσε πάνω σε θεατές στο Ρίο Τραυματίστηκαν 20 άνθρωποι κατά την έναρξη της φαντασμαγορικής παρέλασης


Τουλάχιστον 20 άνθρωποι τραυματίστηκαν, όταν τους παρέσυρε ένα ελαττωματικό άρμα κατά την έναρξη της φαντασμαγορικής παρέλασης των καλύτερων σχολών σάμπα του Ρίο, στο περίφημο σαμπαδρόμιο της μεγαλούπολης της Βραζιλίας, έγινε σήμερα γνωστό από τους διοργανωτές.

Κρυολόγημα & γρίπη: Για πόσο καιρό είναι μεταδοτικές οι δύο λοιμώξεις

Όταν κάποιος μέσα στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας εκδηλώνει συμπτώματα κρυολογήματος ή γρίπης, εύλογα οι γύρω του 


ανησυχούν μήπως κολλήσουν.

Κατέγραψε με κάμερα την θανατηφόρα μετωπική σύγκρουση της με μοτοσικλετιστή


Τη σοκαριστική στιγμή της μετωπικής σύγκρουσης με έναν μοτοσικλετιστή κατέγραψε μια γυναίκα οδηγός με την κάμερα του αυτοκινήτου της στην ανατολική Κίνα.

7 σημάδια ότι κάποιος προσπαθεί να σας χειραγωγήσει ψυχολογικά


Οι άνθρωποι που χειραγωγούν τους άλλους είναι από τους πιο εγωκεντρικούς ανθρώπους. Τους ενδιαφέρουν μόνο τα δικά τους συμφέροντα και συνήθως αυτά είναι εις βάρος των άλλων.

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

«Η Πόρσε έχασε τον έλεγχο από λάστιχο»

Κομμάτια από τα λάστιχα του μαύρου σπορ αυτοκινήτου έφευγαν στον δρόμο λόγω υπερβολικής ταχύτητας σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα

Νέες εικόνες από το σοκαριστικό τροχαίο στην Αθηνών – Λαμίας Δείτε τις φωτογραφίες


Συγκλονίζει το πανελλήνιο το τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας όπου τρεις ανήλικες και ένα μικρό παιδί έχασαν τη ζωή τους.

Πως νηστεύουμε σωστα;


Υπάρχουν πολύ διαφορετικές απόψεις για το τι πρέπει να γίνει κατανοητό από τη νηστεία. Τελικά, η νηστεία είναι ένα πολύ ιδιαίτερο πράγμα, έτσι ώστε ο καθένας μπορεί να κάνει δικό του  ορισμό  της νηστείας.

Τι συμβολίζει ο μπλε φιόγκος που φορούσαν οι celebrities στο κόκκινο χαλί των Oscars;


Αν παρακολούθησες την τελετή απονομής των Oscars ή τις αφίξεις των celebrities στο κόκκινο χαλί των Oscars ίσως παρατήρησες πως η πλειοψηφία τους φορούσε έναν μπλε φιόγκο. Ξέρεις, όμως, τι συμβολίζει;

Υπάρχουν πιθανότητες επιβίωσης σε μια σύγκρουση αυτοκινήτου με σχεδόν 200 χλμ./ ώρα;



Το τραγικό δυστύχημα στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους είναι μια ακόμα απόδειξη για το πόσο μεγάλες είναι οι δυνάμεις που απελευθερώνονται στην περίπτωση μιας σύγκρουσης μεταξύ δύο αυτοκινήτων ή ενός αυτοκινήτου σε σταθερό εμπόδιο.

Εκκενώνουν περιοχή στο Λονδίνο - Βρέθηκε βόμβα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου



Μεγάλη επιχείρηση βρίσκεται αυτή την ώρα στην οδό Shoreditch του Λονδίνου, η οποία έχει εκκενωθεί καθώς εντοπίστηκε βόμβα, η οποία πιθανολογείται πως είναι από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Aνάληψη ευθύνης για την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ


H "ομάδα αναρχικών, κομμουνιστών και αντιεξουσιαστών" ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση που σημειώθηκε, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017,στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, με κείμενο που ανάρτησε σήμερα το πρωί στο indymedia.

Πως θα αποφευχθεί μια πιθανή καρδιακή προσβολή



Ρίχνοντας μια ματιά στους παράγοντες κινδύνου για καρδιακή προσβολή μπορείτε να δείτε ότι ένας ισορροπημένος και υγιεινός τρόπος ζωής είναι ένα σημαντικό βήμα, προκειμένου να αποφευχθεί μια πιθανή καρδιακή προσβολή .

Η Ελλάδα τρίτη φτωχότερη χώρα-μέλος της Ε.Ε. μετά τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία



Γίναμε Βουλγαρία στη φτώχεια των νοικοκυριών, καθώς η ένδεια είναι χαρακτηριστικό της χώρας μας και της κοινωνίας στα επτά χρόνια μετά την ένταξη της Ελλάδας στα μνημόνια.

Αυτόματες πύλες ελέγχου των διαβατηρίων στο αεροδρόμιο της Αθήνας

Θα λειτουργήσουν μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της ταξιδιωτικής εμπειρίας


εκατομμυρίων επιβατών. 

Τέσσερις νεκροί στην ανείπωτη τραγωδία. Φρικτό δυστύχημα στην Αθηνών-Λαμίας: Ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo ήταν στην Πόρσε

Ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των πολυκαταστημάτων Jumbo, κι ένας φίλος του επέβαιναν στην Πόρσε - Νεκροί από τη σφοδρή σύγκρουση σε πάρκινγκ στο 83ο χλμ της Αθηνών-Λαμίας μια 33χρονη γυναίκα και το μωρό της που ήταν στο πάρκινγκ της εθνικής.

Οι Έλληνες νικητές των Όσκαρ


Κάτι ο Αντετοκούνμπο στο All-Star Game, κάτι ο Λάνθιμος κι ο Φιλίππου στα Όσκαρ, μπήκαμε τώρα στο τριπάκι να θυμηθούμε ποιοι Έλληνες έχουν κερδίσει στο παρελθόν βραβείο Όσκαρ. Δεν είναι λίγοι.

Τροχαίο με τέσσερις νεκρούς στην Αθηνών - Λαμίας – Είδε τη γυναίκα και το παιδί του να σκοτώνονται


 Πολύνεκρο τροχαίο στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών
- Οδηγός αυτοκινήτου σταμάτησε στο πάρκινγκ και είδε τη γυναίκα και το 3χρονο αγοράκι τους να σκοτώνονται

Όσκαρ 2017: Καλύτερη ταινία το Moonlight. Όλοι οι νικητές


Και εκεί που το 'La La Land' θα έφευγε με 7 Όσκαρ στο χέρι - και όταν λέμε στο χέρι το εννοούμε - τα τελευταία λεπτά των Όσκαρ του στέρησαν το βραβείο Καλύτερης Ταινίας και το έδωσαν στο 'Moonlight'.

Διαυγή όνειρα ή προφητείες;

 
Τις εμφανίσεις αγγέλων και τα οράματα των προφητών που περιγράφονται στις γραφές προσπάθησε να εξηγήσει μια ερευνητική ομάδα στην Καλιφόρνια.

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Καθαρά Δευτέρα: Χαλάει ο καιρός



Άστατος αναμένεται να είναι ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα με λίγες νεφώσεις και κατά τόπους αυξημένες τοπικές βροχές, κάνοντας το πέταγμα του χαρταετού αληθινή πρόκληση.

Παρέμβαση του Πρωθυπουργού στο δημοσίευμα της HuffPost Greece για την κατάσχεση σύνταξης καρκινοπαθούς


Προσωπική παρέμβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την περιπέτεια του καρκινοπαθή Βασίλη Καστρούνη, στον οποίο έγινε κατάσχεση στον ακατάσχετο λογαριασμό της αναπηρικής σύνταξής του. 

Μία από τις πιο περίεργες διαθήκες του κόσμου

Τι σκαρφίστηκε ένας εκατομμυριούχος πλακατζής από τον Καναδά 



Για πολλούς ανθρώπους το να είσαι νεκρός είναι μία συνθήκη αρκετά περιοριστική. 

Υποθερμία τα συμπτώματα και οι αιτίες που την προκαλούν!


Υποθερμία (hypothermia) είναι η κατάσταση κατά την οποίο το σώμα χάνει θερμότητα με μεγαλύτερο ρυθμό από ό,τι παράγει. 

Νιώθετε πάντα κουρασμένοι;



Πολλοί άνθρωποι συχνά αισθάνονται κουρασμένοι και εξαντλημένοι.  Αλλά αν είστε πάντα κουρασμένος τότε αυτό μπορεί να οφείλεται σε  κάποια ασθένεια. 

Κανέλα - ένα εξωτικό μπαχαρικό


Η χαρακτηριστική γεύση και το άρωμα της κανέλας μας συνοδεύσει κυρίως μέσα στο χειμώνα. Παλιότερα ήταν ένα σημάδι της αποκλειστικότητας και της εξουσίας και δεν ήταν τόσο προσιτή από οικονομική άποψη.

H πιο περίεργη ιδιοκτήτρια καταστήματος στον κόσμο! Απαιτεί πέντε δολάρια είσοδο!



Απίστευτο και όμως αληθινό! Η αυστραλιανή Georgina ιδιοκτήτρια καταστήματος απαίτησε πέντε δολάρια είσοδο από τους πελάτες της!

Καμμένος προς Τσαβούσογλου: Ας πατήσουν οι Τούρκοι το πόδι τους στα Ίμια να δούμε πως θα φύγουν


Ηχηρό μήνυμα προς την Άγκυρα έστειλε σήμερα ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις Τσαβούσογλου.

Oscars (not): Απονεμήθηκαν τα Χρυσά Βατόμουρα!


Μπορεί το "Batman ν. Superman" να ήταν εμπορική επιτυχία αλλά ήταν η ταινία που… σάρωσε στα Χρυσά Βατόμουρα, τα… αντί Όσκαρ που απονεμήθηκαν για 37η χρονιά και επιβραβεύουν "το χειρότερο που μπορεί να προσφέρει το Χόλιγουντ".

Σκόρπισε τον τρόμο στα Τρίκαλα «γαζώνοντας» το σπίτι συγγενών του


Έξω από το σπίτι συγγενών του βρέθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής ένας 49χρονος άνδρας από τη Φαρκαδόνα Τρικάλων και πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο την οικία και το αυτοκίνητο συγγενή του, επικαλούμενος προσωπικές διαφορές.

Ο Λάγκερφελντ έκανε το λάθος να κατηγορήσει την Μέριλ Στριπ για χρηματισμό και τώρα δεν ξέρει που να κρυφτεί

Η Μέριλ Στριπ κατηγόρησε τον διάσημο σχεδιαστή μόδας Καρλ Λάγκερφελντ ότι προσπαθεί να αμαυρώσει την παρουσία της στην αποψινή βραδιά της απονομής των 'Οσκαρ κατηγορώντας την ψευδώς ότι πληρώνεται για να φορέσει ένα βραδινό φόρεμα στην τελετή αυτή και να περπατήσει πάνω στο κόκκινο χαλί.

Όταν η απιστία μάς χτυπάει την πόρτα



Η απιστία στις μόνιμες σχέσεις είναι ένα φαινόμενο πολύ πιο συχνό από ό,τι οι περισσότεροι θέλουν να πιστεύουν. 

Όλα για τις αλλεργίες

Οι αλλεργίες μπορεί να κάνουν πολύ δύσκολη την ζωή μιας οικογένειας. 

 Η αλλεργία είναι η υπερβολική αντίδραση του οργανισμού απέναντι σε μια ουσία που θεωρεί επιζήμια, ενώ στην πραγματικότητα είναι αβλαβής. 

Τράπεζα της Ελλάδος: Στους 149,1 τόνους και αξίας 5,26 δισ. ευρώ τα αποθέματα χρυσού της Ελλάδας το 2016



Σε διευκρινήσεις αναφορικά με τη διαχείριση του χρυσού προχώρησε η Τράπεζα της Ελλάδος με ανακοίνωση της .

Αυτές είναι οι χώρες που παράγουν τον περισσότερο χρυσό


Κίνα και Ρωσία «αγαπούν» το πολύτιμο μέταλλο. Ποιες άλλες χώρες βρίσκονται στη λίστα;

O πραγματικός λόγος που μας αρέσει τόσο πολύ η σοκολάτα σχετίζεται με τις πρώτες ώρες της ζωή μας



Είναι στιγμές που απλά θέλουμε να φάμε σοκολάτα. Και είναι και άλλες που θέλουμε να φάμε σοκολάτα όσο τίποτε άλλο. Σε κάποιους αυτό συμβαίνει περισσότερο και σε άλλους λιγότερο, αλλά σε γενικές γραμμές (σχεδόν) όλοι την αγαπάμε. 

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

320 εκατομμύρια άνθρωποι υποφέρουν από κατάθλιψη



Η κατάθλιψη σε πολλές χώρες παραμένει ένα θέμα ταμπού, ακόμα και αν περισσότεροι από 300 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο υποφέρουν από αυτή την νόσο. 

UNICEF : 1,4 εκατομμύρια παιδιά απειλούνται από την πείνα

Η Unicef ​​ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: 




 1,4 εκατομμύρια παιδιά κινδυνεύουν να πεθάνουν από  την πείνα. Οι χώρες που επηρεάζονται είναι η Νιγηρία, η Σομαλία, το Σουδάν και η Υεμένη.

Συμβουλές για την γαστρίτιδα


Η γαστρίτιδα είναι μια φλεγμονή του βλεννογόνου του στομάχου. Όταν εμφανίζεται ξαφνικά πρόκειται για οξεία γαστρίτιδα, ενώ όταν αναπτύσσεται σταδιακά λέγεται χρόνια γαστρίτιδα. 

Κορυφώνεται το Καρναβάλι της Πάτρας



Περισσότεροι από 30.000 καρναβαλιστές, οι οποίοι συμμετέχουν στην αποψινή «ποδαράτη» παρέλαση, έχουν πλημμυρίσει το κέντρο της Πάτρας.

Τρόμος στη Γερμανία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος στη Χαϊδελβέργη




Τουλάχιστον τρία άτομα τραυματίστηκαν αργά το απόγευμα του Σαββάτου στη Χαϊδελβέργη της Γερμανίας όταν ένας άνδρας εισέβαλε με το αυτοκίνητό του σε πεζόδρομο που ήταν γεμάτος από κόσμο.

Τουρκία: Εσκαψε τούνελ για να κλέψει την... Αγιά Σοφιά

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΘΡΑΣΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΛΗΣΤΗΣ


Ριφιφί σκόπευε να κάνει στην Αγιά Σοφιά, μία μέρα πριν από την ιερή επέτειο της ημέρας που θεμελιώθηκε ο Ιερός Ναός της Ορθοδοξίας, ένας επίδοξος ληστής.