Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Νιούπορτ: Η στιγμή που αυτοκίνητο πέφτει πάνω σε πλήθος έξω από κλαμπ

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό ενός άντρα που παρέσυρε και τραυμάτισε τέσσερις πεζούς με το αυτοκίνητό του στο Νιούπορτ


Το περιστατικό συνέβη τη χθεσινή νύχτα έξω από γνωστό κλαμπ της περιοχής, σε ένα απ' τους πιο κεντρικούς δρόμους.

Βίντεο που έχει καταγράψει τα όσα συνέβησαν δείχνει ένα πλήθος να ουρλιάζει καθώς το αυτοκίνητο πέφτει κατά πάνω τους και στη συνέχεια κάποιους να κείτονται στο δρόμο, καθώς το αυτοκίνητο απομακρύνεται. Όπως φαίνεται μια ομάδα ανθρώπων έχει περικυκλώσει το όχημα και κάποιοι χτυπούν το παρμπρίζ, ενώ ο οδηγός εμφανίζεται να χτυπά κάποιον και στη συνέχεια να κυνηγάει τους παρευρισκόμενους.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το αυτοκίνητο χτύπησε κάποιον, όμως πήγε να διαφύγει και εκεί επενέβησαν όσοι είδαν τον οδηγό να εγκαταλείπει τον τραυματία. Τότε εκείνος καβάλησε το πεζοδρόμιο χτυπώντας δύο κορίτσια, γυρνώντας μάλιστα να τις χτυπήσει και δεύτερη φορά.

Η αστυνομία αναζητεί ένα άντρα ηλικίας περίπου 20 ετών σύμφωνα με τις μαρτυρίες και την εικόνα απ' τις κάμερες ασφαλείας, ενώ το όχημα βρέθηκε σήμερα το πρωί καμένο περίπου τρία χιλιόμετρα μακριά απ' τον τόπο του συμβάντος. Ήδη έχει συλληφθεί ένας 18χρονος ως ύποπτος.




News247.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail δύο γυναίκες έχουν τραυματιστεί σοβαρά, ενώ άλλη μια γυναίκα κι ένας άντρας νοσηλεύονται επίσης, αλλά με λιγότερα βαριά τραύματα.


Η αστυνομία πάντως προσπαθεί να καθησυχάσει τον κόσμο, λέγοντας πως δεν πιστεύουν πως συνδέεται με τρομοκρατικά κίνητρα, καθώς και ότι δεν σχετίζεται με τον σημερινό μαραθώνιο στην πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου