Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Για να μην χάνετε τον χρόνο σας άδικα: 8 σημάδια που "μαρτυρούν" ότι είναι ακόμα κολλημένος με την πρώην του!




Σε κανέναν δεν αρέσει να κοιμάται, να βγαίνει, να τρώει, να πηγαίνει βόλτες, να διασκεδάζει να μοιράζεται τις σκέψεις του και να κανονίζει διακοπές με κάποιον του οποίου η σκέψη και τα συναισθήματα δεν είναι 100% δωσμένα σε εκείνον, αλλά που και που πετάγονται για λίγο σε κάποια πρώην και νοσταλγούν το παρελθόν.

"Και τότε τι κάνει μαζί μου;" , θα αναρωτηθείς. Δεν μπορούμε να σου απαντήσουμε σε αυτό, μπορούμε όμως να σου πούμε τι αξίζει να σε βάλει σε υποψίες και τι όχι.


1. Είναι οκ αν: Κάνει like στην πρώην του, στο Facebook, στο ποστ που ανέβασε για την καινούρια της δουλειά
Μερικά ζευγάρια διατηρούν φιλικές και υγιείς σχέσεις μετά το χωρισμό. Με το να την υποστηρίζει επειδή της συνέβη κάτι καλό και μάλιστα με τον πιο διακριτικό τρόπο, δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο. Άσε που βρήκε δουλειά. Κι αυτό δεν είναι λίγο στις μέρες μας.

Δεν είναι οκ αν: Έκανε like σε 20 φωτογραφίες της. Και ειδικά σε κάποιες παλιές που είναι οι δυο τους.



2. Είναι οκ αν: Που και που στέλνουν ένα "τι κάνεις; όλα καλά;"

Αγνό, ανθρώπινο ενδιαφέρον.

Δεν είναι οκ αν: Της στέλνει σε εβδομαδιαία βάση τα νέα του.
Και μάλιστα πριν τα πει σε σένα.

3. Είναι οκ αν: Κάνοντας scroll sown στις φωτογραφίες του στο Facebook ή το κινητό του δεις μερικές φωτογραφίες τους.

Πραγματικά θέλει χρόνο και όρεξη ώστε να πας σε κάθε ψηφιακό φάκελο της ζωής σου και να διαγράψεις κάθε φωτογραφία του/της πρώην σου ώστε να τον βγάλεις από την ζωή σου. Μπορεί να είναι καθαρά ζήτημα απάθειας ή τεμπελιάς.

Δεν είναι οκ αν: Στο σπίτι του υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες της σε περίπτη θέση.

Οκ ναι, το να τους βλέπεις μαζί σε μία κορνίζα ή σε κάποιο φωτογραφικό κολάζ στο δωμάτιο του είναι περίεργο.



4. Είναι οκ αν: Αντιμετωπίζει με χιούμορ την ερώτηση "αισθάνεσαι ακόμα κάτι για εκείνη;" Γιατί είναι οκ να γελάς με κάτι που σου φαίνεται ανάξιο λόγου.

Δεν είναι οκ αν: Την υποστηρίζει έντονα ή αντιθέτως μιλάει για εκείνη άσχημα και μάλιστα εκνευρισμένος. Χμμμμ. Κάποιος δεν έχει ξεπεράσει την πρώην του.

5. Είναι οκ αν: Έχει τον αριθμό της στο κινητό του. Μπορεί να την γνώριζε και εκτός της σχέσης τους ή να είναι φίλοι από την σχολή. Αν δεν ισχύει, τίποτα από αυτά δες το Νο 3.

Δεν είναι οκ αν: Ο αριθμός της είναι στο speed dial ή στις "αγαπημένες" επαφές του κινητού του. Δηλαδή τι δουλειά έχει ανάμεσα στον αριθμό της μαμάς του, των κολλητών του και το δικό σου; Ακριβώς. Καμία.

6. Είναι οκ αν: Σου μιλάει ανοιχτά όταν τον ρωτάς για τις προηγούμενες σχέσεις του.

Είναι ειλικρινής και σου μιλάει ανοιχτά και χαλαρά για το παρελθόν του (χωρίς να κομπιάζει ή να φαίνεται ότι σου κρύβει πράγματα) γιατι αναγνωρίζει αυτό ακριβώς, ότι πρόκειται για παρελθόν.

Athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου