Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Αεροπορικό δυστύχημα στην Κωνσταντινούπολη  .Το αεροπλάνο κόπηκε στα τρία όταν  βγήκε από τον διάδρομο προσγείωσης. Ένας νεκρός και 157 τραυματίες.



Αεροπλάνο της ιδιωτικής εταιρείας Pegasus Airlines, που είχε απογειωθεί από τη Σμύρνη και ετοιμαζόταν να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Sabiha Gokcen της Κωνσταντινούπολης βγήκε εκτός του διαδρόμου προσγείωσης και συνετρίβη, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν νεκροί.


Το αεροπλάνο κόπηκε στα τρία όταν  βγήκε από τον διάδρομο προσγείωσης.

Ένας νεκρός και 157 τραυματίες σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό Υγείας είναι ο τραγικός απολογισμός της συντριβής του αεροπλάνου στο αεροδρόμιο  της Κωνσταντινούπολης.





Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που το αεροσκάφος της Pegasus τύπου Boeing 737-800, συντρίβεται και σπάει στα τρία κομμάτια ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

https://twitter.com/i/status/1225078471002664962




Τουλάχιστον 157 επιβάτες έχουν τραυματιστεί και έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία. Σοβαρά τραυματίες είναι και οι δυο πιλότοι σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Τουρκίας.


Οι επιβαίνοντες στο αεροπλάνο, τραυματίες και μη, παραμένουν σε κατάσταση σοκ και ακόμη δεν μπορούν να καταλάβουν πως έφυγε από τον διάδρομο οδήγησης και κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι, όπου άρπαξε μάλιστα κατευθείαν φωτιά.






H εισαγγελία ξεκίνησε έρευνα για να διευκρινίσει τα αίτια της συντριβής.

 TΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου