Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Νέα Υόρκη: Σοκάρουν οι εικόνες από το μακελειό! Μία νεκρή, 20 τραυματίες [vids, pics]

Εικόνες από το αιματηρό συμβάν στην Times Square - Φωτογραφίες από Reuters

- Πανικός επικράτησε στην "καρδιά" της Νέας Υόρκης, την Times Square, όταν όχημα παρέσυρε πεζούς - Διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο για τουλάχιστον μία νεκρή και 20 τραυματίες - Συγκλονίζουν οι πρώτες εικόνες από το σημείο! Τραυματίες πεσμένοι στο έδαφος

Συναγερμός στη Νέα Υόρκη! Δύο περιστατικά με οχήματα που έπεσαν πάνω σε πεζούς δημιούργησαν πανικό, ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν συνδέονται μεταξύ τους.

Διαβάστε στη συνέχεια του κειμένου το χρονικό του δεύτερου αιματηρού περιστατικού στη Νέα Υόρκη.
Πανικός στην Times Square

Για όχημα που παρέσυρε πεζούς χωρίς να κόψει ταχύτητα στο κεντρικότερο σημείο της Νέας Υόρκης, έκανε λόγο το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Δείτε τη ζωντανή εικόνα από το σημείο που μεταφέρει το CNN


Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, έχει συλληφθεί ως ύποπτος ένας άνδρας 26 ετών, ο οποίος όπως αναφέρει το WCBS-TV μένει στο Bronx της Νέας Υόρκης και στο παρελθόν έχει συλληφθεί οδηγώντας κάτω από την επήρρεια αλκοόλ.

Το ονοματεπώνυμο του άνδρα είναι Richard Rojas.

Δείτε την εικόνα με τους αστυνομικούς να τον παίρνουν... σηκωτό

WCBS-TV has identified the suspect as a 26-year-old male, Bronx resident https://t.co/u3XmMXogBm#NYC #TimesSquarepic.twitter.com/MSIRmYW08s

— RT (@RT_com) 18 Μαΐου 2017

Δείτε βίντεο με το όχημα να φλέγεται

WATCH: View of the driver's red Honda in flames, which he injured at least 19 and killed one with in #TimesSquarehttps://t.co/Hc54Cdxbtspic.twitter.com/pcLOu5Inui

— RT America (@RT_America) 18 Μαΐου 2017

Δείτε βίντεο με το όχημα να φλέγεται



Πανικός!

Η πρώτη ενημέρωση για το συμβάν στην Times Square έκανε λόγο για έναν νεκρό και τουλάχιστον 10 τραυματίες, ωστόσο πλέον ο κατάλογος των τραυματιών έχει αυξηθεί σε τουλάχιστον 20.

Όπως είναι λογικό, στο σημείο επικράτησε πανικός και τα πιο εφιαλτικά σενάρια, δηλαδή για πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα ήρθαν στο μυαλό όλων.

Η τοπική αστυνομία, ανέφερε πάντως πως το συμβάν δε μοιάζει να είναι τρομοκρατικό χτύπημα, ενώ το Russia Today μεταδίδει πως το αυτοκίνητο κατευθύνθηκε ανάποδα στην 7th Avenue και "καβάλησε" το πεζοδρόμιο πριν τελικά προσκρούσει σε μεταλικά κιγκλιδώματα στη συμβολή της 7th Avenue με την 45th Street.

Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες του Reuters από το σημείο της τραγωδίας στην Times Square













Το δεύτερο αιματηρό συμβάν

Οι πληροφορίες ανέφεραν πως ένα δεύτερο όχημα "θέρισε" πεζούς, αφήνοντας πίσω τουλάχιστον έναν νεκρό και πολλούς τραυματίες. Το δεύτερο περιστατικό συνέβη στον δήμο του Staten Island, της Νέας Υόρκης, ωστόσο όπως αποδείχθηκε, το δεύτερο περιστατικό ήταν ένα τροχαίο μεταξύ δύο αυτοκινήτων, από την σύγκρουση των οποίων ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, ενώ 11 ακόμη τραυματίστηκαν.

Όπως είναι λογικό, πάντως, ένα δεύτερο περιστατικό με αυτοκίνητο, ξανά στη Νέα Υόρκη και με λίγα λεπτά διαφορά, έκανε τις Αρχές να εξετάσουν όλα τα σενάρια.

Πιο συγκεκριμένα, τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν και το ένα κατέληξε να σπάει τη τζαμαρία ενός μικρού εστιατορίου, "εισβάλλοντας" στην ουσία μέσα στο κατάστημα!

Δείτε τις εικόνες από το σημείο που μεταφέρει το nbcnewyork.com




Με πληροφορίες από: rt.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου