Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Καιρός: Συναγερμός σε Πυροσβεστική και μετεωρολόγους για την σφοδρή κακοκαιρία!





– Δόκτωρ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ εν μία… νυκτί ο καιρός!

– Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας ήδη σε ολόκληρη τη χώρα με τον «Ξενοφώντα» να δηλώνει το παρών

– «Έσπασαν» τα τηλέφωνα στην Πυροσβεστική για πτώσεις δέντρων – Ακυρώθηκαν πολλά δρομολόγια πλοίων – Διαβάστε αναλυτικά ποια

– Θα συνεχιστεί και την Τετάρτη η πρώτη φθινοπωρινή κακοκαιρία – Πρόγνωση για ολόκληρη τη χώρα

«Ξενοφών» βαφτίστηκε από την μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (EAA) η πρώτη ισχυρή κακοκαιρία του φετινού φθινοπώρου, η οποία πλήττει ήδη την χώρα από σήμερα, Τρίτη 25.09.2018. Ο καιρός έχει αλλάξει… δραματικά με την θερμοκρασία να έχει πέσει κατακόρυφα.

Τα πρώτα δείγματα αυτής της μεταστροφής φάνηκαν ήδη από το πρωί, με προβλήματα να καταγράφονται σε πολλά σημεία της χώρας, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν απ’ άκρη σ’ άκρη.
Τριάντα κλήσεις έχει δεχθεί η Πυροσβεστική για πτώσεις δέντρων!

Χαρακτηριστικό είναι πως η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί, μέχρι αυτή την ώρα, 30 κλήσεις για πτώσεις δέντρων στην Αττική, λόγω των σφοδρών ανέμων. Μάλιστα, νωρίτερα έπεσε ένα δένδρο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, με αποτέλεσμα να προκληθούν, για λίγη ώρα, μικροπροβλήματα στην κυκλοφορία.
Με… κόπο τα καράβια!

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.
Newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου