Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Νεκρός ο 29χρονος αστυνομικός του Δίας μετά από καταδίωξη.

 




Όλη η Πάτρα θρηνεί για τον άδικο χαμό του νεαρού 29χρονου αστυνομικού της ομάδας Δίας που κατέληξε μετά απο καταδίωξη και ένος δεύτερου αστυνομικού που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Τραγική κατάληξη είχε ο νεαρός αστυνομικός της ομάδας Δίας  που καταγόταν από την Πάτρα και είχε μια καταδίωξη που ξεκίνησε περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα από την περιοχή της Νίκαιας.

Φτάνοντας στο ύψος του Ασπρόπυργου και συγκεκριμένα κοντά στη λίμνη Κουμουνδούρου, ο οδηγός του «ύποπτου» οχήματος πραγματοποίησε έναν επικίνδυνο ελιγμό, με αποτέλεσμα ένα περιπολικό να φρενάρει απότομα, ο οδηγός της μοτοσικλέτας να μην προλάβει να κάνει το ίδιο και να προσκρούσει πάνω του.

Πρόκειται για τον 29χρονο Χρήστο Κουρουνιώτη. Μάλιστα, ο αδελφός του 29χρονου είναι επίσης αστυνομικός και υπηρετεί σε μάχιμη υπηρεσία, στην Αχαΐα. Η οικογένεια του 29χρονο διαμένει στα Δεμένικα Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός εκσφενδονίστηκε αρκετά μέτρα μακριά στο αντίθετο ρεύμα κάτι που καταδεικνύει και τη σφοδρότητα του τροχαίου. 


Συγγενείς και φίλοι από την Πάτρα δεν μπορούν να το πιστέψουν και θρηνούν τον  τον άδικο χαμό του νεαρού αστυνομικού.

Παράλληλα συλλυπητήριο μήνυμα στην οικογένεια του 29χρονου έστειλε και ο Δήμαρχος της Πάτρας, Κώστας Πελετίδης.


Η ανάρτηση του Γιάννη Οικονόμου.

Άλλος ένας Έλληνας αστυνομικός έπεσε στο βωμό του καθήκοντος, προσπαθώντας να προστατεύσει την κοινωνία από εγκληματικά στοιχεία. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του και το Σώμα της @hellenicpolice .

Το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ., μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες, προσπαθεί να…

— Γιάννης Οικονόμου (@joikonomou) December 18, 2023.



EΛΕΝΑ ΤΖΑΚΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου