Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Το τέλος του κόσμου (ξανά) έρχεται…

Νέα εσχατολογική ημερομηνία καταφθάνει στις 23 Σεπτεμβρίου 2015

συντέλεια

Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που σκοτεινές προφητείες περί επερχόμενου τέλους του μάταιου τούτου κόσμου βλέπουν το φως της δημοσιότητας. 

Παρ' όλες τις διαψεύσεις τους βέβαια με κάθε ευκαιρία οι δημοφιλείς ημερομηνίες καθώς και οι απίθανες συνωμοσιολογίες που τις συνοδεύουν συνεχίζουν να ιντριγκάρουν και να έχουν τεράστια απήχηση.

Μετά την μεγάλη διάψευση του τελευταίου τέλους... που αναμενόταν για το 2012 αλλά μας προσπέρασε, μια νέα εσχατολογική ημερομηνία καταφθάνει στις 23 Σεπτεμβρίου 2015 όπου και αναμένεται να ζήσουμε άλλη μια συντέλεια όταν ένας αστεροειδής συγκρουστεί με τη γη.

Κατά τους θεωρητικούς- συνωμότες μετά την πτώση του αστεροειδούς στη Γη θα ακολουθήσουν δραματικές κλιματολογικές αλλαγές, που θα οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε βέβαιο θάνατο. Χαρακτηριστικά αναφέρουν πως μερικά τμήματα της Γης θα υποφέρουν από ξηρασία, ενώ άλλα θα πνίγονται από τις καταιγίδες.

Μάλιστα, οι αυτοαποκαλούμενοι ειδικοί δημοσιεύουν τις συγκεκριμένες θεωρίες σε blogs και ιστοσελίδες, με τις ημερομηνίες να ποικίλλουν ανά περίπτωση εμφανίζοντας ως πιθανότερη το διάστημα από 22-28 Σεπτεμβρίου.

Σε κάθε περίπτωση, ο ιστότοπος Skeptoid, συνέταξε μια λίστα των γεγονότων που, σύμφωνα με συνωμοσιολογικούς κύκλους, θα μπορούσαν να...δρομολογήσουν το Τέλος τα οποία λαμβάνουν χώρα μέσα στον Σεπτέμβριο του 2015.

Η εβραϊκή γιορτή του Γιομ Κιπούρ

Η συνάντηση Ομπάμα με τον Πάπα Φραγκίσκο στον Λευκό Οίκο

Η φθινοπωρινή ισημερία

Η μουσουλμανική γιορτή Άιντ αλ Άντχα

Πέρασμα του κομήτη 67Ρ κοντά από τη Γη

Επανεκκίνηση του CERN Large Hadron Collider (γνωστές οι θεωρίες περί ανοίγματος πύλης σε νέα διάσταση κ.ο.κ)

Τέλος της αμερικανικής στρατιωτικής άσκησης Jade Helm

Έναρξη μιας νέας πρωτοβουλίας του ΟΗΕ (Agenda 2030)

Το τέλος του τελευταίου από τα «Τέσσερα Ματωμένα Φεγγάρια»

Αναμενόμενη οικονομική κατάρρευση (με αφορμή την αναταραχή στην Κίνα)

Το τέλος του έτους Σεμιτάχ στο εβραϊκό ημερολόγιο

Ο συνδυασμός αυτών των γεγονότων αναμένεται να φέρει το Τέλος, κι ευτυχώς για την χώρα μας, οι απανταχού συνομωσιολόγοι αποφάσισαν να αφήσουν απ' έξω τις ελληνικές εκλογές...

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου