Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Κόκαρολ στο Κολωνάκι. Sushi-bar έγινε κέντρο διακίνησης ναρκωτικών


«Ωραίο δέντρο» σημαίνει στα κινέζικα η επιγραφή του Sushi-bar του Κολωνακίου στην δεξαμενή, επί της οδού Δεινοκράτους, το οποίο εδώ και μήνες έχει κλείσει και το οποίο λειτουργούσε ως κέντρο διακίνησης κοκαΐνης και χασίς σε πελάτες της «υψηλής κοινωνίας» και της Showbiz.
AdTech Ad
Άλλωστε οι συνιδιοκτήτες του καταστήματος προέρχονται από αυτή και οι γνωριμίες τους στον χώρο …έφεραν και την ανάλογη πελατεία.


 
Ο συνιδιοκτήτης Σ.Π. του πασίγνωστου Sushi-bar στο Κολωνάκι που προσέλκυε πλήθος διασημοτήτων του επιχειρηματικού κόσμου και της εγχώριας Showbiz, δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί και να συλληφθεί κατά την χθεσινή επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών και αναζητείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του News247, ο Σ.Π., αρχικά ξεκίνησε μόνος να προσφέρει ικανοποίηση στα ακριβά γούστα των πελατών του, όταν όμως οι απαιτήσεις τους έγιναν διαρκείς και μεγάλες, τότε συνεργάστηκε με τα δύο οργανωμένα κυκλώματα των Ελλήνων και των Αλβανών.

Το εστιατόριο λειτουργούσε πλέον και ως «πλυντήριο» για το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος από τις …παράνομες απαιτήσεις των πελατών του ήθελαν να ικανοποιούνται στο ακέραιο…



Η Δίωξη είχε εδώ και περίπου 4 μήνες που παρακολουθούσε αδιάκοπα τις κινήσεις των δύο αλληλοσυνεργαζόμενων κυκλωμάτων των Ελλήνων και των Αλβανών, που είχαν αρχίσει να έχουν ανερχόμενη παρουσία στον «απαιτητικό» χώρο των ακριβών γούστων για ποιοτική κοκαΐνη, χασίς και σκανκ υψηλής ποιότητας και η πελατεία τους μπορεί να ξεκίνησε από το Κολωνάκι, αλλά σύντομα απλώθηκε στην Γλυφάδα, το Ελληνικό, τον Νέο Κόσμο και τα Δυτικά Προάστια.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών που εξελίχθηκε χθες για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης συνελήφθησαν εννέα άτομα με εφόδους σε διάφορα σημεία της Αττικής.



Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 20 κιλά χασίς, 400 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης, 10 δενδρύλλια υδροπονικής καλλιέργειας (σκανκ), ποσότητα χαπιών μεθαμφεταμίνης MDMA, 200 γραμμ. κοκαΐνης, ζυγαριές ακριβείας και όπλα.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, η οποία έχει πολύ δουλειά ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες του News247, αφού χρειάζεται να ολοκληρωθεί η αποκρυπτογράφηση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, με τις κωδικούς και τα συνθηματικά που χρησιμοποιούσαν, πελάτες και έμποροι.



Πρόσθετα, πρέπει να ολοκληρωθεί η έρευνα για τους πελάτες, πολλοί εκ των οποίων χρησιμοποιούσαν «πακιστανικά» τηλέφωνα, όπως αυτά που προμηθεύονται έναντι μικρών χρηματικών ποσών από το Μοναστηράκι οι κακοποιοί για να αποφεύγουν τον εντοπισμό από τις Αρχές.

news247.gr      Θοδωρής Παναγιωτίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου