Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Περίεργη υπόθεση με εξάχρονο κοριτσάκι σε οικισμό Ρομά


Μια περίεργη υπόθεση με ένα κοριτσάκι ηλικίας περίπου έξι χρόνων το οποίο εντοπίσθηκε να διαμένει σε σπίτι ζευγαριού που όπως διαπιστώθηκε δεν είναι οι βιολογικοί γονείς του, αποκαλύφθηκε κατά την διάρκεια έρευνας σε οικισμό Ρομά στον Τύρναβο της Λάρισας.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σύμφωνα με τα οποία το ζευγάρι κατακρατεί ανήλικο που δεν είναι βιολογικό τους παιδί αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας πραγματοποίησαν έρευνα στην σπίτι που διέμεναν ένας 42χρονος και μια 41χρονη.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκε το κοριτσάκι αγνώστων στοιχείων ταυτότητας. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός , ότι δεν έχει καταγγελθεί εξαφάνιση από τους βιολογικούς γονείς του παιδιού.

Η έρευνα για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να βρεθούν οι γονείς του παιδιού και να διαπιστωθεί πώς το κοριτσάκι κατέληξε στον οικισμό.

Μαζί με το ζευγάρι συνελήφθη και ένας 34 χρονος επειδή σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο εντάλματα σύλληψης για συγκρότηση – διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση

tanea.gr    Λία Νεσφυγέ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου