Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Ερντογάν στην Βρετανία: Επεισόδια μεταξύ τούρκων και κούρδων στο Λονδίνο!



- Επεισόδια έγιναν πριν από λίγο κατά την διάρκεια διαδήλωσης ενάντια στην επίσκεψη Ερντογάν στην Βρετανία - Τούρκοι επιτέθηκαν σε κούρδους διαδηλωτές αιφνιδιάζοντας την βρετανική αστυνομία - Ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν είναι αυτή την ώρα στο Παλάτι του Μπακιγχαμ Περισσότερα σε λίγο. To newsit.gr παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει συνεχώς με κάθε νεώτερη πληροφορία.



Επεισόδια ξέσπασαν λίγο πριν τη μια το μεσημέρι ώρα Ελλάδας όταν τούρκοι υποστηρικτές του Ταγίπ Ερντογάν συγκρούστηκαν με κούρδους που διαδήλωναν κατά της επίσκεψης του τούρκου Προέδρου στην Βρετανία. Οι διαδηλωτές είναι συγκεντρωμένοι κοντά στην Ντάουνινγκ Στριτ όπου βρίσκεται η πρωθυπουργική κατοικία και πρόκειται αργότερα να συναντηθούν ο Ταγίπ Ερντογάν με την Τερέζα Μέι.

Οι διαδηλωτές συγκρούστηκαν σώμα με σώμα ενώ έγιναν και συλλήψεις.

Νωρίτερα η εικόνα ήταν αυτή:

Το newsit.gr παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και σας ενημερώνει άμεσα για όποια νεώτερη πληροφορία με διαρκή ροή ειδήσεων. Σε νεώτερες αναρτήσεις περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από το ρεπορτάζ.

Η ενημέρωση από το newsit.gr σε όλα τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας γίνεται με ταχύτητα, πληρότητα και εγκυρότητα, με στόχο την αξιόπιστη μετάδοση πληροφοριών στους χρήστες του διαδικτύου που παρακολουθούν τις ειδήσεις για τις ελληνικές και διεθνεις εξελίξεις.

Newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου