Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Χαμός στα social με τον αποκλεισμό Γερμανίας: Χωρίς νίκη στη Ρωσία εδώ και 80 χρόνια


Ο Πούτιν, η Μέρκελ, το Στάλινγκραντ και μια "νίκη" που δεν έχει έρθει εδώ και 80 χρόνια - Της Κορέας έγινε στα social media.


Η μεγαλύτερη έκπληξη του Μουντιάλ είναι και επισήμως ο αποκλεισμός της Γερμανίας. Ένας αποκλεισμός που έγινε για πρώτη φορά μετά το 1938 και μάλιστα από τη βαθμολογικά αδιάφορη Κορέα.

Από τον όμιλο προχωρούν η Σουηδία που κέρδισε 3-0 το Μεξικό, ενώ η ομάδα της Γερμανίας τερμάτισε στην τελευταία θέση.

Οι Γερμανοί παρουσιάστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα και δίκαια ηττήθηκαν από τους Νοτιοκορεάτες. Όπως καταλαβαίνετε, ακολούθησε ο κακός χαμός στα κοινωνικά δίκτυα με τις "πολιτικές" αναφορές να δίνουν και να παίρνουν. Πολλοί δε, αναφέρθηκαν στην ήττα της Γερμανίας στα ρωσικά εδάφη κατά των Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ άλλοι συσχέτισαν τον ιστορικό αποκλεισμό με την παρουσία του προέδρου της ΝΔ στο Βερολίνο. Ο Κ. Μητσοτάκης είχε αναρτήσει άλλωστε φωτογραφία του στο Instagram την ώρα που παρακολουθούσε την αναμέτρηση.

Football is a simple game. Twenty-two men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans no longer always win. Previous version is confined to history.

Γιατί αποκλείστηκε η Γερμανία - Ολη η αλήθεια

https://twitter.com/joanik_sak/status/1012006104291790851

"Ετσι φεύγατε κι απ' το Στάλινγκραντ", θα της έλεγε...

Από Ρωσία μέχρι Γερμανία πόση ώρα να είναι με λεωφορείο;



Βενετία Παπαρούπα@OlgaKoum Από Ρωσία μέχρι Γερμανία πόση ώρα να είναι με λεωφορείο; #KORGER #wc18gr 6:35 PM - Jun 27, 2018


Από το 1938 είχε να αποκλειστεί η Γερμανία από τη φάση των ομίλων.Ζούμε ιστορικές στιγμές κ ας μην είναι η καλή Κορέα :)
Ο Θεός του ποδοσφαίρου αποφάσισε η Γερμανία να αποκλειστεί με τον ίδιο τρόπο που κερδίζει συνήθως: Στο τέλος του αγώνα

Αποκλείστηκε η Γερμανία;
Ωχ, πέμπτο μνημόνιο...

Κολλησε και στο Ρωσικο καλοκαίρι η Γερμανία
News247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου