Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΤΑ ΜΜΜ

 Δείτε αναλυτικά τις απεργίες των ΜΜΜ που ξεκινούν σήμερα και ολοκληρώνονται την Παρασκευή:

 

Την κήρυξη εικοσιτετράωρης πανδημοσιοϋπαλληλικής απεργίας αποφάσισε για σήμερα Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ. 

Στην κινητοποίηση συμμετέχει και η ΓΣΕΕ με στάση εργασίας 12:00 – 15:00. Στις 12:30 είναι προγραμματισμένο συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος. Στην απεργία συμμετέχουν εργαζόμενοι σε εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία, υπάλληλοι στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης ΟΛΜΕ .

Από τις 10 μέχρι και τη 1 το μεσημέρι θα κλείσει σήμερα ο Ελληνικός εναέριος χώρος ,ενώ τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια Τρίτη και Τετάρτη.

Διήμερη απεργία θα πραγματοποιήσουν σήμερα και την Πέμπτη 20/12  οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ σύμφωνα με ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών. 

Τετάρτη 19.12.2012 από ώρα 11:00 οι σταθμοί  ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ του ΜΕΤΡΟ θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΟΙ μέχρι νεωτέρας καθ’ υπόδειξη της Αστυνομίας

Επίσης, λόγω 48ωρης απεργίας του προσωπικού του ΟΣΕ, την Τετάρτη 19/12/2012 και την Πέμπτη 20/12/2012 ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ δρομολόγια του ΜΕΤΡΟ προς και από το Αεροδρόμιο και τους σταθμούς Παλλήνη, Παιανία - Κάντζα και Κορωπί

ΠΕΜΠΤΗ 20/12/2012

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ με αποτέλεσμα να μην κινηθούν όλη την ημέρα οι συρμοί του Προαστιακού Σιδηρόδρομου. Στο πλαίσιο αυτό δεν θα πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια του μετρό μέχρι το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Τα τρόλεϊ δεν θα κυκλοφορήσουν επίσης για όλο το 24ωρο  και οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία συμμετέχουν στην απεργία της Πέμπτης με στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου