Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Ο δολοφόνος του Αγίου Βαλεντίνου: 17 νεκροί και 50 τραυματίες - Οι καθηγητές είχαν προειδοποιήσει για τον 19χρονο μακελάρη στη Φλόριντα



Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 19χρονο Νίκολας Κρουζ ο οποίος αιματοκύλισε το λύκειό του στη Φλόριντα των ΗΠΑ, με το δολοφονικό αμόκ του να αφήνει πίσω του 17 νεκρούς και 50 τραυματίες.

Σύμφωνα με τελευταία στοιχεία που μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, οι καθηγητές του λυκείου είχαν προειδοποιήσει ότι η συμπεριφορά του νεαρού θα μπορούσε να σταθεί δυνητικά επικίνδυνη για την ασφάλεια μαθητών και δασκάλων στο σχολείο.

Όπως δήλωσε στην Miami Herald ο καθηγητής Τζιμ Γκαρντ, η διεύθυνση του λυκείου είχε ενημερώσει τους καθηγητές ότι δεν επιτρεπόταν πλέον η είσοδος στον Κρουζ αν έφερε σακίδιο στην πλάτη του, ενώ πέρυσι είχε εκδιωχθεί από το χώρο του σχολείου επειδή παρενόχλησε μαθητές.

Ακόμη και μετά το μακελειό, οι αρχές του σχολείου αρνούνταν να αποκαλύψουν το λόγο για τον οποίο απεβλήθη πέρυσι ο 19χρονος. Σύμφωνα με τη 17χρονη μαθήτρια Βικτόρια Ολιβέρα, ο λόγος ήταν ο Κρουζ είχε επιτεθεί στο νέο αγόρι της πρώην κοπέλας του. Σύμφωνα επίσης με τον απόφοιτο του λυκείου, Τζόσουα Κάρο, ο Κρουζ είχε βρεθεί να μεταφέρει σφαίρες στο σακίδιό του. "Δεν μπορώ να πω ότι εξεπλάγην", δήλωσε χαρακτηριστικά.


 
Την άποψη αυτή συμμερίζονται και άλλοι μαθητές του σχολείου, με έναν από αυτούς να δηλώνει σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό "όλοι το είχαν προβλέψει".

Επισήμως, η διεύθυνση του σχολείου δηλώνει ότι δεν είχε λάβει προειδοποιήσεις ή απειλές για ένα τέτοιο χτύπημα.

Δεν ήθελε να πάει σχολείου λόγω... Αγίου Βαλεντίνου

 

Όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, ο 19χρονος φέρεται να είπε χθες στην οικογένεια που τον φιλοξενεί ότι δεν ήθελε να πάει στο σχολείο, επειδή ήταν η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Σημειώνεται ότι ο Κρουζ είχε υιοθετηθεί από ίδρυμα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είχε κάκιστη σχέση με τη θετή μητέρα του, η οποία πέθανε πέρυσι.

Η επιθετικότητά του, που ήταν έκδηλη στα προφίλ του στα social media, φέρεται να επιδεινώθηκε περαιτέρω αφού χώρισε πέρυσι με την συμμαθήτριά του με την οποία διατηρούσε δεσμό.

Φωτό: WPLG-TV via AP
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου