Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Οι Anonymous Ελλάδας και Κουρδιστάν χτύπησαν τουρκικές τράπεζες και μισθοφόρους του Ερντογάν


Κυβερνοπόλεμος προ των πυλών. Οι Anonymous Greece, Anonymous Kurdistan και η ελληνική κοινότητα Greek BlackHat Community ένωσαν τις δυνάμεις τους εναντίον "τουρκικών στόχων".

Χρήστος Δεμέτης

Κυβερνοεπιθέσεις κατά κορυφαίων τουρκικών τραπεζών και κατά του στρατού μισθοφόρων "Sadat" του τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν πραγματοποίησε η ελληνική ομάδα χάκερ Anonymous Greece σε συνεργασία με τους Anonymous Kurdistan και την ελληνική κοινότητα Greek BlackHat Community.

Οι επιθέσεις αυτές έρχονται λίγο μετά το θερμό επεισόδιο στα Ίμια αλλά και εν μέσω της επιχείρησης του τουρκικού στρατού στο Αφρίν της βορείου Συρίας εναντίον των Κούρδων ανταρτών.

H ανακοίνωση των Anonymous Greece στην ιστοσελίδα medium.com:

"Δεν υπάρχουν άλλα λόγια για την Τουρκία. Είσαι διαβολική. Οι Anonymous Greece, Anonymous Kurdistan, η ελληνική κοινότητα Greek BlackHat Community και πολλές άλλες ομάδες χάκερ σου επιτίθενται καθημερινά. Το τελευταίο μας χτύπημα ήταν πολύ καλό. Η κορυφαία σου τράπεζα δέχεται επιθέσεις και οι περισσότερες από αυτές έχουν χακαριστεί και παραβιαστεί. Η ιστοσελίδα του μισθοφορικού στρατού του Ερντογάν "διαγράφηκε" μετά από ισχυρή επίθεση".

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων δέχθηκε επίθεση η τουρκική τράπεζα Ziraat Bankasi. Παραβιάστηκαν e-mails και κωδικοί πρόσβασης, ενώ οι Anonymous "έριξαν" το site των μισθοφόρων "Sadat".

#OpTurkey #AnonymousGreece AnonymousKurdistan #ShutDownTurkeyhttps://t.co/mo9zobdjle— Greek BlackHat Community (@GBHC_official) February 15, 2018

Νews247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου