Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Σκότωσε 6 ανθρώπους και έφαγε το ήπαρ τους!


Συνελήφθη ένας 23χρονος στη Ρωσία, ο οποίος σκότωσε έξι ανθρώπους από το 2009, και όπως αναφέρει η εφημερίδα Ισβέστια, έτρωγε το ήπαρ των θυμάτων του. 

"Από το 2009 ως το 2011, ο ύποπτος σκότωσε τουλάχιστον έξι κατοίκους της περιοχής Πένζα και έθαψε τα πτώματά τους", αναφέρει η ερευνητική επιτροπή της Ρωσίας, η οποία διευκρινίζει πως βρέθηκαν ανθρώπινα υπολείμματα. 

"Διαπιστώθηκαν πολλά κρούσματα κανιβαλισμού", αναφέρουν πηγές της εφημερίδας. Ο δράστης χτυπούσε στην πόλη Μπελίνσκ. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έχει αναγνωρίσει τα θύματά του από φωτογραφίες, ενώ οι έρευνες που έγιναν στα πτώματα έδειξαν όντως κανιβαλισμό. 

Στη διάρκεια έρευνας στην κατοικία του δράστη, βρέθηκε ένα προσωπικό ημερολόγιο, στο οποίο ήταν καταγεγραμμένες λεπτομέρειες των εγκλημάτων. 

Η περίπτωση του 23χρονου όμως δεν είναι η μόνη. Η αστυνομία συνέλαβε έναν ακόμη άνδρα στο Βλαδιβοστόκ, στη Ρωσική Άπω Ανατολή. 

Ο 35χρονος "παραδέχθηκε πως στις 21 Μαρτίου σκότωσε το 41χρονο θύμα, αφού είχε καταναλώσει πολύ αλκοόλ. Στη συνέχεια, μαζί με ένα φίλο, έφαγαν από τη σορό" του θύματος, εξήγησε η επιτροπή. 

Τα τελευταία χρόνια στη Ρωσία έχουν αναφερθεί πολλές περιπτώσεις κανίβαλων δολοφόνων. 

Τον Αύγουστο του 2011, η αστυνομία του Μουρμάνσκ είχε συλλάβει ένα νεαρό Ρώσο ο οποίος σκότωσε και μετά έφαγε έναν άνδρα που είχε συναντήσει μέσω ενός ιστότοπου συναντήσεων για ομοφυλόφιλους. 

Τον Ιανουάριο του 2009, ένας νεαρός κρεοπώλης, μαζί με έναν φίλο του, έπνιξαν ένα 16χρονο κορίτσι στο μπάνιο του διαμερίσματος ενός εκ των δύο και στη συνέχεια έφαγαν από το πτώμα του θύματός τους. 

ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου