Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Σκότωσε και έφαγε 6 άτομα... επειδή τον παράτησε η κοπέλα του


Ένας νεαρός που συνελήφθη στη Ρωσία για κλοπή σε κατάστημα ομολόγησε ότι έχει σκοτώσει τουλάχιστον έξι ανθρώπους και έφαγε τα εντόσθιά τους. 

Ο 23χρονος ομολόγησε στους αστυνομικούς, ότι έχει θάψει τα θύματά του στην αυλή του σπιτιού του στο Μπελίνσκι, μια πόλη που απέχει περίπου 630 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Μόσχας. 

Ο Αλεξάντερ Μπίτσκοφ, ο αποκαλούμενος "κατά συρροή κανίβαλος-δολοφόνος", κρατούσε ημερολόγιο για τα εγκλήματά του, και δήλωσε ότι άρχισε να σκοτώνει ανθρώπους, όταν τον εγκατέλειψε η κοπέλα του κατηγορώντας τον για ανανδρία. 

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην αυλή του σπιτιού του έξι πτώματα, όμως ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να είναι μεγαλύτερος, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της επιτροπής που έχει αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης. 

Σε αποσπάσματα από το ημερολόγιό του που διέρρευσαν στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, ο Μπίτσκοφ έγραφε ότι η φίλη του τον έδιωξε. "Είπε ότι είμαι φοβητσιάρης, όχι λύκος... Θα της δείξω εγώ... Ίσως να σταματήσει να παραπονιέται και να καταλάβει ότι είμαι ένας μοναχικός λύκος". 

Η εφημερίδα Ιζβέστια, επικαλούμενη πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας, ανέφερε ότι ο Μπίτσκοφ είχε φάει τα όργανα των θυμάτων του, όπως καρδιές και συκώτια. "Σε ορισμένα υπάρχουν ενδείξεις κανιβαλισμού", τονίζεται στο άρθρο. 

Το 2007 ο Αλεξάντερ Πιτσούσκιν, καταδικάστηκε σε ισόβια στη Ρωσία επειδή σκότωσε 48 ανθρώπους, ενώ υποστήριζε ότι δεν είχε μετανιώσει και ότι το να σκοτώνει κανείς είναι σαν να ερωτεύεται. Τα ρωσικά μέσα τον αποκαλούσαν "ο δολοφόνος της σκακιέρας" επειδή έλεγε ότι σχεδίαζε να σκοτώσει συνολικά 64 ανθρώπους, έναν για κάθε τετραγωνάκι της σκακιέρας.

ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου