Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Η Psychourania psycho killer που ήθελε Λατίνο γαμπρό...


Με αυτό το ψευδώνυμο στο twitter η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία, εκφράζει τις απόψεις της και ... κάνει καριέρα στο ίντερνετ.

“Πάρα πολλοί άντρες θεωρούν οτι είμαι ένα κόνσεπτ ή ότι τους συμπληρώνω ή ότι θα τους κάνω να αισθανθούν ζωντανοί. Αλλά εγώ είμαι απλά ένα γαμ@@νο κορίτσι που ψάχνει την ηρεμία του μυαλού της”. Αυτό είναι το κείμενο που επέλεξε η Ουρανία Μιχαλολιάκου για να βάλει στο βιογραφικό της, απόσπασμα από την ταινία του Εβραίου σεναριογράφου, Τσάρλι Κάουφμαν “Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού”.

Όπως γράφει η εφημερίδα Έθνος της Κυριακής η Ουρανία Μιχαλολιάκου διατηρούσε λογαριασμό στο Twitter με το ψευδώνυμο Psychourania psycho killer, δηλαδή “ψυχοπαθής δολοφόνος”. Και ο λόγος που το έκανε αυτό είναι για να αναλύει τις σκέψεις της και τις απόψεις της ανενόχλητη.
Το ψευδώνυμο αποκαλύφθηκε από τα ηλεκτρονικά αρχεία που ανέκτησαν αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής από τους υπολογιστές χρυσαυγιτών βουλευτών.
Και μπορεί ο λογαριασμός της Ουρανίας να έχει διαγραφεί, όμως τα ηλεκτρονικά ίχνη έχουν μείνει στο ίντερνετ.

Περνώντας λοιπόν “απαρατήρητη” η Ουρανία ανέλυε τις σκέψεις της που σύμφωνα με την εφημερίδα, πολλές φορές έρχονταν σε σύγκρουση με την ιδεολογία του πατέρα της.

Από τα κείμενα που ανέβασε πριν από περίπου δύο χρόνια ξεχωρίζει εκείνο που έλεγε πως ήθελε να παντρευτεί Λατίνο ενώ σε ένα άλλο δήλωνε οτι “εμείς οι Κριοί είμαστε μέσα στο πάθος ρε παιδί μου”.

Στα tweets της η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου αποκάλυπτε δάφορες πτυχές του χαρακτήρα της: "Τέτοιες ώρες μόνο οι καβ@@άρηδες τα δίνουν όλα στο Twitter. Καλύτερα καβ@@άρηδες από μίζερες αμπελοφιλοσοφίες. Να τα λέμε και αυτά".

Σε άλλο tweet καταφέρεται εναντίον του τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη: “Χαίρομαι που ο Χατζηγιάννης στηρίζει Σαμαρά. Εχω έναν ακόμη λόγο να τον σιχαίνομαι τον π@@@@η”.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου