Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Μετά την απόδραση Χρ.Ξηρού Δένδιας: Εντός της ημέρας οι τρομοκράτες θα επικηρυχθούν για 4 εκατ.ευρώ

Δένδιας: Εντός της ημέρας οι τρομοκράτες θα επικηρυχθούν για 4 εκατ.ευρώ
 
Ο Νίκος Δένδιας   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )


Αθήνα
Για 4 εκατομμύρια ευρώ θα επικηρυχθούν εντός της ημέρας οι τρομοκράτες που καταζητούνται από την Αστυνομία, είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν.Δένδιας σε δηλώσεις που έκανε για το θέμα της τρομοκρατίας, με αφορμή την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η επικήρυξη αφορά τους Νίκο Μαζιώτη, Χριστόδουλο Ξηρό και τους δύο δράστες της δολοφονικής επίθεσης έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Ο κ. Δένδιας μίλησε στους αξιωματικούς της ΓΑΔΑ, στο αμφιθέατρο του μεγάρου της λεωφόρου Αλεξάνδρας, με κύριο θέμα την τρομοκρατία.
Σε δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους τόνισε ότι είναι τεράστια πρόκληση για τη χώρα το θέμα της τρομοκρατίας και καθήκον της Αστυνομίας να την αντιμετωπίσει.
Πρόσθεσε ότι η αντιμετώπιση της τρομοκρατίας σχετίζεται άμεσα και με την οικονομική ανάπτυξη της χώρας.
Πριν την ομιλία του στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., ο κ. Δένδιας είχε συνάντηση στο υπουργείο Δικαιοσύνης με τον υπουργό Χαράλαμπο Αθανασίου, με τον οποίον επίσης συζήτησε το θέμα της τρομοκρατίας και ειδικότερα την επίσπευση της κατασκευής των φυλακών υψίστης ασφαλείας στον Δομοκό.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου