Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Η serial killer που έβγαζε... selfies! (ΦΩΤΟ)


Η 31χρονη Joanna Dennehy σόκαρε τους πάντες όταν ομολόγησε πως δολοφόνησε εν ψυχρώ τρεις άνδρες. Το πιο ανατριχιαστικό είναι πως η 31χρονη serial killer έβγαζε φωτογραφίες με το μαχαίρι των φόνων.

Η 31χρονη serial killer μαχαίρωσε τρεις άνδρες στην καρδιά και μετά πέταξε τα πτώματά τους στα σκουπίδια. Η αστυνομία τα βρήκε τον περασμένο Μάρτιο και τον περασμένο Απρίλιο στο Πίτερμπορο του Κέμπριτζσάιρ.

Όσο διέφευγαν από την αστυνομία, η Dennehy και δυο άνδρες που φέρονται να είναι συνεργοί της, έβγαζαν φωτογραφίες με το μαχαίρι των φόνων.




Οι τρεις φόνοι φαίνεται πως δεν ήταν αρκετοί για να... ικανοποιήσουν τα άρρωστα ένστικτα της 31χρονης, που προσπάθησε να σκοτώσει άλλους δυο άνδρες, τον 64χρονο Robin Bereza και τον 56χρονο John Rogers. Εκείνοι όμως κατάφεραν και ξέφυγαν, καταδίδοντάς την.


Ο ένας από τους συνεργούς της 31χρονης, Gary Richards
Ο ένας από τους συνεργούς της 31χρονης, Gary Richards
 
Εκτός από την Dennehy δικάζονται οι συνεργοί της, ο 47χρονος Gary 'Stretch' Richards και ο 37χρονος Leslie Layton. Οι δυο άνδρες κατηγορούνται πως βοήθησαν την 31χρονη να καλύψει τις δολοφονίες.

Εκτός από τη φωτογραφία με το μαχαίρι και τις χειροπέδες στο παντελόνι της, η Dennehy εμφανίζεται σε άλλη να δείχνει ουλές στην κοιλιά της, που σύμφωνα με τη Daily Mail προήλθαν από την αυτοκαταστροφική μητέρα της.


Mark Lloyd και Gary Richards
Mark Lloyd και Gary Richards
 
Τις φωτογραφίες προσκόμισε στο δικαστήριο ο Mark Lloyd, που υποστήριξε ότι Dennehy τον ανάγκασε να βλέπει καθώς προσπαθούσε να σκοτώσει τους Bereza και Rogers.


Το όπλο των τριών δολοφονιών
Το όπλο των τριών δολοφονιών 
 
Ο Lloyd υποστήριξε επίσης πως την 1η Απριλίου όταν γνώρισε τη serial killer, του αποκάλυψε ότι είχε σκοτώσει τρεις άνδρες αλλά έψαχνε κι άλλα θύματα.


Από αριστερά: Lukasz Slaboszewski, Kevin Lee, John Chapman, τα θύματα της serial killer
Από αριστερά: Lukasz Slaboszewski, Kevin Lee, John Chapman, τα θύματα της serial killer
 
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου