Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

H σχέση της Julie Gayet με τον Φρανσουά Ολάντ έχει συνέπειες!!


 

Παρίσι - Η υποτιθέμενη υπόθεση με τον François Hollande  κοστίζει προφανώς τώρα μια δουλειά αναγνωρισμένου κύρους στη Julie Gayet . Στην πραγματικότητα  η ηθοποιός είχε διοριστεί ως μέλος της κριτικής επιτροπής για το Villa Médicis . Το διάσημο ίδρυμα στη Ρώμη χορήγει  σε καλλιτέχνες και ερευνητές επισκέψεις μελέτης 12 έως 18 μήνες , αλλά και χρησιμεύει ως ένα πολιτιστικό κέντρο .

Ωστόσο λόγω του σκανδάλου με τον Όλαντ κάποιο περιοδικό δήλωσε πως η
Gayet έλαβε την θέση στην κριτική επιτροπή λόγο της σχέσης με τον Όλαντ.


 Το Υπουργείο Πολιτισμού στο Παρίσι δήλωσε  : « Το όνομά σας έχει προταθεί από τον Eric de Chassey , διευθυντής του « Académie de France στη Ρώμη , αλλά ο υπουργός αποφάσισε να μην σας ορίσει . "
" Τα ιδιωτικά ζητήματα αντιμετωπίζονται ιδιωτικά"
Αυτό που παραμένει ασαφές υπό το πρίσμα αυτής της δήλωσης , γιατί η υποτιθέμενη ερωμένη του Ολάντ είναι εισηγμένη στο δικτυακό τόπο της Villa Médicis
Η Gayet θέλει τώρα να κινηθεί νομικά εναντίον του περιοδικού " Closer" , το οποίο είχε αποκαλύψει πολλά την περασμένη εβδομάδα σχετικά με την υπόθεση . Αυτό αναφέρθηκε την Τετάρτη , στο ραδιοφωνικό σταθμό RTL.

Η  Gayet υπέβαλε μήνυση και το 2013 κατά αγνώστους μετά τις πρώτες φήμες στο διαδίκτυο σχετικά με την υπόθεση με τον εισαγγελέα του Παρισιού .
Ο Ολάντ δεν θέλησε να  σχολιάσει τις φήμες  σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Τρίτη . " Τα ιδιωτικά ζητήματα αντιμετωπίζονται ιδιωτικά ", δήλωσε ο πρόεδρος . Αλλά παραδέχτηκε ότι έχει προβλήματα στη σχέση του με την επίσημη  σύντροφο του Valérie Trierweiler . Ο Ολάντ θέλει πριν από το ταξίδι του στις ΗΠΑ στις 11 να ξεκαθαρίσει το θέμα όλο που δημιουργήθηκε στην προσωπική του ζωή .


ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου