Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

«Τιτάνια»: Το μειοψηφικό πακέτο στο Χαμόγελο του Παιδιού – Η ανακοίνωση της εταιρίας



Το μειοψηφικό πακέτο του ξενοδοχείου Τιτάνια και όχι το πλειοψηφικό και με όρο να μην αναμιγνύεται στην εκλογή μελών του ΔΣ άφησε στο Χαμόγελο του Παιδιού ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Μαλάμος.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία «ΑΕΞΕ ΤΙΤΑΝΙΑ».

«Δημοσίευμα εφημερίδος της 4ης Αυγούστου 2014 αναφορικά με την κληρονομιά Κωνσταντίνου Β. Μαλάμου δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Κατά τη διαθήκη του εκλιπόντος αφήνεται μειοψηφικό πακέτο μετοχών στο ίδρυμα «Χαμόγελο του Παιδιού» και μάλιστα με τον ρητό όρο μη αναμίξεως του ιδρύματος στην εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Η πλειοψηφία των μετοχών και η Διοίκηση της εταιρείας ανήκει στην οικογένεια Μαλάμου», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της εταιρίας.

Δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, σήμερα, ανέφερε ότι ο επιχειρηματίας, απόγονος της οικογένειας Πεσμαζόγλου, που έφυγε από τη ζωή πριν από δυο μήνες άφησε στο ίδρυμα Το Χαμόγελο του Παιδιού το ξενοδοχείο Τιτάνια, με όρο την εύρυθμη λειτουργία του, καθώς γνώριζε για τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο Κωνσταντίνος Β. Μαλάμος δεν είχε καταφέρει στη ζωή του να αποκτήσει παιδιά, καθώς αν και είχε παντρευτεί την Ντέπυ Χανδρή, ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ.
 
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου