Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Το βρώμικο μυστικό του Μάικλ Τζάκσον

Αποκαλύψεις σοκ από τις καμαριέρες του Μάικλ Τζάκσον. Τι δήλωσαν για τις συνήθειές του

Η Neverland έκρυβε κυριολεκτικά πολλά βρώμικα μυστικά. Ο βασιλιάς της ποπ Μάικλ Τζάκσον δεν είχε καλή σχέση με την καθαριότητα.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν πέντε γυναίκες που εργάστηκαν σαν καμαριέρες εκεί από το 1996 έως το 2004 και μίλησαν στην εφημερίδα New York Post υπό το καθεστώς της ανωνυμίας.
Ο ποπ σταρ ήταν καθαρός και τακτικός μέχρι το 1993, όταν ο 13χρονος, τότε, Τζόρνταν Τσάντλερ έγινε το πρώτο αγόρι που δημοσίως τον κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση. Από τότε, όταν αναγκάστηκε να πληρώσει την οικογένεια του παιδιού 20 εκατ. δολάρια για να αποσυρθούν οι κατηγορίες, όλα άλλαξαν.

"Ο Μάικλ συχνά έτρεχε εκεί που βρίσκονταν τα ζώα και έπαιζε με τα περιττώματά τους, δημιουργώντας ένα «μονοπάτι» μέσα στο σπίτι χωρίς να τον νοιάζει" περιγράφει η καμαριέρα Νο1.
"Κυριολεκτικά κατούρησε στο πάτωμα μπροστά στην είσοδο. Απλά στάθηκε εκεί, άνοιξε το φερμουάρ του και έβρεξε το πάτωμα" περιγράφει η καμαριέρα Νο2.

"Η ζωή του άλλαξε, όταν αναγκάστηκε να πληρώσει εκείνο το αγόρι (Τσάντλερ). Σας λέω, ήταν πιο βρώμικος και ανθυγιεινός άνθρωπος στο Χόλιγουντ", λέει η καμαριέρα Νο3.

Οι καμαριέρες αποκαλύπτουν ότι ο Τζάκσον δεν ήθελε να αλλάζουν τα σεντόνια στο δωμάτιό του. "Πολλές φορές έπρεπε να μπω κρυφά για να του αλλάξω σεντόνια. Δεν μπορούσα να καταλάβω πως μπορούσε να κοιμάται με τέτοια βρωμιά", είπε η καμαριέρα Νο2. "Υπήρχαν κάλτσες και εσώρουχα στο κρεββάτι, μισοφαγωμένο κοτόπουλο και πατάτες, άδεια μπουκάλια κρασί και ουίσκι στο πάτωμα. Και κατουριόταν πάνω του, το μέρος βρωμούσε".

Επίσης, στον προθάλαμο του δωματίου είχε έναν πίνακα με βελάκια με τις φωτογραφίες των ιδρυτών της εταιρίας παραγωγής Dreamworks, Στίβεν Σπίλμπεργκ, Ντέιβιντ Γκέφεν και Τζέφρι Κάτζενμπεργκ, οι οποίοι πίστευε πως του είχαν κλέψει την ιδέα για τη δημιουργία του στούντιο, ακόμη και το σήμα κατατεθέν της εταιρίας με το αγόρι πάνω στο φεγγάρι.

Πηγή: nypost
news247.gr       Στέφανος Νικήτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου