Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Το νέο χαρτονόμισμα των 10 ευρώ.


Στις 23 Σεπτεμβρίου έρχεται το νέο 10ευρω – Δείτε το!

 .Έρχεται το νέο 10ευρω από τις 23 Σεπτεμβρίου - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ 


Στις 23 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο δεκάευρο της σειράς «Ευρώπη», όπως ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

stis-23-septembriou-erxetai-neo-10euro-deite-to

Έχει όμως αποκτήσει νέα εμφάνιση και ορισμένα νέα και ενισχυμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Για παράδειγμα περιλαμβάνει μια προσωπογραφία της Ευρώπης – μιας μορφής της ελληνικής μυθολογίας – στο ολόγραμμα και στο υδατογράφημα.Όπως και τα τραπεζογραμμάτια της πρώτης σειράς, η γνησιότητα του νέου τραπεζογραμματίου των 10 ευρώ θα επαληθεύεται πολύ εύκολα με την αφή αλλά και οπτικά, με τη μέθοδο των τριών ελέγχων: «έλεγχος με την αφή, οπτικός έλεγχος, εξέταση υπό γωνία».

Το ενημερωτικό φυλλάδιο υπενθυμίζει στους φορείς που κατ' επάγγελμα διαχειρίζονται μετρητά το χρονοδιάγραμμα εισαγωγής του νέου τραπεζογραμματίου των 10 ευρώ, καθώς και τα μέτρα τα οποία θα πρέπει να λάβουν για την προσαρμογή του εξοπλισμού τους ώστε να δέχεται το νέο τραπεζογραμμάτιο.

Το φυλλάδιο έχει ήδη ξεκινήσει να διανέμεται σε Φινλανδία και Εσθονία και μέχρι το τέλος Ιουνίου θα έχει ολοκληρωθεί η διάθεσή του σε όλες τις χώρες της ζώνης του ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου