Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

O GEORGE CLOONEY ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ!

ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ!


George Clooney und Amal Alamuddin sollen am weltberühmten Canal Grande heiraten.

Η πόλη της Βενετίας ετοιμάζεται για το γάμο της χρονιάς.!  

Ο Σταρ του Χόλιγουντ George Clooney (53) παντρεύεται στο Ca'Farsetti, στο ληξιαρχείο της Βενετίας, τη δικηγόρο ανθρωπίνων δικαιώματων  Amal Alamuddin (36). Η περιοχή γύρω από το  ληξιαρχείο της Βενετίας στο Ca'Farsetti θα είναι κλειστή για τους πεζούς τη Δευτέρα από τις 12.00 έως  τις  14.00 το μεσημέρι, σύμφωνα με τις δηλώσεις του δημάρχου  της Βενετίας.


31164234 


Τα 150 άτομα, συμπεριλαμβανομένων πολλών VIPs αναμένεται να έρθουν στην Βενετία, όπως ο Brad Pitt και η  Angelina Jolie .Άλλοι  αστέρες  όπως ο  Matt Damon και η Σάντρα Μπούλοκ  και  ο τραγουδιστής  Bono των U2 .

Ο Clooney και η αρραβωνιαστικιά του θέλουν να γιορτάσουν το γάμο τους, σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης σε μεγάλο στυλ στη Βενετία
Το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί στο μοναδικό επτάστερο ξενοδοχείο της Βενετίας, Amal Canal Grande, που είναι αναγεννησιακού στυλ, βρίσκεται μπροστά στο κανάλι της Βενετίας και παλαιότερα ονομαζόταν Palazzo Papadopoli. Εγινε μάλιστα ξενοδοχείο πριν από ένα χρόνο.


Το δημοφιλές ζευγάρι θα μείνει στην υπερπολυτελή σουίτα «Hotel Cipriani» η οποία έχει δική της ανεξάρτητη είσοδο, στοιχίζει 3.650 ευρώ το βράδυ, και ήταν η αγαπημένη της πριγκίπισσας Diana. Το ξενοδοχείο αυτό για τη διαμονή τους προτιμούν όταν επισκέπτονται τη Βενετία και οι Uma Thurman, Jude Law και Al Pacino. Στο ίδιο ξενοδοχείο θα μείνουν και πολλοί από τους φίλους του ζευγαριού. Την ώρα του γάμου οι Αρχές θα κλείσουν, για λόγους ασφαλείας, όλα τα κανάλια.




ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου