Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Στα καμμένα γραφεία της Athens Voice ο Τασούλας



Τα γραφεία του περιοδικού Athens Voice, τα οποία χθες το πρωί μπήκαν στο στόχαστρο αγνώστων με αποτέλεσμα να καταστραφεί μεγάλο μέρος τους, επισκέφτηκε το πρωί ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κώστας Τασούλας.

Ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κώστας Τασούλας, επισκέφτηκε τα γραφεία που στεγάζονται στο κτίριο της οδού Χαριλάου Τρικούπη 22 και ζήτησε να γίνει συνδρομητής του αξιόλογου αυτού περιοδικού προκειμένου να του αποστέλλεται κάθε εβδομάδα.

Παρά την αναστάτωση που επικρατούσε στον χώρο, η αρμόδια υπάλληλος του λογιστηρίου ενέγραψε τον κ. Τασούλα στους ετήσιους συνδρομητές.

Την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση ανέλαβε η πρωτοεμφανιζόμενη «Αναρχική ομάδα Αντικαπιταλιστικής Δράσης» με κείμενο που δημοσιεύτηκε στο Ιndymedia με την αιτιολογία ότι «η Athens Voice συμμετέχει στην καθεστωτική προπαγάνδα για την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, για την επιβολή νυχτερινής εργασίας στα εμπορικά καταστήματα (Λευκές Νύχτες), γενικότερα για την αγιοποίηση της ελεύθερης αγοράς που εξοντώνει τους εκμεταλλευόμενους».  

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου