Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Αποφυλακίζεται η Αρετή Τσοχατζοπούλου



Την αποφυλάκιση της Αρετής Τσοχατζοπούλου αποφάσισαν οι δικαστές του Πενταμελούς Εφετείου της Αθήνας, 2,5 χρόνια μετά την προφυλάκισή της.

Αντίθετα οι δικαστές, ομόφωνα απέρριψαν για μία ακόμα φορά, την αίτηση αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη.
 
Η τρίτη αίτηση της κόρης του Ακη Τσοχατζόπουλου, έγινε δεκτή με πλειοψηφία 3 ένατι 2. Στο άκουσμα της απόφασης η κατηγορουμένη ξέσπασε σε λυγμούς, ενώ ο πατέρας της Ακης Τσοχατζόπουλος έσπευσε να την φιλήσει και να την αγκαλιάσει μέσα στο ακροατήριο. 

Οι εισαγγελείς του Πενταμελούς Εφετείου της Αθήνας, έκριναν ότι η κόρη του Ακη Τσοχατζόπουλου έχει ήδη εκτίσει μεγάλο μέρος της ποινής της, έχει επιστρέψει στο Δημόσιο επίδικα ακίνητα, ενώ το μικρότερο από τα τρία ανήλικα παιδιά της, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, έχει ανάγκη τη μητέρα του, ενώ αναγνωρίζουν ότι τα τρία παιδιά ζουν με μια οικιακή βοηθό και την ηλικιωμένη άρρωστη μητέρα της.

Το δικαστήριο της επέβαλε την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση δύο φορές τον μήνα στο ΑΤ της περιοχής της και εγγυοδοσία 30.000 ευρώ.

Για τη Βίκυ Σταμάτη, οι εισαγγελείς πρότειναν να μην ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής της, κρίνοντας ότι τα ψυχολογικά προβλήματα που επικαλείται, αντιμετωπίζονται καλύτερα στο Δρομοκαΐτειο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη, ενώ για το ανήλικο παιδί της, θεωρούν ότι έχει τη σωστή φροντίδα από τους γονείς και τον αδελφό της. 

ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου