Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Παραίτηση Στύλιου μετά από απαίτηση Σαμαρά για την επίθεση στην Κανέλλη



Την παραίτησή του υποβάλλει αυτή την ώρα ο υφυπουργός Παιδείας Γ. Στύλιος, ύστερα από το σάλο που προκάλεσε η χυδαία επίθεση που εξαπέλυσε μέσα στη Βουλή, εναντίον της βουλευτού του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη.

Την παραίτησή του ζήτησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μόλις ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του υφυπουργού στη Βουλή, κατά τη διάρκεια αντιπαράθεσης με τη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.

Η κ. Κανέλλη μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά την κλήση για παραίτηση του υφυπουργού από τον πρωθυπουργό, δήλωσε: «Ευτυχώς η κυβέρνηση αυτή τη φορά έπραξε το αυτονόητο».

Το επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης της Λιάνας Κανέλλη για τον υποσιτισμό του μαθητικού πληθυσμού που γινόταν στην Ολομέλεια.


Η κυρία Κανέλλη κατηγόρησε τον κ. Στύλιο, ότι εμφανίζεται σαν άλλη Μαρία Αντουανέτα, αναφερόμενη στο γεγονός ότι το υπουργείο μοιράζει ένα φρούτο την ημέρα στους μαθητές.

Η συζήτηση βγήκε εκτός ορίων όταν ο υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής Άρτας της ΝΔ, επέλεξε ένα χοντροκομμένο τρόπο να απαντήσει στην κυρία Κανέλλη.

«Θέλεις Κασιδιάρη», είπε προς τη βουλευτή του Κομμουνιστικό Κόμματος και πρόσθεσε: «Θέλεις να με κάνεις Κασιδιάρη!».

Ο κ. Στύλιος με δήλωσή του, είπε «οι εντάσεις οδηγούν σε λεκτικές αναφορές», τονίζοντας μάλιστα ότι «προφανώς δεν ήθελα να θίξω την κυρία Κανέλλη», από την οποία ζήτησε συγγνώμη. Ενώ πρόσθεσε ότι «ήταν λάθος η αναφορά στις πρακτικές Κασιδιάρη τις οποίες καταδικάζω».

ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου