Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Αποτελέσματα εκλογών ΝΔ: Πρώτος και αδιαμφισβήτητος νικητής ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης - Δεύτερος ο Μητσοτάκης


Αποτελέσματα εκλογών ΝΔ: Πρώτος και αδιαμφισβήτητος νικητής ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης - Δεύτερος ο Μητσοτάκης 
Πρώτος και αδιαμφισβήτητος νικητής των εκλογών της ΝΔ σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών στη ΝΔ είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, 


όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχει στην διάθεσή του το newsit.gr.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο κ. Μεϊμαράκης είναι μακράν πρώτος και δεύτερος από τα μέχρι τώρα στοιχεία είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τρίτος, είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας και 4ος ο Άδωνις Γεωργιάδης. Οι πληροφορίες αυτές της τελευταίας στιγμής προκύπτουν από τα αποτελέσματα κυρίως από την περιφέρεια όπου ο κ. Μεϊμαράκης αγγίζει το 50%!

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει δύναμη στην Βόρεια Ελλάδα αλλά στις υπόλοιπες περιοχές δεν δείχνει να έχει ρεύμα. Ολα εξαρτώνται από το πόσο μεγάλη θα είναι η διαφορά. Ωστόσο, το δίδυμο που έχει κλειδώσει για τον δεύτερο γύρο των εκλογών είναι αυτό του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του Κυριάκου Μητσοτάκη όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής. Να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχουν ενσωματωθεί στα αποτελέσματα εκείνα της Αττικής, που θα κρίνουν την δεύτερη, τρίτη και τέταρτη θέση.

Κύκλοι του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέρουν τα εξής: "Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι στο 30%. Η διαφορά είναι πολύ μικρότερη από αυτή που λέγεται και γράφεται. Πάμε στο Β´ γύρο και θα κερδίσουμε τη ΝΔ".


Και οι τέσσερις υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρακολουθούν τη ροή των αποτελεσμάτων στα στρατηγεία τους. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα θα έχουμε το ξεκάθαρο αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί ότι ξεπέρασε τις προσδοκίες η προσέλευση των ψηφοφόρων αφού ήταν πάνω από 400.000 όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου