Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Ο Χίτλερ ήταν όντως μονόρχις


Ο Χίτλερ ήταν όντως μονόρχις

Τη φήμη ότι ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν μονόρχις επιβεβαιώνουν τα ιατρικά αρχεία που έχει στα χέρια του ο Γερμανός ιστορικός Peter Fleischmann. 

Ο ιστορικός ισχυρίζεται ότι οι εξετάσεις αυτές έγιναν μετά τη σύλληψή του Χίτλερ το 1923 και επιβεβαιώνουν ότι ο δικτάτορας είχε γεννηθεί με μια ανωμαλία γνωστή ως κρυψορχία, στη δεξιά πλευρά.

«Κατά τα άλλα ο Χίτλερ είναι υγιής και δυνατός» γράφει στα σχόλια των εξετάσεων ο Δρ. Josef Steiner Brin, o γιατρός της φυλακής του Λάντσμπεργκ όπου κρατήθηκε για μικρό χρονικό διάστημα ο Χίτλερ.

Μέχρι πρόσφατα, ιστορικοί πίστευαν ότι τα αρχεία αυτά είχαν χαθεί αλλά εμφανίστηκαν σε μια δημοπρασία στη Βαυαρία το 2010. Οι αρχές τα κατάσχεσαν πριν βγουν στο «σφυρί» και δόθηκαν στο πανεπιστήμιο της Νυρεμβέργης για να μελετηθούν.

Τα αρχεία αυτά αντιβαίνουν στη φήμη ότι ο Χίτλερ τραυματίστηκε στα γενετικά του όργανα στη Μάχης του Σομμ κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Την ίδια ώρα, έρχονται σε αντίθεση με όσα είχε δηλώσει ο παιδίατρος του Χίτλερ στις αμερικανικές αρχές το 1943, ότι δηλαδή ο δικτάτορας είχε γεννηθεί χωρίς καμία ανωμαλία. 

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου