Σάλος στις Βρυξέλλες για το όργιο σε αστυνομικό τμήμα των Βρυξελλών κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων για τον εντοπισμό του νούμερο ένα καταζητούμενου στην Ευρώπη, Αμπελσλάμ Σαλάχ, που συμμετείχε στις τρομοκρατικές επιθέσεις του Παρισιού.
Σάλος έχει ξεσπάσει στο Βέλγιο μετά τη δημοσίευση του οργίου, που έλαβε χώρα στο αστυνομικό τμήμα Ganshoren των Βρυξελλών, όπου 8 στρατιώτες και 2 γυναίκες αστυνομικοί επιδόθηκαν σε σειρά σεξουαλικών πράξεων, την ώρα που οι αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των εμπλεκόμενων στη τρομοκρατική επίθεση του Παρισιού. 

Το περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας χθες, Τρίτη, μετά την αποκάλυψη δυο βελγικών εφημερίδων που έκαναν εκτενή περιγραφή για το σκάνδαλο που απασχολεί τις τελευταίες ώρες όχι μόνο τους πολίτες αλλά και τις αρχές, καθώς πρόκειται για αμαύρωση της εικόνας και της δράσης τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το όργιο έγινε σε ένα αστυνομικό τμήμα της περιοχής Ganshoren, αρκετά κοντά στην περιοχή Molenbeek, την ώρα που οι αστυνομικοί έψαχναν πόρτα πόρτα να βρουν τους υπόπτους για την επίθεση που έπνιξε το Παρίσι στο αίμα στις 13 Νοεμβρίου, στοιχίζοντας τη ζωή σε 130 ανθρώπους.