Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΝΔ: Το απόγευμα τα επίσημα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών

ΝΔ: Το απόγευμα τα επίσημα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών

Εν αναμονή του επίσημου αποτελέσματος των εκλογών της 20ής Δεκεμβρίου βρίσκονται τα επιτελεία των υποψηφίων προέδρων της Νέας Δημοκρατίας.

Ο προεδρεύων της ΚΕΦΕ Γιάννης Τραγάκης, λίγο μετά τις εννέα το πρωί ανακοίνωσε ότι τα επίσημα αποτελέσματα των εσοκομματικών εκλογών της ΝΔ θα ανακοινωθούν αργά το απόγευμα, καθώς η ροή των αποτελεσμάτων συνεχίζεται ακόμα, επισημαίνοντας ότι σε αρκετά απομακρυσμένα σημεία της χώρας δεν υπάρχουν φαξ, ως εκ τούτου τα αποτελέσματα καθυστερούν να φτάσουν.

Πάντως, ο κ. Τραγάκης επιβεβαίωσε ότι στον β' γύρο των εκλογών, στις 10 Ιανουαρίου, θα αναμετρηθούν ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος έρχεται πρώτος σε ψήφους, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την τρίτη θέση καταλαμβάνει ο Απόστολος Τζιτζίκωστας και τέταρτος έρχεται ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης φαίνεται να αποσπά ποσοστό άνω του 40% και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ποσοστό γύρω στο 30%.

Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τους ψηφοφόρους να δώσουν το ίδιο δυναμικό «παρών» και στον δεύτερο γύρο των εκλογών και με μήνυμά του στο Twitter ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν.

Κοντά στο 20% κυμαίνεται το ποσοστό που απέσπασε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος με δήλωσή του αποδέχθηκε την ήττα και συνεχάρη τους κ. Μεϊμαράκη και Μητσοτάκη.

Μετά την ανακοίνωση του επίσημου αποτελέσματος αναμένονται οι πρώτες δηλώσεις τόσο του Β.Μεϊμαράκη όσο και του Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος φαίνεται να αποσπά ποσοστό κοντά στο 10%.  

tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου