Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Τραγωδία στην Ήπειρο: Η ερωτική απογοήτευση πίσω από το φονικό με θύμα μια 37χρονη


Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίσσεται από χθες στην Ήπειρο και συγκεκριμένα στο χωριό Μεταμόρφωση με μια 37χρονη να πέφτει θύμα του 37χρονου φίλου της που της έστησε «καρτέρι θανάτου».

Ο 37χρονος άνδρας από την Ασφάκα, το χωριό που βρίσκεται δίπλα στη Μεταμόρφωση, διατηρούσε σχέση με την 37χρονη χωρισμένη μητέρα δύο παιδιών.

Το τελευταίο διάστημα και σύμφωνα με πληροφορίες η σχέση τους δεν πήγαινε καλά, η 37χρονη γυναίκα αισθανόταν πίεση και είχε συχνούς καβγάδες με τον 37χρονο άνδρα.

Το Σάββατο το μεσημέρι η γυναίκα αφού έδωσε από την Παρασκευή τα παιδιά της στον πρώην σύζυγό της για το Σαββατοκύριακο, είχε μόλις επιστρέψει στο σπίτι της από την εργασία της.

Εκεί, όμως, δεν ήξερε ότι στην αυλή του σπιτιού της κρατώντας κυνηγητικό όπλο την περίμενε ο 37χρονος, ο οποίος ήταν άνεργος και βοηθούσε τον πατέρα του στα χωράφια.

Όταν την είδε το κακό δεν άργησε να συμβεί. Αρχικά της μίλησε και μετά από λίγο ακούστηκαν πυροβολισμοί που σύμφωνα με τους κατοίκους ήταν 4-5.

Ο 37χρονος άνδρας πυροβόλησε την 37χρονη μητέρα στην κοιλιακή χώρα τραυματίζοντας την σοβαρά, και αμέσως μετά έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε.

Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ ασθενοφόρο του οποίου μετέφερε την άτυχη γυναίκα και τον 37χρονο άνδρα σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα».

Εκεί, η 37χρονη μητέρα δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ ο 37χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση φυλασσόμενος.

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία αρνείται ακόμα και τώρα να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί και πως η άτυχη 37χρονη αφήνει ορφανά τα δυο της παιδιά.

Το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων Ιωαννίνων διενεργεί την προανάκριση ενώ κατασχέθηκαν επτά φυσίγγια και το κυνηγητικό όπλο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου