Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Ξυλοδαρμός αστυνομικού από βουλευτή της Χρυσής Αυγής και μέλη της οικογένειάς του



Σε εγκληματικό επεισόδιο εμπλέκεται το όνομα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση, ο οποίος μαζί με άλλα τέσσερα άτομα ξυλοκόπησε άγρια έναν εκτός υπηρεσίας αστυνομικό και άλλα τέσσερα άτομα σε καφενείο στην πλατεία του χωριού των Φυτειών. 

Αφορμή για τη βίαιη αυτή επίθεση υπήρξε η λογομαχία του αστυνομικού με συγγενή του Κ. Μπαρμπαρούση τα ξημερώματα της Δευτέρας. 

Για το περιστατικό έχει σχηματιστεί δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράνομη κατοχή όπλων εναντίον πέντε ατόμων. 

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα, όταν συγγενής του Μπαρμπαρούση προσπέρασε παράνομα τον αστυνομικό στον επαρχιακό δρόμο Θητείας-Κατούνας του δήμου Ξηρομερίου. 

Το περιστατικό έληξε μετά από φραστικό επεισόδιο λίγο μετά τις 3:00 τα ξημερώματα. Το μεσημέρι, όμως, ο βουλευτής μαζί με τον πατέρα του και άλλα τρία άτομα μπήκαν στο καφενείο όπου βρισκόταν ο αστυνομικός με τον 30χρονο αδελφό του και άλλους τρεις φίλους του. 

Ο Χρυσαυγίτης βουλευτής και η «συμμορία του», με σιδηρογροθιές και γκλομπς επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν βίαια την παρέα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. 

Τα τέσσερα μέλη της δολοφονικής «παρέας» αναζητούνται στα πλαίσια του αυτόφωρου ενώ στη δικογραφία έχει συμπεριληφθεί και το όνομα του Μπαρμπαρούση. 

Για να προχωρήσει η διαδικασία εναντίον του, όμως, θα πρέπει πρώτα να αρθεί η βουλευτική του ασυλία του από τη Βουλή.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου