Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Ξεσαλώνουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής για Παπαχρήστου


Η πρόκριση της αθλήτριας του στίβου Βούλας Παπαχρήστου στον τελικό του τριπλούν, στους ολυμπιακούς αγώνες στο Ρίο, έδωσε αφορμή σε δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής να εξαπολύσουν ύβρεις και μηνύματα μίσους στο twitter. 

Οι Χρήστος Παππάς και Παναγιώτης Ηλιόπουλος έσπευσαν να χειροκροτήσουν την πρόκριση και να τη μετατρέψουν σε κάποιου είδους πολιτικής ρεβάνς απέναντι σε όσους είχαν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους, αλλά και την έντονη διαφωνία τους με το ρατσιστικό σχόλιο της Παπαχρήστου τέσσερα χρόνια πριν.
AdTech Ad
"Μπράβο ρε Βουλάρα! Κάνεις περήφανους όλους τους Έλληνες κ κερνάς πόνο τα ανθελληνικά ελληνόφωνα σκουπίδια.περαστικά σας ζώα" σημείωνει ο Ηλιόπουλος με τον Χρήστο Παππά να γράφει: "Πιείτε ξυδάκι αντιφάδες του "δημοκρατικού" τόξου και σταλινομα@άκες".

Πιείτε ξυδάκι αντιφάδες του "δημοκρατικού" τόξου και σταλινομα@άκες— CHRISTOS PAPPAS (@PappasXA)14 Αυγούστου 2016

ΠαναγιώτηςΗλιόπουλος @Panagiotisiliop
Μπράβο ρε Βουλάρα! Κάνεις περήφανους όλους τους Έλληνες κ κερνάς πόνο τα ανθελληνικά ελληνόφωνα σκουπίδια.περαστικά σας ζώα! #Παπαχρήστου

Να θυμίσουμε για την ιστορία πως η αθλήτρια είχε δηλώσει λίγες μέρες πριν τους αγώνες του Λονδίνου το 2012: "Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα..Τουλάχιστον τα κουνούπια του δυτικού Νείλου..θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!!". Η ανάρτηση της αυτή στο twitter, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και οδήγησε την ολυμπιακή επιτροπή στην ανάκληση της συμμετοχής της.

"Το έκανα για πλάκα και δεν το μετανιώνω, καθώς τιμωρήθηκα γι' αυτό. Δεν είπα καν τη ρατσιστική λέξη "μαύρος". Ήταν ένα tweet που το είχαν και άλλοι", έλεγε η ίδια λίγες ώρες μετά την κατακραυγή. H 24χρονη αθλήτρια, όμως είχε μιλήσει τότε και για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη και το χαστούκι του στη Λιάνα Κανέλλη τονίζοντας μεταξύ άλλων: "Θυμάμαι, νομίζω, ότι δεν το ξεκίνησε πρώτος εκείνος", ενώ για τις φωτογραφίες που τους απεικονίζουν μαζί σημείωνε: "Δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες, αλλά γράφτηκαν και πράγματα, τα οποία δεν ίσχυαν", είπε σχετικά η Ελληνίδα αθλήτρια για τον βουλευτή, ο οποίος "εκφράζει τα λόγια του απλού πολίτη στη Βουλή".

news247.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου