Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

1.291 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ - ΕΞΠΡΕΣ σε κοινωνικά προγράμματα του ΕΣΠΑ

 


Mε 1.291 ανέργους θα ενισχυθούν άμεσα δεκάδες δήμοι σε Αθήνα και Περιφέρεια, οι οποίοι καλούνται να υλοποιήσουν έργα κοινωνικών δομών μέσω ΕΣΠΑ. 

Mε 1.291 ανέργους θα ενισχυθούν άμεσα δεκάδες δήμοι σε Αθήνα και Περιφέρεια, οι οποίοι καλούνται να υλοποιήσουν έργα κοινωνικών δομών μέσω ΕΣΠΑ. Οι πρώτες 211 θέσεις αφορούν δομές Κοινωνικών Παντοπωλείων, Κοινωνικών Φαρμακείων, Ανοιχτών Κέντρων Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων, Τραπεζών Χρόνου, Γραφείων Διαμεσολάβησης και Δομών Παροχής Συσσιτίων, οι οποίες θα απασχολήσουν ανέργους ηλικίας έως 30 ετών, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας 24 μηνών. Από τα νέα έργα ωφελούνται, μεταξύ άλλων, οι Δήμοι Γλυφάδας, Αχαρνών, Λάρισας, Πάτρας και Νέας Σμύρνης. Στο μεταξύ, με ταχείς ρυθμούς υλοποιούνται και τα ΤΟΠΕΚΟ, καθώς οκτώ συμπράξεις προκήρυξαν δράσεις για 1.080 ανέργους. Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν ήδη τις αιτήσεις τους, ενώ από τα τοπικά σχέδια ξεχωρίζουν οι 440 θέσεις στη Θεσσαλία και την Πελοπόννησο, οι 120 θέσεις στην Κ. Μακεδονία, αλλά και οι 150 θέσεις στη Δ. Μακεδονία.  

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ
Στελέχη, υπάλληλοι σε 14 μεγάλες εταιρείες 

Νέες θέσεις εργασίας ανοίγουν σε 14 μεγάλες επιχειρήσεις. Αυτήν την εβδομάδα ζητούνται στελέχη, πωλητές, αλλά και αρτοποιοί, υπεύθυνοι καταστημάτων, οδηγοί και συνοδοί χρηματαποστολών, γυμναστές, καθώς και προσωπικό σε 4 ξενοδοχειακούς ομίλους.

ΚΑΡΙΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ
Γιατροί και μηχανικοί στις χώρες του κόλπου 

Ευκαιρίες εργασίας για Ελληνες γιατρούς και μηχανικούς προσφέρουν εργοδότες από τις έξι χώρες του Κόλπου.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών και πολυετή εμπειρία, ενώ απαραίτητο προσόν θεωρείται και η γνώση της αγγλικής γλώσσας, καθώς και η ευχέρεια στη χρήση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Η επιλογή των επιτυχόντων γίνεται κατόπιν προφορικής συνέντευξης και γραπτής εξέτασης, ενώ οι μισθοί που προσφέρονται από μεγάλες εταιρείες ξεπερνούν τα 8.000 ευρώ μηνιαίως. 

ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΙΚΑ, ΕΛΣΤΑΤ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ
Ερχονται 12 διαγωνισμοί έως το τέλος του έτους 

Αιτήσεις για 187 θέσεις εποχικών

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου