Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Συνελήφθη ο Μπάμπης Βωβός για χρέη προς το δημόσιο


Συνελήφθη την Τρίτη στο Μαρούσι, από αστυνομικούς του τμήματος Ψυχικού, ο γνωστός επιχειρηματίας στον κατασκευαστικό τομέα, 79χρονος κ. Χαράλαμπος (Μπάμπης) Βωβός.

Η σύλληψη του79χρονου έγινε για οφειλές προς διάφορες δημόσιες υπηρεσίες και ασφαλιστικά ταμεία, συνολικού ύψους 1.009.000 ευρώ.

Την Τρίτη συνελήφθησαν για χρέη προς το δημόσιο άλλοι 9 επιχειρηματίες και εκπρόσωποι εταιρειών.

 Η εταιρεία αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

«Η εταιρεία υπέγραψε με εταιρείες του ομίλου της «Alpha Bank» σύμβαση εκχωρήσεως της σύμβασης leasing, που είχε υπογραφεί με την «Alpha Leasing», για το ακίνητο επί της Εθνάρχου Μακαρίου 1 & Μωραϊτίνη 3 στο Δέλτα του δήμου Παλαιού Φαλήρου, επιτυγχάνοντας περαιτέρω μείωση του μακροπρόθεσμου δανεισμού της κατά περίπου 14 ποσοστιαίες μονάδες.

Αναμένεται, την 28η Νοεμβρίου 2012, η εκδίκαση της αίτησης υπαγωγής της εταιρείας στη διαδικασία εξυγίανσης.

Αναφορικά με τις εξελίξεις στο έργο, που η εταιρεία έχει αναλάβει στην περιοχή του Βοτανικού, αναμένεται από το Ε’ τμήμα του ΣτΕ η συζήτηση και η γνωμοδότηση επί του σχεδίου του Προεδρικού Διατάγματος, που συντάχθηκε, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 23 του ν. 3983/2011, για το «Πρόγραμμα Διπλής Ανάπλασης των περιοχών της Λ. Αλεξάνδρας και του Βοτανικού του Δήμου Αθηναίων».

TZAKOY EΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου