Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

LIEBE – Ένα υπέροχο Ελληνικό electro συγκρότημα!!!



Οι  «Liebe»  είναι ένα αγγλόφωνο συγκρότημα που αποτελείται από τον Δήμο Ζαχαριάδη και τον Γιώργο Μπέγκα.  Ένα σχήμα από την Θεσσαλονίκη, με στοιχεία electro-pop και επιρροές από τη δεκαετία των 80 ΄s.

Κατέληξαν  στην ονομασία  Liebe  (σημαίνει "αγάπη" στα Γερμανικά),  διότι όπως δήλωσαν σε συνέντευξή τους, επιθυμούσαν κάτι εύηχο, απλό,  που  να δηλώνει αυτό που νιώθουν γι' αυτό που κάνουν.



Το σχήμα δημιουργήθηκε το 2009, ενώ τέλη του 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ από την universal με τίτλο "Club Royal".  Το cd έλαβε τον τίτλο από το ομώνυμο track του δίσκου.  Όπως τόνισαν οι ίδιοι, το  Club Royal”  σαν τίτλος,  χαρακτηρίζει απόλυτα την αισθητική του album.

Από το πρώτο album ξεχώρισε αρκετά το "drugs and models", το οποίο μάλιστα έλαβε και καλές κριτικές. Αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο και έγινε μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία.



Ο δεύτερος δίσκος "somewhere in time" κυκλοφόρησε τον Μάρτιο από την EMI  και περιέχει 13 νέα τραγούδια.

Το "strangers" που επίσης ξεχώρισε,  είναι πιο electronic απο το Club Royal. Απολαύστε το!!!



Μια σειρά εμφανίσεων σε διάφορα μεγάλα φεστιβάλ, όπως River party Νεστορίου, Reworks festival, καθώς και η εμφάνιση μαζί με τον κορυφαίο schiller, έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις!

tour dates :

Σαβ 16 Μαρ / Stage / Λαρισα (Live)
Κυρ 17 Μαρ / Caldera / Κατερίνη (Dj set)
Πεμ 21 Μαρ / Golfys / Ιωάννινα (Dj set)
Σαβ 13 Απρ / Istiaia / Εύβοια (Live)




Βρείτε τους στο facebook

H επίσημη ιστοσελίδα τους:   www.liebe.gr

Αξίζει να τους γνωρίσετε!!!

ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου