Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Πατέρας σκότωσε τον 11χρονο γιο του με μπαστούνι του μπέιζμπολ και μαχαίρι


Συγκλονισμένη είναι η μικρή πόλη της νοτιοαναλτολκής Αυστραλίας Τάιμπ μετά τη δολοφονία ενός 11χρονου αγοριού από τον πατέρα του.

Ο 11χρονος Λιουκ Μπέιτι χτυπήθηκε βάναυσα στο κεφάλι με το μπαστούνι του μπέιζμπολ και δέχτηκε πολλές μαχαιριές χθες βράδυ, μετά την προπόνησή του στο κρίκετ στο στάδιο της πόλης Τάιμπ (100χμλ νότια της Μελβούρνης) όπου και άφησε την τελευταία του πνοή. 

Σύμφωνα με τον αυστραλιανό Τύπο, ο 54χρονος άνδρας ήταν σε διαδικασία χωρισμού με τη γυναίκα του και σε σύγκρουση όσον αφορά την κηδεμονία του παιδιού.

Ο πατέρας ήταν γνωστός για τις βίαιες πράξεις του.
Ο μικρός ζήτησε από τη μητέρα του, η οποία τον περίμενε να τελειώσει την προπόνηση, να καθίσει λίγο περισσότερο να δει τον πατέρα του, τον οποίο συναντούσε μία φορά την εβδομάδα κι εκείνη τον άφησε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά στη μητέρα του παιδιού, σε παιδιά, φίλους του αγοριού και σε γονείς οι οποίοι δεν είχαν τον χρόνο να επέμβουν.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι προσπάθησε να συλλάβει τον 54χρονο πατέρα, ο οποίος έφερε μαχαίρι. Αφού επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει, μάταια, με τη ρίψη αερίων, τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

"Είναι μια οδυνηρή στιγμή για όλο τον κόσμο εδώ. Για την οικογένεια, για την πόλη", δήλωσε ο διοικητής της αστυνομίας.



newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου