Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Για φοροδιαφυγή ύψους 20 εκατ. ευρώ ελέγχεται ο Καλογρίτσας


Στον κατάλογο με τους ελεγχόμενους για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, στο πλαίσιο των ερευνών των αρχών για τις λίστες φοροδιαφυγής, που ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2015

περιλαμβάνεται ο κατασκευαστής Χρήστος Καλογρίτσας και ο γιος του Ιωάννης–Βλαδίμηρος, ο υπερθεματιστής δηλαδή της μιας από τις 4 τηλεοπτικές άδειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μια δικογραφία αφορά τον Χρήστο Καλογρίτσα και εκκρεμεί στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών για φοροδιαφυγή ύψους περίπου 20 εκατομμυρίων ευρώ και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της αναμονής έκδοσης εισαγγελικής πρότασης ενώ τον τελευταίο λόγο θα έχουν οι δικαστές του συμβουλίου εφετών.  Αυτονόητο είναι βέβαια πως αν ο επιχειρηματίας δικαιολογήσει τα ποσά, τότε αυτομάτως θα απαλλαγεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και σε βάρος του Ιωάννη Βλαδίμηρου - Καλογρίτσα είχε σχηματιστεί δικογραφία για οικονομικά αδικήματα αλλά ο ποινικός κύκλος έκλεισε καθώς εξόφλησε το ποσό που αφορούσε σε διαφορές μεταξύ καταθέσεων και δηλωθέντων χρημάτων.

tanea.gr      Μίνα Μουστάκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου