Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Κούρος: Ο Κούγιας έριξε χαστούκι στον Ντεγκρά και αυτός τον έριξε κάτω


Σκηνές ερασιτεχνικής κατηγορίας σε αφρικανική, μάλιστα, χώρα διαδραματίστηκαν χθες στη Λάρισα, μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΛ με τον Ηρακλή στα

αποδυτήρια του «AEL FC Arena».


Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η αυλαία της εφετινής πρεμιέρας στη Super League, και ο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο ιδιοκτήτης της θεσσαλικής ομάδας, Αλέξης Κούγιας.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ ήταν έξαλλος με το τραγικό λάθος του γκολκίπερ των «βυσσινί», Ματίας Ντεγκρά, που στέρησε στην ομάδα του τη νίκη και αποφάσισε να πάρει την κατάσταση, στην κυριολεξία, στα χέρια του. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Αθηναϊκου Πρακτορείου, έστησε «καρτέρι» στη φυσούνα, περιμένοντας τον Αργεντινό γκολκίπερ και μετά από έντονο διαπληκτισμό, τον χαστούκισε (!), με τους πιο ψύχραιμους να μπαίνουν ανάμεσα στους δύο άνδρες για να μην υπάρξει συνέχεια. Αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν πως ο 33χρονος τερματοφύλακας «απάντησε» σπρώχνοντας τον Κούγια!

Ο Ντεγκρά ήταν απαρηγόρητος μετά το ματς και το επεισόδιο με τον Κούγια. Ξέσπασε σε λυγμούς, ενώ έλεγε «άνθρωπος είμαι, οι άνθρωποι δεν κάνουν λάθη;». Ήδη λέγεται πως ο Ντεγκρά σκέφτεται να επιστρέψει στην πατρίδα του, ενώ εξετάζει σοβαρά ακόμη και να βάλει τέλος στην καριέρα του, καθώς χθες η ΠΑΕ έσπευσε να του λύσει το συμβόλαιο. «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι λύθηκε κοινή συναινέσει στις 23:00 το συμβόλαιο με τον Ματίας Ντεγκρά», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Τη δική του εκδοχή αναφορικά με το περιστατικό έδωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «sportfm», αργά χθες το βράδυ: «Το συμβόλαιο του Ματίας Ντεγκρά έχει ήδη λυθεί. Δεν είναι πλέον παίκτης της ομάδας. Αν μπορούσα θα του έλυνα το συμβόλαιο εκείνη την ώρα στα αποδυτήρια. Ο παίκτης είχε μια ακραία αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που έκανε κακό στην ομάδα. Έχουμε ένα πολύ νεανικό και ταλαντούχο σύνολο στην ΑΕΛ και ο Ντεγκρά έκανε κακό σε όλο αυτό. Ο κ. Αναστασιάδης επέμενε να αποκτήσουμε έναν έμπειρο τερματοφύλακα, αλλά δεν μπορεί να συνεχίσει», τόνισε αρχικά ο Κούγιας και σε ερώτηση για το τι τελικά συνέβη με το επεισόδιο στη φυσούνα, ανέφερε: «Δεν συνέβη τίποτα»!

Ο Αλέξανδρος Κούρος είδε από κοντά το «θερμό» επεισόδιο μεταξύ του Αλέξη Κούγια και του Ματίας Ντεγκρά. Ο μπακ του Ηρακλή μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 διέψευσε τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ πως δεν χτύπησε τον Αργεντινό τερματοφύλακα αναφέροντας πως χαστούκισε τον παίκτη, ο οποίος αντέδρασε σπρώχνοντας και ρίχνοντάς τον κάτω.

«Από όσο πρόλαβα να δω, είδα μια χειρονομία του κ. Κούγια προς τον Ντεγκρά. Ήταν ένα χαστούκι. Δεν ξέρω αν περίμενε αυτόν ή όλη την ομάδα. Ο Ντεγκρά τον έσπρωξε, έπεσε κάτω ο κ. Κούγιας και μετά μπήκαν άλλοι στη μέση. Ήταν λίγο πρωτοφανές για μένα αυτό, δεν το είχα ξανασυναντήσει. Μακάρι να μην ξαναδώ τέτοιο περιστατικό».

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου